Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я звук спеціально вирізав. Там такі мати, й таки якраз таке ж побажання щодо МАЗуkillawatt писав: я так надіявся на той оранжевий МАЗ
AndrewK писав: Придурки... причому обидвоє.
Я там все так їду - знаходжу "повзуна" і втикаюсь перед ним, але стояти цілу хвилину... там мінімум 3 рази можна було проїхати
та там ціле відео жжопелів, включно з тобоюgribkoff777 писав: Сьогодні
А нафіга там тобі було пригальмовувати,якщо ти спокійно міг обїхати ту Моршинську? я на місці поло можливо і не обїжджав би вас,але фафакнув тобі точноkillawatt писав: пригальмовую, чекаю поки поверне і вже хочу їхати далі
не впевнений що міг би, не хочу на рівному місці коцати машину, я не ас і не встидаюсь того, але скажи мені - якщо одна полоса, значить для чогось вона одна нє?Sluva писав: якщо ти спокійно міг обїхати ту Моршинську?
Sluva писав: Ну і у випдку чогось тебе зробити там винуватим на раз-два бо поло рухався правіше від тебе і був ближче до правого краю проїздної частини
навіть пригпльмував.killawatt писав: пролітає
тому для чого ті гонки робити? в зоні "школа" через суцільну й зебру.killawatt писав: позаду малий сидів
Ну то все з твоїх слів,якби він мав бажання то можна було б нагородити всяких цікавих ідей ,що ти не стояв,а їхав і тп...єдиний твій аргумент це був би якраз реєстратор...killawatt писав:
тобто якби він мене зніс - мене б зробили винуватим? а те що я стояв, а він не прийняв мір для запобігання дтп?
о..їдеш собі по середині полоси і маєш всіх в носі,а тут ти змістився до центру і тошнивtopper писав: Я б їхав правіше, може не під край тротуара але так шоб ніхто справа не вліз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей