Фотки були. Але як показує практика то все фігня

Недавно вішали одну меблю ))) Є фотки. Там видно кабелі. Півгодини все вимірялось примірялось щоб не попасти в кабель і було вирішено засверлити

Засверлили ідеально в центр кабеля

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фотки були. Але як показує практика то все фігня
В мене на всі кондюки стоїть окремий автомат. Якось же треба їх обезточити якшо шо, щоб всю хату не вирубати.Romko писав: ↑П'ят, 20 липня 2018, 09:49...нахера?? сучасні кондюки, як ы тепла пыдлога пару ват жрутьLyubomyr писав: ↑Чет, 19 липня 2018, 10:21Or4ik, AndrewK, хтось робить/робив тюнінг авта, а я вчепився в квартиру.
А щодо к-сті автоматів: по кондиціонеру і провітрювачу на кожну кімнату, пзв на мокрі зони, електропідігріви підлоги.Ну і там всякі відключаємі і не дуже лінії, слаботочка.
А кабелю всьго пішло 2.3км.![]()
хоть пофоткай де ти ті дроти в стіні поховав - бо потім буде страшно дюбель засверлити - вся хата в дротах![]()
Будеш будуватись відкрий нову тему. Думаю багатьом цікаво будеAVP_6 писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 05:08Підкажіть по будівництву будинка
є ділянка (велика) і хочеться побудувати дім (не великий до 150кв)
з чого почати? я так розумію спочатку геологію потрібно робити а тоді вже думати який фундамент і шо на ньому пожна поставити?
все вірно чи неправильний підхід??
Впринципі вірно , але першим пунктом - перевірка цільового призначення ділянки .AVP_6 писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 05:08Підкажіть по будівництву будинка
з чого почати? я так розумію спочатку геологію потрібно робити а тоді вже думати який фундамент і шо на ньому пожна поставити?
Призначення 02.01Liuskywalker писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 13:13Впринципі вірно , але першим пунктом - перевірка цільового призначення ділянки .AVP_6 писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 05:08Підкажіть по будівництву будинка
вивчення підводу комунікацій , а далі вже втілення : геологія , методи, проект ...
Якщо хочеш , можу дати контакти шарящого чувака - розжує , перевірить , вобщєм - прорабсько-менеджерсько- логістичні функції візьме на себе![]()
думаю то без сенсу - бо будівництво то довгий процес і тема довго не буде апдейтатисьandreyclk писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 08:04Будеш будуватись відкрий нову тему. Думаю багатьом цікаво будеAVP_6 писав: ↑Суб, 21 липня 2018, 05:08Підкажіть по будівництву будинка
Сам питав сам і відповідаю). Взяв балончик матової чорної фарби і вийшов чорний профіль.oleg-energy писав: ↑П'ят, 20 липня 2018, 17:24Підкажіть де купити чорний профіль для стелі арстронг? В Епіку нема (
ІТС добре ріже і клеїть.oleg-energy писав: ↑Вів, 31 липня 2018, 23:07Зразу вдогонку питання.
Як зараз з порізкою ДСП у Львові? Де більш менш адекватні ціни, терміни і якість. А то читаю відгуки в інеті і нарікання є практично на всіх.
То кого краще вибрати? ІТС, Сучасний дизайн, Райком, ВМ, ДАСК чи ше є достойні кандидатури?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей