Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Авто на польській реєстрації 2.0
Apokalipsis
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації 2.0

Повідомлення Apokalipsis » Чет, 26 квітня 2012, 15:05

а шо там буде з проїздом кордону по карточках хто в прикордонній зоні живе
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Чет, 26 квітня 2012, 15:11

а як пояснити таке:
вчора стою на світлофорі кульпарківська - перфецького. ЧЕРВОНЕ світло. Усі чемно чекають зелене, а тут мудак на польських мать його бляхах ВИЛІТАЄ на середину перехрестя (при чому до перехрестя валив по зустрічній, розвертається і валить назад в сторону кільця) :angry :angry :angry мені пофік, хто і за скільки купив тачку. комплексів нема, але я на 100% впевнений, що на наших номерах він би ачканув таке вимутити...

закрийте вже ту тему і взагалі ту шарашкіну контору :bad

b_andriy
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Чет, 26 квітня 2012, 15:14

от в нашій країні всі так думаять як би то на..бати когось , ліпше думайте як грошей заробити більше на нормальну машину на нормальній реєстрації

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Чет, 26 квітня 2012, 15:44

mister_X, аналогічну ситуацію бачив сьогодні в Тернополі, але з Рейндж Ровером і на Тернопільських номерах? і шо з цього? получається ми тоже всі олені, бо хтось на укр.номерах зробив таке. b_andriy, ото ж бо і воно ... 25 років... А досі на 99 катаешся? займись краще ділом, а не заздри іншим ))) без обід))) просто ці трололо пости , інакшоі реакціі не викликають))

spinoza

Повідомлення spinoza » Чет, 26 квітня 2012, 16:51

народ, ту нормально пояснили тема не для того шоб нити, заздрити і наганяти на пл машини...

Якщо хочете бакланити , то створіть собі тему в битовці і пишіть кого як підрізали на пл машині....

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 26 квітня 2012, 17:03

Навіть Дзідзьо палить машини на ПЛ-бляхах :D :D

b_andriy
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Чет, 26 квітня 2012, 18:51

Kritik писав:b_andriy, ото ж бо і воно ... 25 років... А досі на 99 катаешся? займись краще ділом, а не заздри іншим ))) без обід))) просто ці трололо пости , інакшоі реакціі не викликають))
Kritik, Чувак, я заробив на майже нулячу машину сам, а не татусь чупив чи мама яка сраки в італії витирає купила, такшо тут все якраз рокам відповідає, і взагалі до чого тут я, раз на то пішло то вже ліпше 99 ніж таврія :shout :facepalm , такшо ти не далеко втік, з чого ти взяв шо я заздру іншим??? Я ані капки не заздрю тим шо їздять кожних 10 днів відмічатись, бо ліпше взагалі немати машини ніж так мордуватись...

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 26 квітня 2012, 19:01

b_andriy,
b_andriy писав:мама яка сраки в італії витирає
easy, tiger, easy!

вирази підбираєм, будь ласка, перш ніж ляпати язиком в свої аж 25!
в мене нема нікого в Італії, але я б радив не ображати тих людей, в кожного своя ситцація і то, як він з неї виходить - його особиста справа і не тобі про то судити!

міряйтесь пісюнами толерантніше, будь ласка!

b_andriy
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Чет, 26 квітня 2012, 19:06

cat-yellow писав:easy, tiger, easy!
я не хтів нікого образити і нідокого персонально не писав, навідміну від декого, просто так є,

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Чет, 26 квітня 2012, 20:31

b_andriy, в мене також нема нікого за кордоном, і що?
і повір шо "сраки витирають" люди в Італіях і т.д... далеко не від доброго життя і не для того шоб купити сину оболтусу машину.....
раз на то пішло то вже ліпше 99 ніж таврія
нуну.... цікаво чим? тим шо коштує в 2 рази більше? ше калина, повірю шо краща.... ЕУР, кондер, сучасний дизайн, салон, панель.... але зубило.... яке до речі змальоване з Таврії.... абсолютно нічим не краще.... і я б свою СЛавуту ніколи на 99 не поміняв.... бо вона абсолютно нічим не краща, але майже в 2 рази дорожча....

і давай тут без холіворних закидонів.... ато крім драм "чи адекватні водії на PL номерах", ше почнеться драма ЗАЗ/ВАЗ і т.д... кому воно треба?

вот наприклад той самий Назар Зіник, їздить на Pl номерах... він неадекват? чи взяв би наприклад cat-yellow, собі(чи тестю) машину, він зразу автоматично стає неадекватом?

та ви самі неадекватні, якшо рівняєте всіх під одну лінійку.....

ти пишеш шо
всі думаять як би то на..бати когось
а то шо влада нас наколює на кожному кроці це нормально? і треба це терпіти, схиливши голову, і мріяти про якогось акцента в кредит на 10 років?

не ми такі, країна така...
приходиться крутитись...

і ше дуже цікавить, вот хоть хтось з вас, догнав і дав в писок комусь хто вас підрізав на PL номерах? даю 100% шо ніхто.... бо на форумі возмущатись - дуже просто...

snik
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 26 квітня 2012, 20:44

1) а ви напевно ніхто вже і не замічаєте як на наших бляхаха їздять??
а пл бляхи замітні серез буденного потоку вот і чіпляєтесь.. якшо водій рагуль то йому хоть китайські номера давай всеодно буде їздити як рагуль..

я сьогодні бачив як на наших номерах спокійно собі так через дві сплошні розвернулися і поїхалли назад..

то виходить шо
Kritik писав: ми тоже всі олені

2) неможливо найти якшо ДТП...
та вже тут писали 1005600раз шо таку машину найти ше легше і того хто на ній катає...

чи може в вас по дефолиу.. Пл номера - бик, загроза суспільтва???
ну так шо вам можу сказати, попустіться.... ;)
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~

K-Team
MotorGroup

niko1006
Ім'я:Петро
Контактна інформація:

Повідомлення niko1006 » Чет, 26 квітня 2012, 21:05

хтоб що не говоорив і не відмазувавсь що не заздрить не правда....жаба таки давить і не говоріть що ні...просто вам самому(декому) страшно на таких авто їздити бо боїтесь щоб перед ментом не виправдовуватись...яка різгиця хто на якій реєстрації їздить щоб таку мати злобу до польських бляшок???висновок один...!як у мене здохла свиня нехай у сусіда корова згине" не розумію до чого тут флуд..навіть більше +++ тут пвинно бути що людина хитро !обдурює державу! яка нас постійно нагинає...а то що у вас щось жим жим на польскьй номерах то суто ваші проблеми..одним словом висновок УКРАЇНЦІ

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 26 квітня 2012, 21:19

Kritik писав:а то шо влада нас наколює на кожному кроці це нормально? і треба це терпіти, схиливши голову, і мріяти про якогось акцента в кредит на 10 років?
Згідний, що влада в нас завжди дбає лише про себе, а не про народ, але тих, хто хоче працювати, ніяка влада не наколе. Добрі спеціалісти і працівники (а не халявщики) завжди дають собі раду, чи за "союзу" чи за юща чи за янека, без різниці. А ті, хто не хоче ніц робити, тійко чекає на "готовеньке" і дивиться аби легше викрутити, то завжди будуть жалітися на поганого начальника, мера, президента і т.п., тобто все їм хтось винен, а щоб з себе почати - то нема. :angry

Про заробітчан - то окрема тема. Не хочу тут розводити флуду, бо тема зовсім про інше, але вважаю, що краще би будували Україну ніж їздити в ту ж Московію чи на найгірші найпринизливіші роботи по італіях і іспаніях. В 90-х коли була розруха, то може і було оправдано від безвиході, а зараз вже і в нас можна хоть і з горем пополам, але щось та й заробити і то в себе вдома.
niko1006 писав:хитро !обдурює державу! яка нас постійно нагинає...
жити треба чесно, навіть якщо закони і недосконалі, бо рано чи пізно це вилізе боком, як не крути, а влада, та що приймає ті закони, це ті самі дипутати. яких МИ САМІ СОБІ обрали - гірка правда. А, як каже біблія, " будь-яка влада - вона є від Бога" і закони потрібно поважати, якщо ти, принаймі, християнин...
Ще раз соррі за офф :oops

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 26 квітня 2012, 21:44

niko1006 писав:хтоб що не говоорив і не відмазувавсь що не заздрить не правда....жаба таки давить і не говоріть що ні.
от ти смішний :D
ви шо вважаєте себе самими мудрими бо додумалися купити машину на пл номерах ? та то кожен може зробити кому то реально треба.. кому недуже треба той на форумі про то балакає по 2 роки..

я би собі особисто ту машину не купляв. і тим більше небуду спішно продавати тут свого форда шоби купити там такого самого в 2 раза дешевше :D мені того гемора з тими поїздками до поляндії тупо нетребе, і крім того переживати що закони поміняються..
але кожен сам робить свій вибір. якщо наразі то законно то небачу в тому проблеми.

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Чет, 26 квітня 2012, 22:00

для тих хто тут каже що на пл бики зайдіть в тему я паркуюсь як ідіот :facepalm
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Чет, 26 квітня 2012, 22:05

Любителі авто на ПЛ номерах,будьте мужиками,купіть собі вже в ці авта на пл-бляхах :DА то переливаєте з пустогом в порожнє вже більше року

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 26 квітня 2012, 22:22

Enter, та я думаю вже всі зробили для себе висновкиі хто хоче має, нє - не має...
а зараз йде просто флуд ;) ;)

K-Team
MotorGroup

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 26 квітня 2012, 22:51

Kritik, :beer
я не фанат іноблях, але і хаяти їх не маю за що, бо згідний з тим, шо людина бикує незалежно від фактору національної особливості блях.... мало того, більше, ніж впевнений, шо бикують люди не тому, що то поляндо-бляхи, а тому, що відітє лі пересіли з тазів на іно-бумери і всіх наіпали...

Так само бикують "київські кредитні лансери", так само бикують "іно/вітчизняно/тази", бо перед ними авто з каблуком (читати "баба (куріца/насосала) за рульом"), та море тих, хто бикує, бо морду з гімна в чоколяду висунув...

Проблема не в бляхах, а в ментальності...
А також в тому, що багато з тих, хто не на бляхах, сприймають бляхатих, як биків, хоча я більше, ніж впевнений, що і ті, і інші мають биків і в своїх "бляхових" категоріях

Щодо себе, я би бляхи брав, якби вважав, що затрати (поїздки/менти/витрати/інше) виправдали би виграш в ціні, але поки що, я такого виграшу для себе особисто не бачу, бо для мене різниця в ціні не вартує затраченого часу, за який я зараз маю можливість заробити більше... Але як тільки пойму, що виграш для себе особисто є - візьму і мені буде по барабану думка анти-бляхарів.

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 26 квітня 2012, 23:33

cat-yellow писав:що багато з тих, хто не на бляхах, сприймають бляхатих, як биків, хоча я більше, ніж впевнений, що і ті, і інші мають биків і в своїх "бляхових" категоріях
вот ти заплутано як всьо ізлагаєш :D :D

K-Team
MotorGroup

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 27 квітня 2012, 00:04

snik, :D