Принято !Я про это меж строк написал выше :)Cr@zy писав:Я за бі-ксенонові лінзи! Не пожалієш!
Нормально спасиб что признались !Cr@zy писав:помилково цикнув на "Ездить маршруткой",

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Принято !Я про это меж строк написал выше :)Cr@zy писав:Я за бі-ксенонові лінзи! Не пожалієш!
Нормально спасиб что признались !Cr@zy писав:помилково цикнув на "Ездить маршруткой",
а можна фото ????Cr@zy писав:якщо поставити лінзи то ніяк не впливає взагалі, а фари на вигляд стають симпатичніші.
так оптика то з заводу лінзована!!! я собі таке 4 роки тому вліпив, і також тоді відвалив огого....але воно того варте )))Cr@zy писав: Раніше стояв ксенон на Ладі, такій як в Дензіла, 5років назад це був зовсім і зовсім недешевий, але можливо найкращий на той час варіант покращити якість світла в вицвівшій оптиці
я також за це !Cr@zy писав:Я за бі-ксенонові лінзи! Не пожалієш!
бі-ксенонові лінзи! Но не за 1 присестVeRMyT писав:Black, шо рішив ставити ?
Маю контакти однієї фірми, де можна приїхати, заплатити грошенята і вони все зроблять. Якщо треба буде, звертайся. Правда недешеве задоволення.Black писав:бі-ксенонові лінзи! Но не за 1 присест
приблизно накину тобі ціну, лінзи (найдешевші) 1покоління тут на форумі за 750грн продають, плюс треба буде ще 2блоки розпалювання, це ще десь приблизно 270-300грн, поставити зможеш сам, нічого складного немає, це якщо по мінімумуBlack писав: бі-ксенонові лінзи! Но не за 1 присест
в середньому десь 400грн беруть за встановлення, а скільки обійшлося тобі?OKurylyshyn писав:Маю контакти однієї фірми, де можна приїхати, заплатити грошенята і вони все зроблять. Якщо треба буде, звертайся. Правда недешеве задоволення.
Незнаю, я ще не ставив ксенон, тільки збираюсь.Black писав:Если не секрет сколько будет стоить такое удовольствие ?
Вижу Дима ты хам, я тебе совет по делу дал, а ты ставь себе ксенон, хоть в стопы и мне похер, но будет слепить брошу гайкуBlack писав:Fobos написав:
А ну да, Димон, купи новые фары оригинальные, поставь туда лампы Philips premium +30% по 25грн штука, проведи ревизию проводки, почисти и проверь напряжение на реле.
Немного внимания на форуме не помешает
Какую тему, о чём ты, а? Я говорю о том, что когда ты поставишь себе гавноксенон в штатную оптику и кто то тебя об этом спросит, не важно, на форуме или в реале, ты скажешь, так вот же, была тема, была голосовалка, тюнингисты посоветовали йoпта.Black писав:Black написав:
Дорогой укажи мне любой источник в котором я когото обвинил ?
Я ответил на ваш вопрос?
Вот спасибо, теперь я знаю, ход мыслей гавноксенонщиков, они же за мою безопастность беспокояться, когда светят мне в глаза своей грязной (ведь нет омывателей) фарой с рефленным стеклом и без линзы (которая должна четко резать линию) и вот выше описанные необходимые требования к ксеноновой фаре только можна отнести к безопастности движения, я уже как то рассказивал как обстоят дела заграницей с такими вещами, заберут сразу на штрафплощадку и ещё заплатиш штраф не хилый, не зря же так придумали буржуи тупые.Denzzzil писав:і ще ксенон придумали для безпеки руху. і які б там консервативні погляди не були, то прогрес на місці не стоїть.
незнаю, може не правий, але сам в зубилко поставив ксенон 5000к... спочатку був не надто задоволений, але коли поїхав відрегулював на нормальному сервісі лампи, радості немає меж, ще ні разу не маякнула зустрічний автомобіль. Маю свій а/м на ксенонах (ваз2113) і робочу (21099) - на звичайних фарах, так якщо порівняти то небо і земля. На рахунок доща - однозначно помагає і не вірю тим хто каже, що в дощ ще гірше ніж сток....CAT писав:читав недавно ще цілу статтю про це в Авторевю і ше раз переконався шо колхозний ксенон в безлінзових фарах то фігня і воно нічого толком не дає, а сліпить зустрічних серйозно.
Fobos писав:Вот спасибо, теперь я знаю, ход мыслей гавноксенонщиков
+1Denzzzil писав:не ровняй всех под одну планку!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей