ага, між смугамиugine31 писав:норм регік їхав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, між смугамиugine31 писав:норм регік їхав
нервують такі водії, тошнять по середині, і фіг обженеш їхThug писав: ugine31 написав:
норм регік їхав
ага, між смугами
Ще раз кажу:Thug писав: ага, між смугами
фактично там одна широка смуга. поговорим?Thug писав: ага, між смугами
мене теж. але як видно його обігнали без проблемKirik писав: нервують такі водії, тошнять по середині, і фіг обженеш їх
++++++++++AndrewK писав:
Ще раз кажу:
1. Намалюйте смуги
2. Приберіть обочини
Про вибоїни там вже мовчу
Тоді і поговоримо хто як їде
ну якось же його об'їхали. я, наприклад, краще буду виглядати виродком для оточуючих, але проїдусь по біль-менш рівному покриттю не вбиваючи підвіску.Felix писав:ugine31, вот во так умно чешете, а якби хтось їхав по середині і так вправо - вліво обїжджав ті ями, про які ви пишете, то тут би зявилося відео ідіота на дорогах ,який сам не їде і нішим не дає![]()
![]()
Нє, ну чувак на субарі таки виродок. Тут ніхто не спорить.Felix писав:ugine31, вот во так умно чешете, а якби хтось їхав по середині і так вправо - вліво обїжджав ті ями, про які ви пишете, то тут би зявилося відео ідіота на дорогах ,який сам не їде і нішим не дає![]()
![]()
ну вот бачиш - шо і слєдовало оказати - як мова за себе, то ми думаємо про себе, а не про те, що в 2 ряди була б краща пропускна здатність дороги і один товариш з нашого форуму не злився б, шо йому не дають проїхатиugine31 писав: ну якось же його об'їхали. я, наприклад, краще буду виглядати виродком для оточуючих, але проїдусь по біль-менш рівному покриттю не вбиваючи підвіску.
тут ніхто не сперечаєтьсяAndrewK писав: Нє, ну чувак на субарі таки виродок. Тут ніхто не спорить.
скажу словами Великого: "якесь ніщєбродство"Felix писав: як мова за себе, то ми думаємо про себе, а не про те, що в 2 ряди була б краща пропускна здатність дороги
я можу подумати за інших якщо мені то не вил'ється фінансово чи від того буде залежати чиєсь здоров'я. а як комусь просто невтерпляк, то чо я маю гробити свою підвіску?Felix писав: ну вот бачиш - шо і слєдовало оказати - як мова за себе, то ми думаємо про себе, а не про те, що в 2 ряди була б краща пропускна здатність дороги і один товариш з нашого форуму не злився б, шо йому не дають проїхати![]()
![]()
о так в мене нині було в Тернополі-олень на таврії переді мною ризко вильнувMAECTP0 писав: просто виляючи так можна спіймати бокового в "сліпій" зоні
звичайно можна, якщо не контролюєш ситуацію позаду себе. я завжди стараюсь тримати в голові які за мною машиин їдуть і стараюсь помічати чи звернув хтось з них. а при перестроюванні боковим зором проглядаю мертву зону через заднє бокове шкло, тому у 99.9% випадків знаю шо хтось є у мертвій зоні.MAECTP0 писав:ugine31, просто виляючи так можна спіймати бокового в "сліпій" зоні
Dexter писав: стріляв з балкона
Dexter писав: розбив заднє скло ну і кришка багажника постраждала
сумніваюсь що пневмат з балкона розіб"є скло, хіба до нього балон на пару атм прикрутилиDexter писав: стріляв з пневматики вроді
Dexter писав: так шо будьть уважні там, особливо вечером
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей