Є таке. Просто гемор собі на усю голову придбав(!) задешево

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Є таке. Просто гемор собі на усю голову придбав(!) задешево
Так бляхи юридично не продані, а знаходяться там на реєстрації і порушують їхнє законодавство.
Правильно.. не проходять автомобілі ТО, фірми на які вішаються працівники не платять податки і т.д.
Ну 50 км. там для того, щоб якщо тебе хапне рубіж, тебе спокійно могли зупинити..andrewdor писав: ↑П'ят, 17 листопада 2017, 22:32Якщо "пацанчик" випишеться з хати, то півмільйоний штраф (цікаво яка в нього ЗП в місяць, на думку держави, яка виставляє такі штрафи) це така собі "[цензура] цифра" для сірої маси. Читав вже десь і про 3 лимона і т.д. Також навіщо Литві створювати якісь спєц бази для відслідковування проданого в них авто, в Україну, теж не можу зрозуміти, невірю, що вони мріють це авто отримати назад. Все це виглядає, як показові розправи.
В мене номера українськи, і все рівно, по дорозі в Тернопіль, чи Мукачево я кожний раз порушую ПДД напевно більше 30 разів, і швидкісний режим і сплошні і обгони і т.д. Зато на КПП чемно 50км\г ( завжди думаю для чого це?). Тому що зроблені в нас знаки, розмітка та і всі закони так, що не порушувати їх не можливо, хіба що дійсно сідати на вєлік і катити собі за трактором якимось.
Нє ну є звичайно фігня всяка але у нас через села народ 120 пролітає і [цензура] де той знак стоїть.. і таких місць по дорозі на Славськ багатоAndrewK писав: ↑Суб, 18 листопада 2017, 11:17Ну от не треба про європейські обмеження і масову жорстку дисципліну, не треба. Мені може видніше![]()
Чомусь в Європі знак навеленого пункту починається там де той населений пункт дійсно є, а часом і пізніше. І тільки в Цеєвропі їдеш по лісу як [цензура] 60, бо там знак села стоїть![]()
Не розумієш що таке міжнародне співробітництво правоохоронних органів?
аахах, якийсь він дурний, на убері в польщі можна в десять разів більше заробити
[цензура]... я б ще доплатив щоб приїхав сніжно-білий пасат з негром-водієм.jetros писав: ↑Суб, 18 листопада 2017, 21:13Тільки приїхав на таксі з центру на Личаківську.
Викликав син Юбер.... Приїхав сніжно білий Пасат Б4, з чорною волохатою мавпою(чорний негр).....яка нічого не говорить і не розуміє навіть ворожої мови.....тільки реєстратор, повна мовчанка. ПАСАТ НА ПОЛЬСЬКИХ БЛЯХАХ З НЕГРОМ!!!!!!!!!!!!!!!
Довіз і тариф порадував. Але наперед буду узгоджувати авто і водія.
п.с. наші люди безробітні, а нігери тут заробляють.....
страховки немаjetros писав: ↑Суб, 18 листопада 2017, 21:51Вчора, здавав дозаду і непомітивши вперся Спрінтер. В нього заламаний номер і тріснутий бампер. В мене тільки його фарба на фаркопі. Розійшлися дуже скоренько: Спрінтер на бляхах і не хотів ніякої зустрічі з Поліцією, тільки питав чи в мене немає претензій.
Щось видно не альо було в того бляхаря, що так скоро зїхав.
п.с. Я там був неправий 100%!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей