В тому то і справа, вот люди хочуть шось зробити а тут їх критикують по повній!!!RED_Spider писав:але по якигось причинам це все заглохло

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В тому то і справа, вот люди хочуть шось зробити а тут їх критикують по повній!!!RED_Spider писав:але по якигось причинам це все заглохло
критикують то критикуютьВ тому то і справа, вот люди хочуть шось зробити а тут їх критикують по повній!!!![]()
RED_Spider писав:а потім бабак два місяця вибивав бабки за фудболки і шей в кінці появився народ який забув шо вім мав здати
Jarevych писав:члени не члени).
я не бачу потреби.Jarevych писав:Було б добре якби Лізун цю прогу домутив і щоб вона працювала, тоді би на одну проблему менше було
то ти тіпа про то шоб просто на всі номера з телефона відсилати?Babak писав:я не бачу потреби.всі користувачі прив'язуються до проги. Послав просту смс-ку без додаткових прог. і вона розійшлася, без додаткових настройок в телефоні.
Вова заспокійся, ненакаляй обстановку !!! НАМ ВСІМ !!! Кожен є неформально членом клубу і я думаю любий може подати заяву на вступ і буде офіційним ЧК з карточкою футболкою і тд і тп !!! так що нетреба !!!S_V_B писав:а вони Вам (членам клубу)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей