Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Він вмістився бо притиснувся до троліка,а взагалі він дуже борзо починав маневрSally писав: Sluva, ну він взагалі то вмістився між тобою і автобусом
Ніфіга він би там не стояв патамушо позаду мене нікого найближчі 20м не було,лівий ряд стояв і чекав поки поверне на ліво дивєтка,а в правому повільно їхав автобус який пропустив мене перед світлофором...але для чого дивитись в зеркала і оцінити ситуацію,якщо можна нагло вирулити і навіть не одосужитись показати свій маневр поворотнікомSally писав: ну а чо бути таким наглим і вперто не пропустити? він же там буде стояти (і всі за ним) поки не поїде той автобус
як на мене, то ті хто рухаються отак за транспортом мають бути готові до таких ситуацій. але на місці ланоса я б не рипався в сторону а зафафакав тролік за таку зупинкуSally писав:ну а чо бути таким наглим і вперто не пропустити? він же там буде стояти (і всі за ним) поки не поїде той автобус який часами зупиняться так, що в принципі можна проїхати між ним і лівим рядом, але обовязково ззаду хтось буде текий гоноровий шо нізащо не пропустить типу дивитись який ти невдаха неправильно став я ше й тобі набібікаю тут і ти будеш знати, який я крутий водій, а який ти поганий![]()
Бо якщо у таких випадках давати їм виїхати - пропускна здатність перехрестя падає. І замість (умовно) 20 машин на зелене проїде 10-12.Sally писав:ну а чо бути таким наглим і вперто не пропустити? він же там буде стояти (і всі за ним) поки не поїде той автобус
Спакойствіє....только спакойствієGlibko писав: Sluva, а чо ти не матюкався ?
тобто, краще хай стоїть ліва смуга й всі хто в ній бо права має об’їхати перешкоду.ну а чо бути таким наглим і вперто не пропустити? він же там буде стояти (і всі за ним) поки не поїде той автобус
згіднаSluva писав: Ніфіга він би там не стояв патамушо позаду мене нікого найближчі 20м не було,лівий ряд стояв і чекав поки поверне на ліво дивєтка,а в правому повільно їхав автобус який пропустив мене перед світлофором...але для чого дивитись в зеркала і оцінити ситуацію,якщо можна нагло вирулити і навіть не одосужитись показати свій маневр поворотніком
AndrewK писав: Я там все так їду - знаходжу "повзуна" і втикаюсь перед ним, але стояти цілу хвилину... там мінімум 3 рази можна було проїхати
(с) (Операция Ы)- У вас на стройке несчастные случаи были?
- Нет
- Будут...
І повороти також не включаєш?AndrewK писав: Я там все так їду - знаходжу "повзуна" і втикаюсь перед ним, але стояти цілу хвилину... там мінімум 3 рази можна було проїхати
ну тоді точно читай viewtopic.php?p=1064023#p1064023AndrewK писав: Від настрою залежить. Але переважно я швиденько, воно моргнути не встигне
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей