Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
за 6500 забираюkillawatt писав: льогко, за шо взяв за то віддам)))
це нідочого не призведе, якщо він просто поїхав з місця і не залишив навіть записки то йти до нього варто лише для того щоб сказати що ти про нього думаєш...killawatt писав: п.с. я вже взнав де він живе.. підїду вечором, поговорю по людськи... я проти ДАІ в дрібних випадках...
для початку. давай без образ.killawatt писав: MAECTP0, так, що це я тут маю оправдовуватись чи шо, сказав же ж, що паркуюсь нормально, спитайтесь
topper писав: П.С. Оце по-нашому
ну вас наф...по статье "Преднамеренное убийство". Злоумышленникам грозит лишение свободы от 10 до 15 лет либо пожизненное заключение
а що, скажеш не заслужений термін? треба було думати, перше ніж таку "ответку" врубатиMAECTP0 писав:topper писав: П.С. Оце по-нашомуну вас наф...по статье "Преднамеренное убийство". Злоумышленникам грозит лишение свободы от 10 до 15 лет либо пожизненное заключение
Заканалоkillawatt писав:topper, дав дав, ще на "підисєт" грам запрошував, жеби загладити провину, но я непитущий
![]()
я б сказав замалий. то ж не помста за вбитого брата, згвалтовану сестру і т.д.killawatt писав: а що, скажеш не заслужений термін?
аааа... бо твоє наф прозвучало як ніби забагато далиMAECTP0 писав:я б сказав замалий. то ж не помста за вбитого брата, згвалтовану сестру і т.д.killawatt писав: а що, скажеш не заслужений термін?
стріляти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей