Пардон, а М3 - це маздо 3? бо чьота я собі слабо уявляю бемеве ме3 із дволітровим моторчиком

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
для мене твоя відповідь виявилась вкрай проффесорськоюTaras:) писав:а для мене твій пост дійсно видався дурним.....ІМХО
тобі не потрібно це розуміти, цей "акт швидкості" проводиться не для тебе.Taras:) писав:їде, для чого то ще раз робити???
немогу понять
небезпечно у нас все, шоб ти знав на майбутнє..Taras:) писав:навіть з нової резиною то небезпечно
Thug писав: я може чьота не панімаю, але в якому році випускали М3 із дволітровими моторами?
і для менеTaras:) писав:а для мене твій пост дійсно видався дурним.....ІМХО
eltrani писав:Але боюсь бо стоїть заводська туранза вже 5 років.
Вартує спробувати? чи не ризикувати. Залишок 3-4мм
респект!Orrrk писав:їхав 160 ,з горки, машина на межі, ні керованості ні потенціалу для мотору..
шоправда було 5 людей зі мною включно, в середньому по 60-80 кг) їхав з карєру назад, вже пустий то при 130-140 вже було набагато гірша керованість)
Видно цей нагруз людьми був як корисне навантаження)
впливаєhrdrive писав:доречі кількість людей на швидкість не впливає! навпаки деколи краще, бо машина важча, менше кидає.
hrdrive писав:Thug, хіба в сторону збільшення, коли з гори їхати)
недоцільне порівняння. тому що при однакових обертах на одній і тій ж передачі швидкість буде однаковою незалежно від ваги, правильно?Thug писав:Якщо ти будеш тягнути санки по асфальту, а на санках сидітиму я зі своїми 100 кг маси.
Навіть якщо тобі вдасться розбігтися з таким вантажем, думаєш тобі буде легше зі мною, ніж без мене? Далеко забіжиш, хай навіть з гори?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей