Sally писав:ну та, от саме ті 20 л він і розгледить через 10 тис на свічкахThug писав:враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіювання

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав:ну та, от саме ті 20 л він і розгледить через 10 тис на свічкахThug писав:враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіювання
в них всі заправки рекламою тою були заклеєні, я спитав заправника де і коли роздають , приїхав і взяв карточкуVAVAN писав: дивно, вони мені раніше нічого не пропонували.... нєхоросьо
Наразі негативних вражень немає, у мене немає звички займатись самонавіюванням, якщо ви проводите діагностику роботи двигуна тільки по кольору свічок я співчуваю.Thug писав:враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіювання
Fobos писав:Наразі негативних вражень немає, у мене немає звички займатись самонавіюванням, якщо ви проводите діагностику роботи двигуна тільки по кольору свічок я співчуваю.Thug писав:враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіювання
ти в Україні, тут ти не знаєш, шо лиєш кожен день.Thug писав: І не заправляюся так, щоб очікувати "негативних вражень"
Погодься, біду на свою голову легше знайти, якщо шукатиСвятослав писав:ти в Україні, тут ти не знаєш, шо лиєш кожен день.Thug писав: І не заправляюся так, щоб очікувати "негативних вражень"
Пишіть в ПП, там і деталі.andriy_zab писав:Непогана документалка про якість теперішньої бензи.
Yelik писав: УКРНАФТА
Модератори вибачте,но то гамно повнеYelik писав:УКРНАФТА
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей