azakharchuk писав:на стеллі немає вже куди цифри чіпляти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
azakharchuk писав:на стеллі немає вже куди цифри чіпляти
Тоже це замітив, напевне найменшою цифрою зроблять не соті, а десяті 10,1 грazakharchuk писав:адже на стеллі немає вже куди цифри чіпляти.
час покаже в кого в якому стані свічки, каталізатор і так даліVAVAN писав:хтось собі по стереотипу не може заправитися на АНП , а тіко Лукойл , ОККО чи ВОГ.
чомусь в мене на АНП обороти тахометра лекго до 6000 йдутьSheff писав:Після 5-ти тис. прискорення припинялось, і максимум на тахометрі можна було побачити 5,5 тис. Більше ніяк.
Я не кажу, що у всіх на бензині АНП не буде крутитись до 6 тис.Петро писав: чомусь в мене на АНП обороти тахометра лекго до 6000 йдуть
Заправляв звичайний 95 Євро.cdrom писав:Sheff на ОККО ти звичайний 95 заправляєш чи пульс
враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіюванняFobos писав:Сьогодні залив 20л на АНП, роскажу враження
ну та, от саме ті 20 л він і розгледить через 10 тис на свічкахThug писав:враження будуть, коли через 5-10 тисяч подивишся на свічки. А так - "тягне", "не тягне", "пре шо дурна" - то все самонавіювання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей