Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
andreyclk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення andreyclk » Сер, 14 грудня 2016, 23:50

Раз тема і так сплошний срач запощу тут як ІТ-ків накрили,податки не платили напевно :D

artemko
Ім'я:Артем
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення artemko » Чет, 15 грудня 2016, 01:54

Doktor писав: а тепер дай відповідь,держава вкрала в мого тата 50 тисяч рублів які його мама двірничиха все життя збирала,в моєї баби 10 де гроші?

де гроші вкладників банків які створені для того щоб вивести валюту за кордон?
держава вкр... блаблабла....
оууу ну так за що я маю плат...блаблабла... кет? на зароблені гроші я купую товари, податки платяться...блаблабла..и.
ти ж не платиш гроші на заправці за те що т ....блаблабла...ду мати користь,а платити податок і мати 1200грн пенсії мені [цензура] не треба :facepalm
, які ще питання ?
По-перше. Це яка держава, боюсь спитатись, забрала гроші в твоїх родичів "в рублях"? Ти адресою не помилився часом? В безлічі родин така сама фігня з вкладами у країні, якої вже не існує. І що? Це якась унікальна ситуація, що дає можливість забити на закон?
По-друге, ти, стоматолог-автомайстер, ведеш підприємницьку діяльність. За неї потрібно (сюрприз-сюрприз!) платити податки. Або, принаймні, не пиз*іти потім, що в лікарнях "медицина не безкоштовна", лікарі - здирники, в школу дітей нічому не вчать, тільки пити і курити, тому нафіг їх туди віддавати (попри те, що мені, зазвичай, шкода дітей, в яких батьки - ідіоти, мушу погодитись. Не віддавай! Пити-курити сам навчиш.) і т.д. На*обуєш державу - будь готовий, що вона відповість взаємністю. Карма, бл*ть.
А знаєш, чому податок на прибуток, зі своїх, чесно зароблених грошей, заплатив я? Не тому, що страх як дофіга заробляю і мені не розходиться в ті податки, типу, "Заплачу-но я податки, на сир по 500 гривень все одно вистачить", а щоб мати право вимагати. Вимагати сервісу, вимагати якості, вимагати передбачених послуг. От тоді я почуваю себе людиною, та й такою, що МАЄ ПРАВО вимагати(бо обов"язки вже виконані). А вічно ниючі невдахи-лікарі-рукожопи, що на всіх ображені і яким всі винні, варять на якихось гаражах шматки гівна докупи, пишуть слово "претензія" через літеру "и" - от вони почувають себе людиною в напівлегально пригнаному шроті за $600. Що я роблю не так?:)
п.с. По секрету скажу, може ти не чув, що ДО ТЯМЛЯЧИХ майстрів черги стоять, і їм нікого кликати не потрібно (і це так в будь-якій справі, між іншим).

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 15 грудня 2016, 02:11

Doktor писав: ну чому я маю платити податок на прибуток якщо я переварив людині пороги? яку участь у цьому приймає держава? болгарка швидше крутиться? чи сварка краще варить? чи може то держава навчила мене варити
а коли раптом пораниться болгаркою - викличе швидку
загориться гараж - викличе пожежників
вкрадуть болгарку з гаража - викличе поліцію

і той нитік, який не платить податків, ще буде возмущатися чого пожежники приїхали на старих зілах, чого швидка на старій газельці
сказочний ...
Work hard! Play hard!

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 09:15

Dexter писав: а коли раптом пораниться болгаркою - викличе швидку
загориться гараж - викличе пожежників
вкрадуть болгарку з гаража - викличе поліцію
і всерівно в лікарні заплатиш бабки а поліція і так нічого не знайде :facepalm

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Чет, 15 грудня 2016, 09:45

Куроче з теми удаляюсь , бо опускатися до рівня довбойобів честі мені не робить. Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі , ви б так гроші платили , а то хто не приїде то зроби чим подешевше :facepalm :facepalm
Не буде твоя дитина дома памперсів мати,гавно будеш з вагона розгрібати,а я забув, в тебе поченеться дипресія і поріжеш собі вени.
Пі по новому

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 09:54

Doktor писав: Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі
Ти тільки то зрозумів? :D
Саме цікаве шо тут дофіга форумчан на бляхах але самі крикливі ні слова не скажуть їм.
А бляхарі сидять і ржуть з унікумів які вже монітор заплювали від злості :D :D :D
а ше інші кричать шо випити 200гр і їхати то норма.
Реально з доної теми зробив багато висновків про певних осіб
Востаннє редагувалось Чет, 15 грудня 2016, 09:57 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Чет, 15 грудня 2016, 09:57

Doktor, до тебе приїжають і просять чим по менше взяти за роботу???То ти сам винуватий шо таке позволяєш,значить такий майстер :facepalm
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 10:00

Петро писав: просять чим по менше взяти за роботу???
\ Браташуля а скідуху як постійному клієнту(приїхав перший раз)
Пля ти ж куйово зробив,не заплачу тобі
В мене діти голодають а ти стільки дреш
Я тобі взавтра віддам.....

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 15 грудня 2016, 10:18

artemko, красава, все чітко сказав

як ти вже такий невіпацца Доктор, то хоч терміни свої правильно пиши!
Doktor писав: дипресія
А то і так тобі роблять зауваження, що ти не грамотний
artemko писав: А вічно ниючі невдахи-лікарі-рукожопи, що на всіх ображені і яким всі винні, варять на якихось гаражах шматки гівна докупи, пишуть слово "претензія" через літеру "и" - от вони почувають себе людиною в напівлегально пригнаному шроті за $600.

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:32

Doktor писав: Злочином є передбачене Кримінальним кодексом України суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб'єктом злочину.
ну так ти це і зробив, не сплатив мито, хоча б мав би сплатити
xxfOxx писав: ти недоплатив податки від своєї бізнесдіяльності, ну як мінімум, вкрав мито, яке б мав сплатити за бізнесбляхи і тд.
Doktor писав: ну і термінами погано граєш,вкрав мито це коли я б прийшов на митницю дав митнику по голові і його вкрав.
вкрав - це мав сплатити і не сплатив, і вже більше року не платиш. крапка.
Doktor писав: оууу ну так за що я маю платити? держава мені найшла клієнта? вивчила на сварщика? я маю якийсь соц пакет? на зароблені гроші я купую товари, податки платяться? так,решта мені до сраки.
ти ж не платиш гроші на заправці за те що тобі не заливають бензин? тут те саме.
я згідний платити податки якщо від того я буду мати користь,а платити податок і мати 1200грн пенсії мені [цензура] не треба :facepalm
, які ще питання ?
ПП сплачують податки, або діють поза межами закону - я розумію, що ти і так злочинець через мито, то ще й податки не платиш.
Причому тут заправка :facepalm
Батьків / дідуся /бабусю маєш ? - ти платиш, вірніше не платиш ЇМ пенсію, а не собі, почитай як працює наша пенсійна система :facepalm, не знаєш нічого то хоч не говори, будеш здаватись розумнішим (хоча до кого я це говорю, людина з вишом варить гнилі дев'ятки :facepalm :facepalm :facepalm )

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 10:38

xxfOxx писав: Батьків / дідуся /бабусю маєш ? - ти платиш, вірніше не платиш ЇМ пенсію, а не собі, почитай як працює наша пенсійна система , не знаєш нічого то хоч не говори, будеш здаватись розумнішим (хоча до кого я це говорю, людина з вишом варить гнилі дев'ятки )
Давай тоді по пунктах
а.Бабусі і дідусі заробили самі собі на пенсію.Де зараз їхні кошти? Так ся стало?
б.Якщо я плачу ППФ і не доживаю до пенсії куди діваються мої кошти?
в.Я готовий платити бабусі і дідусеві з своєї кишені пенсію але не забовязуйте мене платити податок в ПФ

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Чет, 15 грудня 2016, 10:40

Солідарна пенсійна система - чув?
VAG вже не той

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:42

Doktor писав: Куроче з теми удаляюсь , бо опускатися до рівня довбойобів честі мені не робить. Суцільне кульпа
В сусідній темі нили про підвищення податків,самі платять мінімалку,отримують зарплату в конвертах а тут всі дартаньяни.лицемірні мразі , ви б так гроші платили , а то хто не приїде то зроби чим подешевше :facepalm :facepalm
Не буде твоя дитина дома памперсів мати,гавно будеш з вагона розгрібати,а я забув, в тебе поченеться дипресія і поріжеш собі вени.
:D :D :D
платять як 3-я група 5% від доходу, не від прибутку, а від доходу причому, а ти що ? тільки говориш багато, як колись баба та з лднр, яка на камеру плакала і про розпятого мальчіка і снігірів розказувала. Притому самі шукають собі клієнтів, всі кошти йдуть офіційно, на бляхах не їздять, файок не возять, айайайай які ж вони
Doktor писав:лицемірні мразі
, один ти
Doktor писав:довбойоб дартаньян

Мало того, ще й неграмотне
Doktor писав:дИпресія
:facepalm , нащо ти тратив 6 років життя і платив гроші возячи файки за науку, якщо тепер вариш машини? :facepalm
До норм стоматологів черга на 2-3 тижні, а ти вари гнилі дев'ятки :facepalm :shout і розказуй як ти найо... державу, не платячи податків і соцвнеску, будуєш державу :facepalm, але не вимагай від держави тоді нічого і не ний, по дорогам теж їздити ніззя, бо їх, о бля будує держава, а не бізнесмени на бляхах :facepalm , з садочку дитину забери, гроші за школу державі поверни, а як буде пожежа, то сядь і дивись як гарно горить, ні в швидку ні в пожежну службу не дзвони.

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 10:42

RULES писав:Солідарна пенсійна система - чув?
А ти читав то шо я написав чи ти тоже пісатіль?

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:45

andreyclk писав: Давай тоді по пунктах
а.Бабусі і дідусі заробили самі собі на пенсію.Де зараз їхні кошти? Так ся стало?
б.Якщо я плачу ППФ і не доживаю до пенсії куди діваються мої кошти?
давай, почитай як працює в нас пенсійна система, як тобі написали вище
RULES писав: Солідарна пенсійна система - чув?
andreyclk писав:
в.Я готовий платити бабусі і дідусеві з своєї кишені пенсію але не забовязуйте мене платити податок в ПФ
будеш платити 3+ тисячі грн замість податку в ПФ менше 1.5 ? щось дуже дуже сумніваюсь, хоча ти не дохтур, то всяке може бути

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 10:46

Читаю читаю коменти яке в нас гарне соціальне забезпеченя,пенсіонери на курот літають раз в рік.
За вступ в садік ніхто не платить 200-500 уо,зборів ніхто не платить ані в садіку ані в школі
Розкриваємість міліції 80-90%
Безкоштовна медицина
Комуналка 15% від ЗП
Народ а то точно тюнінг форум а не форум депутатів ВРУ?

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:47

andreyclk писав: А ти читав то шо я написав чи ти тоже пісатіль?
так, а що не так?
Солідарна система пенсійного забезпечення – це саме та система, що існувала і забезпечувала пенсією пенсіонерів у СРСР та існує і забезпечує пенсією нинішніх пенсіонерів. Вона базується на принципі солідарності поколінь, тобто такому способі взаємодії економічно активного та непрацездатного населення, за якого перші, відраховуючи певну частину доходу, підтримують і забезпечують других. Таким чином, кожне наступне покоління утримує кожне попереднє
Твої бабуся і дідусь забезпечували пенсію попередньому поколінню

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 15 грудня 2016, 10:49

xxfOxx писав: давай, почитай як працює в нас пенсійна система, як тобі написали вище
Ще раз запитаю куди подівались кошти які наші батьки ,дідусі відложили в ПФ?
xxfOxx писав: будеш платити 3+ тисячі грн замість податку в ПФ менше 1.5 ? щось дуже дуже сумніваюсь, хоча ти не дохтур, то всяке може бути
Якщо не зраджує память податок в ПФ 22% при зп 10тис *мій* дідусь буде получати 2200грн пенсії
А платники єдиного податку нічим не кращі за тих хто податки не платить,раз вже пішла на то розмова

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:50

andreyclk писав: Читаю читаю коменти яке в нас гарне соціальне забезпеченя,пенсіонери на курот літають раз в рік.
За вступ в садік ніхто не платить 200-500 уо,зборів ніхто не платить ані в садіку ані в школі
Розкриваємість міліції 80-90%
Безкоштовна медицина
Комуналка 15% від ЗП
Народ а то точно тюнінг форум а не форум депутатів ВРУ?
де то таке пишуть?
комуналка - є субсидії
за зарахування в садок не платив 200-500, купили нове ліжечко своїй же дитині і там було близько 100 баксів.
Про решту - не все безкоштовне, але давай подивимось скільки бляхарів є і "будівельників" України, які платять податки так само як дохтур

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 15 грудня 2016, 10:51

andreyclk писав: Ще раз запитаю куди подівались кошти які наші батьки ,дідусі відложили в ПФ?
нічого вони не відкладали, щераз повторю читай як працює солідарна система, я тобі і написав навіть.
andreyclk писав: Якщо не зраджує память податок в ПФ 22% при зп 10тис *мій* дідусь буде получати 2200грн пенсії
А платники єдиного податку нічим не кращі за тих хто податки не платить,раз вже пішла на то розмова
це з якого дива?
якраз вони самі забезпечують себе роботою, приносять гроші і податки платять. Михайло писав скільки заплатив, я теж, ну але так, краще робити як дохтур :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей