Ти напевно пробував бензин в дії "тапком в пол", от і маєш більший розхідDenja писав:машинка явно резвіше їде, але шось розхід більший на ній

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти напевно пробував бензин в дії "тапком в пол", от і маєш більший розхідDenja писав:машинка явно резвіше їде, але шось розхід більший на ній
Denja писав:А Я взяв 430 Фераррі
Млін... А перший пост ти читав???A1 писав:тема основана на чутках, якщо б конкретно з кимось сталось, як це було в мене з GFC, то можна було б про щось говорити, а так тему в топку.
а в мене всі є)))))))Denja писав:А Я взяв 430 Фераррі
в мене різвіше але і розгід меншийDenja писав:машинка явно резвіше їде, але шось розхід більший на ній
Вибірка не витримує ніякої критики - 3 людей з цілої України то ще не статистика. Може в них двигуни вже на капіталку просилися, або перед тим якихось присадок залили або ще щось. Купа людей кожного дня заправляється на лукойлі і проблем нема. Я недавно теж там заправлявся - no problem.Igor_Lviv писав:Троє людей з різних регіонів
Про "присадки", "капіталку" і т.п. - власне, що не витримує ніякої критики. По тих же лінках почитай у кого які машини, хто як заправлявся. Стосовно себе особисто. Можу запевнити, що мій двигун, після пробігу 50тис.км. капіталки і присадок не потребує. І так само не потребував їх тут же, після заправки на інших АЗС (ОККО, Шелл та Укртатнафті).vovka писав:Вибірка не витримує ніякої критики - 3 людей з цілої України...
Denja писав:А Я взяв 430 Фераррі. Бензна на Шеллі супер, машинка явно резвіше їде, але шось розхід більший на ній. Були б гроші - лив би постійно.
Так би і відразу пояснив, що віриш лише відомим тобі людям. Всі, кого не знаєш особисто - уваги не варті. Я б відразу зрозумів, що дискутувати без сенсу. Бо я все ж до думки форумчан прислухаюсь, тобто чую її. Навіть коли не згідний. Ну а оскільки і я "невідома людина з невідомого форуму", то мабуть "дискусію" закінчили. Може мене і не існує взагалі! І на заправках не буваю... І машини не маю...A1 писав:дописи невідомих людей на невідомих форумах...
Млін... Як діти... Для тих хто в танку, або не вміє читати:A1 писав:З.І. А от хочеш факт про любимий GFC і маєш до них якесь відношення...
такий же як і в Лукойла і ВСЕ тим сказано.Igor_Lviv писав:1.1. У них, станом на сьогодні, бензин нормальний.
Євробензину, -дизелю на Лукойлі немаA1 писав:такий же як і в Лукойла і ВСЕ тим сказано.
Нова АЗС, стараються, щоб трохи клієнтів було.A1 писав:1.1. У них, станом на сьогодні, бензин нормальний.
такий же як і в Лукойла і ВСЕ тим сказано.
особисто мені нач бензобази Лукойла казавButs писав:Я також чув, що таряться вони з Лукойла, підтверджень не маю.
Не питався, але пише на табличці біля касира, Євро95 з Майжекю, а звичайний з Румунії. Так як на Лукойлі немає Євробензи, то і не може бути з Майжекю. А то що ГФЦ тарить звичайний бенз і соляру в Лукойлі - це природньо власник заправок один і той же :)A1 писав:Yelik, а де вони той эвро беруть, ти питався?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей