Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Раз тема і так сплошний срач запощу тут як ІТ-ків накрили,податки не платили напевно

- artemko
- Ім'я:Артем
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
По-перше. Це яка держава, боюсь спитатись, забрала гроші в твоїх родичів "в рублях"? Ти адресою не помилився часом? В безлічі родин така сама фігня з вкладами у країні, якої вже не існує. І що? Це якась унікальна ситуація, що дає можливість забити на закон?Doktor писав: а тепер дай відповідь,держава вкрала в мого тата 50 тисяч рублів які його мама двірничиха все життя збирала,в моєї баби 10 де гроші?
де гроші вкладників банків які створені для того щоб вивести валюту за кордон?
держава вкр... блаблабла....
оууу ну так за що я маю плат...блаблабла... кет? на зароблені гроші я купую товари, податки платяться...блаблабла..и.
ти ж не платиш гроші на заправці за те що т ....блаблабла...ду мати користь,а платити податок і мати 1200грн пенсії мені [цензура] не треба
, які ще питання ?
По-друге, ти, стоматолог-автомайстер, ведеш підприємницьку діяльність. За неї потрібно (сюрприз-сюрприз!) платити податки. Або, принаймні, не пиз*іти потім, що в лікарнях "медицина не безкоштовна", лікарі - здирники, в школу дітей нічому не вчать, тільки пити і курити, тому нафіг їх туди віддавати (попри те, що мені, зазвичай, шкода дітей, в яких батьки - ідіоти, мушу погодитись. Не віддавай! Пити-курити сам навчиш.) і т.д. На*обуєш державу - будь готовий, що вона відповість взаємністю. Карма, бл*ть.
А знаєш, чому податок на прибуток, зі своїх, чесно зароблених грошей, заплатив я? Не тому, що страх як дофіга заробляю і мені не розходиться в ті податки, типу, "Заплачу-но я податки, на сир по 500 гривень все одно вистачить", а щоб мати право вимагати. Вимагати сервісу, вимагати якості, вимагати передбачених послуг. От тоді я почуваю себе людиною, та й такою, що МАЄ ПРАВО вимагати(бо обов"язки вже виконані). А вічно ниючі невдахи-лікарі-рукожопи, що на всіх ображені і яким всі винні, варять на якихось гаражах шматки гівна докупи, пишуть слово "претензія" через літеру "и" - от вони почувають себе людиною в напівлегально пригнаному шроті за $600. Що я роблю не так?:)
п.с. По секрету скажу, може ти не чув, що ДО ТЯМЛЯЧИХ майстрів черги стоять, і їм нікого кликати не потрібно (і це так в будь-якій справі, між іншим).
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
а коли раптом пораниться болгаркою - викличе швидкуDoktor писав: ну чому я маю платити податок на прибуток якщо я переварив людині пороги? яку участь у цьому приймає держава? болгарка швидше крутиться? чи сварка краще варить? чи може то держава навчила мене варити
загориться гараж - викличе пожежників
вкрадуть болгарку з гаража - викличе поліцію
і той нитік, який не платить податків, ще буде возмущатися чого пожежники приїхали на старих зілах, чого швидка на старій газельці
сказочний ...
Work hard! Play hard!
-
і всерівно в лікарні заплатиш бабки а поліція і так нічого не знайдеDexter писав: а коли раптом пораниться болгаркою - викличе швидку
загориться гараж - викличе пожежників
вкрадуть болгарку з гаража - викличе поліцію

-
- Ім'я:Ігор
Куроче з теми удаляюсь , бо опускатися до рівня довбойобів честі мені не робить. Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі , ви б так гроші платили , а то хто не приїде то зроби чим подешевше
Не буде твоя дитина дома памперсів мати,гавно будеш з вагона розгрібати,а я забув, в тебе поченеться дипресія і поріжеш собі вени.
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі , ви б так гроші платили , а то хто не приїде то зроби чим подешевше

Не буде твоя дитина дома памперсів мати,гавно будеш з вагона розгрібати,а я забув, в тебе поченеться дипресія і поріжеш собі вени.
Пі по новому
-
Ти тільки то зрозумів?Doktor писав: Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі

Саме цікаве шо тут дофіга форумчан на бляхах але самі крикливі ні слова не скажуть їм.
А бляхарі сидять і ржуть з унікумів які вже монітор заплювали від злості

а ше інші кричать шо випити 200гр і їхати то норма.
Реально з доної теми зробив багато висновків про певних осіб
Востаннє редагувалось Чет, 15 грудня 2016, 09:57 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Doktor, до тебе приїжають і просять чим по менше взяти за роботу???То ти сам винуватий шо таке позволяєш,значить такий майстер 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
-
\ Браташуля а скідуху як постійному клієнту(приїхав перший раз)Петро писав: просять чим по менше взяти за роботу???
Пля ти ж куйово зробив,не заплачу тобі
В мене діти голодають а ти стільки дреш
Я тобі взавтра віддам.....
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
artemko, красава, все чітко сказав
як ти вже такий невіпацца Доктор, то хоч терміни свої правильно пиши!
як ти вже такий невіпацца Доктор, то хоч терміни свої правильно пиши!
А то і так тобі роблять зауваження, що ти не грамотнийDoktor писав: дипресія
artemko писав: А вічно ниючі невдахи-лікарі-рукожопи, що на всіх ображені і яким всі винні, варять на якихось гаражах шматки гівна докупи, пишуть слово "претензія" через літеру "и" - от вони почувають себе людиною в напівлегально пригнаному шроті за $600.
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
ну так ти це і зробив, не сплатив мито, хоча б мав би сплатитиDoktor писав: Злочином є передбачене Кримінальним кодексом України суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб'єктом злочину.
xxfOxx писав: ти недоплатив податки від своєї бізнесдіяльності, ну як мінімум, вкрав мито, яке б мав сплатити за бізнесбляхи і тд.
вкрав - це мав сплатити і не сплатив, і вже більше року не платиш. крапка.Doktor писав: ну і термінами погано граєш,вкрав мито це коли я б прийшов на митницю дав митнику по голові і його вкрав.
ПП сплачують податки, або діють поза межами закону - я розумію, що ти і так злочинець через мито, то ще й податки не платиш.Doktor писав: оууу ну так за що я маю платити? держава мені найшла клієнта? вивчила на сварщика? я маю якийсь соц пакет? на зароблені гроші я купую товари, податки платяться? так,решта мені до сраки.
ти ж не платиш гроші на заправці за те що тобі не заливають бензин? тут те саме.
я згідний платити податки якщо від того я буду мати користь,а платити податок і мати 1200грн пенсії мені [цензура] не треба
, які ще питання ?
Причому тут заправка

Батьків / дідуся /бабусю маєш ? - ти платиш, вірніше не платиш ЇМ пенсію, а не собі, почитай як працює наша пенсійна система

-
Давай тоді по пунктахxxfOxx писав: Батьків / дідуся /бабусю маєш ? - ти платиш, вірніше не платиш ЇМ пенсію, а не собі, почитай як працює наша пенсійна система , не знаєш нічого то хоч не говори, будеш здаватись розумнішим (хоча до кого я це говорю, людина з вишом варить гнилі дев'ятки )
а.Бабусі і дідусі заробили самі собі на пенсію.Де зараз їхні кошти? Так ся стало?
б.Якщо я плачу ППФ і не доживаю до пенсії куди діваються мої кошти?
в.Я готовий платити бабусі і дідусеві з своєї кишені пенсію але не забовязуйте мене платити податок в ПФ
- xxfOxx
Doktor писав: Куроче з теми удаляюсь , бо опускатися до рівня довбойобів честі мені не робить. Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі , ви б так гроші платили , а то хто не приїде то зроби чим подешевше![]()

платять як 3-я група 5% від доходу, не від прибутку, а від доходу причому, а ти що ? тільки говориш багато, як колись баба та з лднр, яка на камеру плакала і про розпятого мальчіка і снігірів розказувала. Притому самі шукають собі клієнтів, всі кошти йдуть офіційно, на бляхах не їздять, файок не возять, айайайай які ж вони
, один тиDoktor писав:лицемірні мразі
Doktor писав:довбойоб дартаньян
Мало того, ще й неграмотне
Doktor писав:дИпресія

До норм стоматологів черга на 2-3 тижні, а ти вари гнилі дев'ятки

-
А ти читав то шо я написав чи ти тоже пісатіль?RULES писав:Солідарна пенсійна система - чув?
- xxfOxx
давай, почитай як працює в нас пенсійна система, як тобі написали вищеandreyclk писав: Давай тоді по пунктах
а.Бабусі і дідусі заробили самі собі на пенсію.Де зараз їхні кошти? Так ся стало?
б.Якщо я плачу ППФ і не доживаю до пенсії куди діваються мої кошти?
RULES писав: Солідарна пенсійна система - чув?
будеш платити 3+ тисячі грн замість податку в ПФ менше 1.5 ? щось дуже дуже сумніваюсь, хоча ти не дохтур, то всяке може бутиandreyclk писав:
в.Я готовий платити бабусі і дідусеві з своєї кишені пенсію але не забовязуйте мене платити податок в ПФ
-
Читаю читаю коменти яке в нас гарне соціальне забезпеченя,пенсіонери на курот літають раз в рік.
За вступ в садік ніхто не платить 200-500 уо,зборів ніхто не платить ані в садіку ані в школі
Розкриваємість міліції 80-90%
Безкоштовна медицина
Комуналка 15% від ЗП
Народ а то точно тюнінг форум а не форум депутатів ВРУ?
За вступ в садік ніхто не платить 200-500 уо,зборів ніхто не платить ані в садіку ані в школі
Безкоштовна медицина
Комуналка 15% від ЗП
- xxfOxx
так, а що не так?andreyclk писав: А ти читав то шо я написав чи ти тоже пісатіль?
Твої бабуся і дідусь забезпечували пенсію попередньому поколіннюСолідарна система пенсійного забезпечення – це саме та система, що існувала і забезпечувала пенсією пенсіонерів у СРСР та існує і забезпечує пенсією нинішніх пенсіонерів. Вона базується на принципі солідарності поколінь, тобто такому способі взаємодії економічно активного та непрацездатного населення, за якого перші, відраховуючи певну частину доходу, підтримують і забезпечують других. Таким чином, кожне наступне покоління утримує кожне попереднє
-
Ще раз запитаю куди подівались кошти які наші батьки ,дідусі відложили в ПФ?xxfOxx писав: давай, почитай як працює в нас пенсійна система, як тобі написали вище
Якщо не зраджує память податок в ПФ 22% при зп 10тис *мій* дідусь буде получати 2200грн пенсіїxxfOxx писав: будеш платити 3+ тисячі грн замість податку в ПФ менше 1.5 ? щось дуже дуже сумніваюсь, хоча ти не дохтур, то всяке може бути
А платники єдиного податку нічим не кращі за тих хто податки не платить,раз вже пішла на то розмова
- xxfOxx
де то таке пишуть?andreyclk писав: Читаю читаю коменти яке в нас гарне соціальне забезпеченя,пенсіонери на курот літають раз в рік.
Безкоштовна медицина
Комуналка 15% від ЗП
комуналка - є субсидії
за зарахування в садок не платив 200-500, купили нове ліжечко своїй же дитині і там було близько 100 баксів.
Про решту - не все безкоштовне, але давай подивимось скільки бляхарів є і "будівельників" України, які платять податки так само як дохтур
- xxfOxx
нічого вони не відкладали, щераз повторю читай як працює солідарна система, я тобі і написав навіть.andreyclk писав: Ще раз запитаю куди подівались кошти які наші батьки ,дідусі відложили в ПФ?
це з якого дива?andreyclk писав: Якщо не зраджує память податок в ПФ 22% при зп 10тис *мій* дідусь буде получати 2200грн пенсії
А платники єдиного податку нічим не кращі за тих хто податки не платить,раз вже пішла на то розмова
якраз вони самі забезпечують себе роботою, приносять гроші і податки платять. Михайло писав скільки заплатив, я теж, ну але так, краще робити як дохтур

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей