Треба починати з малого... Дойшло до абсурду, чому я маю стояти в корках сплативши податки, через тих хотрожопих, які їх уникають.
Нехай блокують дороги і виїзди з гаражів депутатам !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вже писали - за таке можуть приїхати непонятні люди в спортивних костюмах і дати тягла
просто дивлюсь, ві Львові +/- 200 новобудов, цікаво чи в кракові такі самі темпи чи ні. Ну і краків то трохи не Львів, тому і ціни логічні.
Правильно, а пересічні водії все схавають...
Рівняти вілу магнолію і район так собі до Варшави ....vovka писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 10:33На тижні дивився Віллу Магнолію 2. 33 метри (1 поверх). Ціна питання щось 21к$ без ремонту (17500 грн за метр. район такий собі, але це дуже стильне і сучасне малоповерхове (5 поверхів) житло. Якусь фігню можна і дешевше знайти.Liuskywalker писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 10:30ти неліквіди 6 кімнатні скинув )))) Я ж кажу - залежить багато від чого ціна , дорожче , але прогнозовано ...
У Варшаві таке буде коштувати скільки ?
Найшов шось похоже (тоже 1 поверх, загально воно IMHO гірше чим магнолія), по 5500 злотих за метр.
https://www.otodom.pl/oferta/mieszkanie ... b375f7dd18
То в скільки різниця получається ?
Ціни на стадіі будівництва в нас і готові в Кракові ))))))))Kritik писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 11:24Вбив в гуглі ціну новобудови в ЛьвовіLiuskywalker писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 09:33Kritik, та не , я якось дивився , ще залежить де , звісно , але не в декілька![]()
Хоча, якщо взяти якусь хвамілію , а ще й десь не в облцентрі - тоді так )))
показало перші ссилки
Софіївка - 16900 грн
Парус - 16000 грн
Вільне місто - 14900 грн
хз де це і шо це за ЖК, я не мєсний, але це +/- середні ціни я так поняв
бо є і по 12-13к а є і по 20-22к
Ціни новобудови в Кракові, де я купляв була рік назад 44 770 грн
Цього року в цього самого забудовника ціни вже приблизно на 10% більші, тобто десь в районі 50 000 грн за метр, і це одна з найдешевших цін в Кракові, ближче центра ціни по 65к +/-
тобто різниця більше ніж в 3 рази
А що не так з віллою магнолією ? Це одна з найкращих будов Львова з точки зору планувань простору, архітектури.
не знаюandreyclk писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 14:49Ціни на стадіі будівництва в нас і готові в Кракові ))))))))Kritik писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 11:24Вбив в гуглі ціну новобудови в ЛьвовіLiuskywalker писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 09:33Kritik, та не , я якось дивився , ще залежить де , звісно , але не в декілька![]()
Хоча, якщо взяти якусь хвамілію , а ще й десь не в облцентрі - тоді так )))
показало перші ссилки
Софіївка - 16900 грн
Парус - 16000 грн
Вільне місто - 14900 грн
хз де це і шо це за ЖК, я не мєсний, але це +/- середні ціни я так поняв
бо є і по 12-13к а є і по 20-22к
Ціни новобудови в Кракові, де я купляв була рік назад 44 770 грн
Цього року в цього самого забудовника ціни вже приблизно на 10% більші, тобто десь в районі 50 000 грн за метр, і це одна з найдешевших цін в Кракові, ближче центра ціни по 65к +/-
тобто різниця більше ніж в 3 рази
Напевне те що Львів важко рівняти до Варшави
https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%97%D0%B2
хєрня то якась, в Києві певний час ціни були дешевші ніж в нас, то зараз трохи ринок стабілізувався, але не думаю що навіть там за такі гроші хтось купить.andreyclk писав: ↑Сер, 21 листопада 2018, 15:47https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%97%D0%B2
НА порівняй 40тис грн м кв в Україні на стадії будівництва !!!
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 10 гостей