Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Aveo vs Ваз 2109 ?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
бумбум, збоченець 

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- niko1006
- Ім'я:Петро
- Контактна інформація:
Re: Aveo vs Ваз 2109 ?
милуватись 99????????????смішно...їздити так але не милуватись
- бумбум
- Ім'я:Oleg
- Номер:7777
ну ви смішні
,хочете комусь доказати що сенс
буде поприкольніше вилядати ніж наприклад чорна наглухо тонована 99
на 15 катках,з хорошою музикою,вибачте але в вас якійсь тушнотворні стереотипи--
,,,якщо тут радять сенса
-я умиваю руки з даної теми 

Я НЕ ЗЛИЙ НО ХАТУ СПАЛЮ
-
- Ім'я:Назар
+1000000бумбум писав:ну ви смішні,хочете комусь доказати що сенс
буде поприкольніше вилядати ніж наприклад чорна наглухо тонована 99
на 15 катках,з хорошою музикою,вибачте але в вас якійсь тушнотворні стереотипи--
,,,якщо тут радять сенса
-я умиваю руки з даної теми
сенс це засіб пересування для жінки, хай їздить хай товче не шкода. Нічого поганого не маю проти тої машини але як кататись то щось краще шукати.
- Thug
машина мріїбумбум писав:чорна наглухо тонована 99на 15 катках

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
nazikey, бумбум, як на мене - то всьо або комплекси, або стереотипи.
Я взагалі з практичної точки зору не бачу переваг 99-ї (окрім так званої "пацанячості", але то вже не практичність) над Сеньою.
Я взагалі з практичної точки зору не бачу переваг 99-ї (окрім так званої "пацанячості", але то вже не практичність) над Сеньою.
-
Нічого поганого в зубилі не бачу дешевий бюджет варіант, а стереотипи чи не стереотипи це все балачки, на яку машину є гроші ту і треба купляти звісно якщо вона подобається якщо ні то збирати на кращу. А скакати вище голови небачу сенсу.
Кожен вибирає машину по тому до чого він готовий, хоче крутити гайки будь-ласка, хоче комфортно їздити нема питань, хоче ганяти інше пальто. Говорити що краще а що ні то безглуздо.

Кожен вибирає машину по тому до чого він готовий, хоче крутити гайки будь-ласка, хоче комфортно їздити нема питань, хоче ганяти інше пальто. Говорити що краще а що ні то безглуздо.
А тут їх і не треба порівнювати єдине те що їх обєднує це Зборкаcat-yellow писав:Я взагалі з практичної точки зору не бачу переваг 99-ї (окрім так званої "пацанячості", але то вже не практичність) над Сеньою.

- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
nazikey, підтримую 100%
Не розумію людей, які живуть в однокімнатній хрущівці (образно кажу) і з останніх сил беруть в кредит круту іномарку. Кому такі понти треба?
Не розумію людей, які живуть в однокімнатній хрущівці (образно кажу) і з останніх сил беруть в кредит круту іномарку. Кому такі понти треба?
- бумбум
- Ім'я:Oleg
- Номер:7777
cat-yellow писав:nazikey, бумбум, як на мене - то всьо або комплекси, або стереотипи.
ніяких стереотипів і комплексів немаю,ні 99 ні сексу для себе я б не купляв,якщо б таке питання задалось (як в даній темі )то 99 була б куплена а не сенс,тому що так ,пацаняча вона більше ніж секс,і меншу відразу викликае ніж сенс,руки б поламати дизайнерам за таку тошноту на колесах-----------

Я НЕ ЗЛИЙ НО ХАТУ СПАЛЮ
-
навіть такого чувака знаюIgor2011 писав:Не розумію людей, які живуть в однокімнатній хрущівці (образно кажу) і з останніх сил беруть в кредит круту іномарку. Кому такі понти треба?

- Thug
Авео - це вже крута іномарка?Igor2011 писав:nazikey, підтримую 100%

Як каже один мій знайомий, "пацики, шо ви чешете?"

Авео коштує на пару тисяч дорожче за ладу. Якщо у тебе однокімнатна хрущовка, то у тебе буде два варіанти - або купити авео, або купити ладу, а на решту бабла напитися (бо як не крути, а пару тисяч не зроблять з хрущовки хороми).
Нє. ну можна мути чотким пациком, жити в страшній хаті і їздити в паршивій машині. Зате мати заникані 3 тисячі долярів під матрацом - Profit

Як на мене смішніше виглядає, коли на пацавату машину купують нові диски, музику і т.п. Все одно, що діамант в гамняху втикнути. Гамняха залишиться гамняхою. А от діамант в ній буде важче розгледіти. Хоча, у кожного свої пріоритети і уявлення про те, що правильно, а що ні.
Мені важливо, щоб на маншині можна було кудись безпечно поїхати. І, скажімо, на авео я б не боявся поїхати на другий кінець Європи.
А якщо машина потрібна для того, щоб під хатою в ній з пацанами сємки погрзти під чоткий музон - тут напевно тонована дев'ятка на 15" дисках кручє.
-
Ти ще не бачив на якій Славуті один співробітник по Україні Росії і Білорусії катаєтьсяThug писав:Мені важливо, щоб на маншині можна було кудись безпечно поїхати. І, скажімо, на авео я б не боявся поїхати на другий кінець Європи.

Я б на ній 100 метрів не їхав.Трупак трупаком але вн літає і йому добре.

- Thug
храбрєц, шо тут скажешnazikey писав: Ти ще не бачив на якій Славуті один співробітник по Україні Росії і Білорусії катається![]()
![]()
![]()
![]()

- Igor2011
Я відкрив цю тему, щоб дізнатися думку форумчан відносно того, чи варто обмінювати 2109 на Авео з доплатою. На основі ваших відповідей і розмови з власником цього, як виявилося битого в таксі Авео, я для себе це питання вже давно закрив.Thug писав:Авео - це вже крута іномарка?10-річне БМВ - це розкіш? Як каже один мій знайомий, "пацики, шо ви чешете?"
![]()
Але тут на форумі це питання виросло у таку філософію, що ого-го...
Але я ніколи не казав, що "Авео - це вже крута іномарка", так що не то шановний Thug "ви чешете".

- Igor2011
Я теж одного пацика такого знаю. Він на своїй 2102 якогось там типу 1980 +/- року гасає по Україні то капець. Причому стан машини на "троєчку", а в машині ні одного ключа, навіть не знаю чи є домкрат і запаска, але зато впевненість чувака зашкалює. :)Thug писав:Ти ще не бачив на якій Славуті один співробітник по Україні Росії і Білорусії катається![]()
![]()
![]()
- Thug
Госпаді, та ти чого завівся? Я ж якраз твоє бажання пересісти на щось краще дуже схвалюю. І нарахунок "крута іномарка" - це стосувалося не твоїх постів.Igor2011 писав: Але я ніколи не казав, що "Авео - це вже крута іномарка", так що не то шановний Thug "ви чешете".
Оскільки тема з авео з першого посту заглохла (бо воно бите) - у нас суперечка суперечка пішла далі. І тепер ми дискутуємо на трохи іншу тему
А це ще інша тема для розмови. Така впевненість підкріплена тим, що він в Україні. Тут багато таких машин, багато запчастин і людей, які поможуть за смішні гроші. А от поїхати в Німеччину, Францію чи ще куди на такому ризикне хіба самогубець. Біда ще й у тому, що якщо той грат там поламається, то він не зможе просто його покинути. Йому доведеться ще й перевезти його на неньку.Я теж одного пацика такого знаю. Він на своїй 2102 якогось там типу 1980 +/- року гасає по Україні то капець. Причому стан машини на "троєчку", а в машині ні одного ключа, навіть не знаю чи є домкрат і запаска, але зато впевненість чувака зашкалює
Зрозуміло, що він і не попхається туди на свому жигулю. Але от тобі і обмеження, які ставить пацавата машина.
- Igor2011
Все ок.Thug писав:Госпаді, та ти чого завівся?

А загалом, то я все більше схиляюся до думки не брати б/у авто, а брати нове, бо оті дрібні поломки і постійне колупання так замахало, що капець.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
цілком підтримую Thug 
Igor2011, якшо в майбутньому будеш мати можливість поміняти на шось краще (а авео хоч всріться а таки на порядок краще за 099), то міняй
а тему закривай

Igor2011, якшо в майбутньому будеш мати можливість поміняти на шось краще (а авео хоч всріться а таки на порядок краще за 099), то міняй

а тему закривай

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей