Народ, в нас журналіс на форумі появився, давайте посприяєм співпраці: талони ТО, меддовідки, розводи на дорогах, ідіоти, які пракуються як ідіоти, виродки на дорогах, проблеми парковки в місті і т.д.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо там не так? якраз Підвальну і до Лялькового зробили, там все супер!NataliJournalist писав: вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької
+100500. рейки майже всюди ше більш-менш і те, шо вони торчать, не їхня "вина", а просівшого асфальту/бруківки навколо них.Liuskywalker писав:десь бруківки не вистачає, десь в асфальті вибоїни по 30 см глибини і .т. п.) ті рейки ніби "виросли" і становлять перешкоду для автотранспорту. особливо в мокру погоду , бо на них може кинути авто вбік не гірше аніж в ожеледицю .
от це найболючіший участокNataliJournalist писав:вул. Городоцька - від вул. Чернівецької до вул. Шевченка.
VeRMyT писав:NataliJournalist, скіки даєте ???
+1, якшо вже трамвай пускають по іншому маршруту, то потрохи і роботи почнуться.Demyan писав:Потретє дороги роблять, якщо не в курсі то трамвай 6 вже не їздить, городоцьку будуть робити наступного року, якщо зара почати то тоді б взагалі ніхто не їздив по місту бо все буол в ремонті.
я не проти - але журналіст повине працювати так в холоді в дощ - якщо хоче дійснощоб сенсація булла , а не хлопці збираються на пиво і один одному розказують а вона потім пише - з таким підходом довго не буде журналістом.igorok писав:Народ, в нас журналіс на форумі появився, давайте посприяєм співпраці: талони ТО, меддовідки, розводи на дорогах, ідіоти, які пракуються як ідіоти, виродки на дорогах, проблеми парковки в місті
мені вже стає смішно якщо канал не даєтакої можливості не хоче значить він того репортажу і не бачить нічого в цьому. І не вже канал погодиться пустити в репортаж якщо просто буде інтервю з якимось люьми, з якимись колись щось сталось на тих коліях. :)NataliJournalist писав:на жаль, немаю такої технічної можливості і телеканал надати теж мені її не може, щоб стояти на вулиці і чекати, доки щось трапиться.
тобто?Vexler писав:радий ініціативі дівчини щось змінити
igorok писав:тобто?
типу "тебе"?NataliJournalist писав:зустріч призначаю всім, хто бажає я
Взагалі, - навіть якщо є яма чи виступає рейка, то водій повинен вибрати безпечну для руху швидкість відповідно до дорожних умов. Цим і керуються юристи автодору коли судяться з тими, хто на них подає в суд через ями.NataliJournalist писав:Суть матеріалу і в тому, що держава повинна компенсувати таким водіям витрати на ремонт (шин, дисків тощо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей