а мазда зліва чим погано стала?Ihorek писав: ну як вона повинна була парканутись?
а всі інші, які в межах парковочних ліній? цікаво, як же ж вони бідні виходять/сідають в свої машини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а мазда зліва чим погано стала?Ihorek писав: ну як вона повинна була парканутись?
якщо огризається - то без дрина не дійде...Fobos писав: якщо я і ще хтось кіпішне стосовно парковки, або поведінки на дорозі то може до бика з часом дойде
Старий ніссан якийсь, номера на АС починаються.vovka писав:Fobos, шо за машина ?
якісь переселенці права качають. шось рік назад там якісь були купили хату в тому 2/3. Як поставить блокіратор то поможу зрізатиFobos писав: Старий ніссан якийсь, номера на АС починаються.
Напишіть адресу, я їх висмикую або переїжджаю... :)vovka писав:якісь переселенці права качають. шось рік назад там якісь були купили хату в тому 2/3. Як поставить блокіратор то поможу зрізатиFobos писав: Старий ніссан якийсь, номера на АС починаються.
Fobos писав: От поки що мені пофік, а от як буде далі я незнаю
а моя питає нашо я вікна відкриваю і матюкаю на всю вулицю ушльопківFobos писав: Мене моя жінка постійно питає, та для чого ти їх чіпаєш
та я то вже зрозумів, то ж не перший і навіть не другий раз, нє, ладно би місця довкола небуло, так там 4 парковки і на кожній мінімум 3-4 місця, всього то 10-15 метрів даліBOXER писав: xxfOxx, він ассобений
Треба розумніше... купуєш по 300 баксів неробочі жигулі, та починаєш паркувати під банком.... після 4-5го можна вести переговори :) Банк звісно ж не має документів на оренду території, тому вона належить всім на рівних правах, хто перший - того тапки. Якщо спробують позбутися тих жигулів - до суду, і продавати їх банку в тридорога :)Lyubomyr писав:Fobos писав: От поки що мені пофік, а от як буде далі я незнаю
не маєш цвяхів?
ну ти ж на ніч не ставиш??? вдень - мені пофіг хто і як і з якого будинкуFobos писав: якщо немає місця то я ставлю машину під сусідній будинок і знаєш,мене би дуже обурило, якби мені хтось такий розумний сказав, щоб я ставив під своїм будинком.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей