Давай пофантазуєм.Як думає скільки ПП на ЄП в Україні?САХАР писав:По суті так-якщо помножити на кількість платящих.andreyclk писав: 300грн то грошиська?
А від 200 уо в рік за бляхи то мало?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Давай пофантазуєм.Як думає скільки ПП на ЄП в Україні?САХАР писав:По суті так-якщо помножити на кількість платящих.andreyclk писав: 300грн то грошиська?
То протизаконно.За 4 місяця завезли 11000 авто в середньому 3000долл.Рахуй що вигідноandreyclk писав: А від 200 уо в рік за бляхи то мало?
Який це закон порушує???Сам придумав собі?САХАР писав:То протизаконно.За 4 місяця завезли 11000 авто в середньому 3000долл.Рахуй що вигідноandreyclk писав: А від 200 уо в рік за бляхи то мало?
andreyclk писав: ППц платник податків найшовся,вся економіка країни на тобі, 300грн то грошиська?!
xxfOxx писав: що ЄСВ не подато
andreyclk писав: Я ж написав то добровільний внесок
xxfOxx писав: кожен раз як я думаю, що більшої дурниці ти не зможеш запостити, ти переконуєш мене в тому, що тупості людській нема меж![]()
молодець, роби так і надалі
П.С. іноді краще ніж запостити, ліпше йди яку дев'ятку повари, чи що
Піз....л Невдаха писав: andreyclk, 300 грн то більше, 200 уо мало ,що не ясно
А до чого ти приплітаєш акциз і ПДВ до розмитнення?andreyclk писав: Видихай,бобер
Акциз і ПДВ тож нічого спільного до розмитнення не мають
а потім сам же ж пишешxxfOxx писав: andreyclk написав:
ППц платник податків найшовся,вся економіка країни на тобі, 300грн то грошиська?!
то чого ти взагалі про якісь 300 грн згадуєш? як то не податок, де податок я тобі вказав.andreyclk писав: andreyclk написав:
Я ж написав то добровільний внесок
п.с. а причому заробітчани? Вони податки сплачують там, де гроші заробляють, чи то для тебе секрет полішинеля?andreyclk писав: Doktor, я більше скажу,читав що за бугром тільки офіційно,паше 3,5млн українців.От там по 300грн ...
xxfOxx писав: Податок це 5% від доходу. І це грошиська
Маєш дохід 6000 грн порахуй податок з тої суми або калькулятор можу подаруватиxxfOxx писав: то чого ти взагалі про якісь 300 грн згадуєш
А те,що коли приїжають в Україну і користуються медициною,пожежними ,поліцією безкоштовно то як розуміти тоді ?xxfOxx писав:п.с. а причому заробітчани? Вони податки сплачують там, де гроші заробляють, чи то для тебе секрет полішинеля?andreyclk писав: Doktor, я більше скажу,читав що за бугром тільки офіційно,паше 3,5млн українців.От там по 300грн ...
ще 15 числаПіз....л Невдаха писав: Куроче з теми удаляюсь , бо опускатися до рівня довбойобів честі мені не робить. Суцільне кульпа
а потімПіз....л Невдаха писав: Додано: Чет, 15 грудня 2016, 10:45
Піз....л Невдаха писав: andreyclk, 300 грн то більше, 200 уо мало ,що не ясно
то він опустився, чи календар попутавПіз....л Невдаха писав: Додано: Вів, 20 грудня 2016, 23:14
я чужі гроші не рахую, скільки я заплатив писав. Що не такandreyclk писав: Маєш дохід 6000 грн порахуй податок з тої суми або калькулятор можу подарувати
я не вкурсі того законодавства, але яким макаром вони тут отримають пенсію?andreyclk писав: А те,що коли приїжають в Україну і користуються медициною,пожежними ,поліцією безкоштовно то як розуміти тоді ?
Ну працюють вони 20-ть років в польші а приїдуть сюди і захочуть українську пенсію(утопія чуть можливо але...) і іншу соціалку.Справедливо?
і будуть (якщо за хабарі не садитимуть поголовно) отримувати пенсію по інвалідності, ну то що робити.Піз....л Невдаха писав: рівня довбойобів
xxfOxx,xxfOxx писав: то він опустився, чи календар попутав![]()
![]()
xxfOxx писав: то він
xxfOxx писав: Як я і казав
xxfOxx писав: Піз....л Невдаха
Ти здав питання про 300 грн я відповів.Правильно?!xxfOxx писав:я чужі гроші не рахую, скільки я заплатив писав. Що не такandreyclk писав: Маєш дохід 6000 грн порахуй податок з тої суми або калькулятор можу подарувати![]()
Заплатив і податок і ЄСВ, і ніц мені не сталося, не нию, файки не вожу, біда пічаль
ХХХ гривень так тобі легше спати буде?!xxfOxx писав: І знов 300 грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей