Да всьо там видноSally писав:ну якщо знак затулений і його невидно

Ти ж на зустрічну смугу виїжаєшSally писав:то як знати шо то обгін?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Да всьо там видноSally писав:ну якщо знак затулений і його невидно
Ти ж на зустрічну смугу виїжаєшSally писав:то як знати шо то обгін?
бредісторіяsergey писав:Там в звязку з пробками на перехресті Стрийська-Наукова всі обїжають,
вони там не встигають зупиняти
А так ніхто не їздитьAlex-lv писав:Підсказую: Стрийська-Трускавецька. Ставайте, годуйтесь
там апасно його робити - будуть із тої вулички вискакувати перпендикулярно. Як буля ашану - там хоч і світлофор, а все одно регулярно б'ються.Vexler писав:логічніше все таки вже зробити там розїзд....якщо люди так просять, що аж самі клумбу витоптали....імхо
Myself писав:Alex-lv, ціхо-ціхо, нас читають![]()
Я спочатку розгубився вsд такого нахабства і почав нервуватись.Спитав:чи можуть вони щось довести?Мені відповідь:ми вам нічого не будемо доводити,випишемо протокол,а доводити ви будете вже в суді.Коли я дістав фотоапарат і почав робитиVexler писав:luav, беруть на понт методом научного тику....як я люблю з такими "понтарями" розмовляти))) отримую массу задоволення!
Певні кроки я зробив.Дізнавшись,що протокол мені таки не вкатали,залишив ту справу.Я ж не злопам"ятнийVexler писав:luav, я б ще на них прокуратуру накатав...щоб хлопці не розслаблялись! возобнили з себе Нео з матриці...з "голоду" вже через дерева і повороти бачити навчились бідолахи
luav писав:ми вам нічого не будемо доводити,випишемо протокол,а доводити ви будете вже в суді
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей