Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з того шо вона є київськаAutofot+ писав: з чого ти взяв що київська ??
Autofot+ писав: який там номер ?
брат працює в МТС у Львові. Службова машина на ААcdrom писав: АА то Київ. Може ще і службове авто
для таких розголос в неті то піар серед своїх.cdrom писав: а тим більше розголос в неті став для нього уроком
Саме ця не коштує я порш. Це вже дідо а не авдіThorn писав:Так ця авді коштує більше ніж це порше
тато... папаpikach00 писав:Dexter, вот хто трахає тих страхопудіщ і ще дає такі тачки?![]()
в тихThorn писав: Hi,Правильно буде , папiк
????pikach00 писав: тих страхопудіщ
MAECTP0 писав: То папіка їм купив папа.
Тому деду років десь 35RULES писав: На тому коричневому порші кажись дед якийсь їздить
Там ще й драка була. На власницю джипа заяву накаталиVusiko писав:weber, здосно у вас на Електроні![]()
давайте деталіpikach00 писав: Vusiko написав:
weber, здосно у вас на Електроні
Там ще й драка була. На власницю джипа заяву накатали
Пора привикати жити як люди не плювати на всіх з високого польоту бо інколи можна впасти низько низько!
Власник напав на дівчину, яка стояла поруч і просто зробила зауваження що водій неодноразово паркується як заманеться. Разом з тим перекинув і побив смітник. Захистившись за дівчину, яку водій облаяв нецунзурщиною і погрозами, водій напав на мене, звинувативши в тому, що я ніби то поставив смітник на капот і написав записку, не признавши того що авто неодноразово ставив у невизначеному місці перед самим виходом, заважаючи проходу працівникам компанії. Опісля перепаркувався зайшов у приміщення і вийшов з жінкою, які разом напали на мене з кулаками і погрозами, зустрічі в суді та великих проблем, а також з притензіями чого це я ще не в зоні АТО. :) Клоуни!
Історія закінчилася викликом наряду міліції, заявою про побиття, невинної людини, а власники авто повинні відповідати в суді за побиття ...
П.С. Побачимо як наша доблесна міліція працює на місці!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей