Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я бачив шо ти робиш,але промовчуpikach00 писав: добре що ви мене не помічаєте
Петро писав: я бачив шо ти робиш,але промовчу
твоє ІМХОtelko писав:просто ти нєправ був в тій ситуаціїkillawatt писав: п.с. мабуть надалі утримаюсь від таких відео, а то реакція бурна
та міг зразу написати, але ж он як запалала дискусіяugine31 писав:killawatt, ну то зразу б написав шо позаду тебе нікого небуло :) в такій ситуації я б теж не пускав
просто коли позаду тебе нікого-то хамство з його сторони.killawatt писав:
я подумав, що і без опису все буде зрозуміло
така що при перлаштовуванні потрібно пропустити тих хто рухається по смузі куди плануєш перелаштуватись.telko писав: Та яка різниця тянучка чи ні, чувак норм врубав поворот і хотів перелаштуватись
Ну і треба було йому газувати і сигналити, щоб потім всерівно пропустити.MAECTP0 писав:така що при перлаштовуванні потрібно пропустити тих хто рухається по смузі куди плануєш перелаштуватись.telko писав: Та яка різниця тянучка чи ні, чувак норм врубав поворот і хотів перелаштуватись
Одна справа коли в тій смузі тянучка й ти "просишся". Інша коли ти замість того щоб стати останнім й потім повернути починаєш витворяти. я сам люблюмати буфер спереду й не для того щоб всякі спіхуни туди пролазили.
Thug писав: Ващє у нас у швидких сирени дуже кволі
та всьо норм, просто можна було пропустити і не створювати тої ситуації :)killawatt писав: слухай, чого ти так різко негативно реагуєш на те, що відбулось на відео? зачіпило?
я, як і Василь, люблю мати невеличку дистанцію попереду, а те, що я газанув і пропустив, не що інше як просто намагання показати хондарю, що міг не пустити, але пустив, бо ну його нахєр коцати машину через таких водятлів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей