тип,а хз,урагулений малость,здається із села...
але він то в куртці шкіряній,в червоній Саня,він же укрмеіл...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в смислі?я за 2 години його до нормального стану без бикотюнінга доведу легко....якщо ти про це...santosxxx писав:Мда тазік такий троха тойво--бича радість
Тобто це мова йде про 12 річні машини...і тут залежить наскільки якісно вона була зроблена...таке діло треба що на сервісі хороший майстер глянув, важливо щоб він був незацікавленою стороною :)не битих машин не існує
угу, як давно він її продає?Скільки власників було, який пробіг приблизно?Ти на ній вже їздив?santosxxx писав:Краще не спіши з обмінами, пощупай добре, а то тут вже люди Нісана купляли в ТернополіНедумай що власник Сівіка такий дурник, і вирішив його поміняти бо йому до повного щастя не вистачає 1000 у.о. і Опеля Вектри... шота там неладно
А вот дуже цікаво з який деталей робили?Хто робив?Vitalik-first писав:ще після капіталки не працює одометр
о, доречі, зубув запитати, а чому робили капіталку, що так скоро зробили хандик? Цей фактор мене насторожує найбільше...після капіталки
1000% правда.SLOW писав:де в нас є машина якій 12 років і вона не була бита
Та все, він загорівся, його вже фіг спинеш.БОБА писав:лiпше не спiши.
в наших умовах "після капіталки" це скоріше мінус чим плюс стосовно іномарок такого віку. мені б довіряти було складно тим словам без доказів. то не ваз де запчастини для капіталки відносно дешеві і при тому всьому капіталка з нормальних запчастин коштує порядка 400$.hrdrive писав:а чому робили капіталку, що так скоро зробили хандик?
тут стопудовоvovka писав:поверхневі перевірки двіжка нічого не поможуть взнати наскільки добре зроблений ремонт, якщо він зроблений буквально "вчора".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей