часом, не він?MAGYLA писав:тілько, що взнав, що за кермом форда був мій однокурсник Петро Стадник

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
часом, не він?MAGYLA писав:тілько, що взнав, що за кермом форда був мій однокурсник Петро Стадник
то така втішалочка для іншихSpeedo писав:Але то все до пори до часу. Кожному воздасться по його заслугах
+1Vusiko писав:Та що ви тут за демагогію розвели? За місяць вже ніхто і згадувати не буде про це ДТП
ніколи в житті, ти за кого мене маєш...BOXER писав:Андруха, скажеш то справедливо?
куда стріляти? шо за брєд? в машину? по колесах? на 185? перевартаюся, машина зривається, і 5 трупів. і шо потім? даїшник сидить 15 років і всі начальники летять....M@sTeR писав:говорить напарник вже хотів стріляти, але навіть невстиг витягнути пістолет, як тут чують грохіт і тріски.....
якщо це так то цікаво чому про це не вказано в новинах.M@sTeR писав:на рахунок аварії вночі 17 серпня, сьогодні зранку зупинили даішники за дрібне порушення, і я кажу ви б краще приймали якісь міри щоб такого як 17 числа неповторювалось, а він аж вкипів , і каже я сам особисто стояв біля податкової зупиняв його жезлом, напарник заміряв швидкість каже куда там, 185 км.\год , і той незупиняється, говорить напарник вже хотів стріляти, але навіть невстиг витягнути пістолет, як тут чують грохіт і тріски..... п.с. з того що я йому то сказав написав все таки мені протокол, так його то заділо....
Ну це я говорю зі слів гайця, це ж не я собі придумав......hrdrive писав:куда стріляти? шо за брєд? в машину? по колесах? на 185? перевартаюся, машина зривається, і 5 трупів. і шо потім? даїшник сидить 15 років і всі начальники летять....M@sTeR писав:говорить напарник вже хотів стріляти, але навіть невстиг витягнути пістолет, як тут чують грохіт і тріски.....![]()
![]()
ше такого не чув....
Мене також це питання дуже цікавить, нерозпитува вже бо і так запізнювався на роботу.....Доречі дані про того гайця якось Віхів, чи Віхов Василь Богданович....LEgEnDA писав:якщо це так то цікаво чому про це не вказано в новинах.M@sTeR писав:на рахунок аварії вночі 17 серпня, сьогодні зранку зупинили даішники за дрібне порушення, і я кажу ви б краще приймали якісь міри щоб такого як 17 числа неповторювалось, а він аж вкипів , і каже я сам особисто стояв біля податкової зупиняв його жезлом, напарник заміряв швидкість каже куда там, 185 км.\год , і той незупиняється, говорить напарник вже хотів стріляти, але навіть невстиг витягнути пістолет, як тут чують грохіт і тріски..... п.с. з того що я йому то сказав написав все таки мені протокол, так його то заділо....
елементарно. Років з 5 тому, пам'ятаєте, що було? http://zik.ua/ua/news/2006/05/11/39240 Там, на пеньку знесеного дерева віночок і тепер стоїть...Yust писав:Цікаво як на Антоновича можна так перевернутися...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей