Як ненужну, совдепівську єрунду якої немає в Європі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
http://www.zaxid.net/newsua/2010/8/16/221528/sergey писав:Вот тільки шо слухав по радіо що ТО хотять відмінити
Як ненужну, совдепівську єрунду якої немає в Європі
Як це так?галина писав:Пройшла сьогодні техогляд до 6 години маю забрати талон , без особливих проблем,
я теж здивований...та ти знаєш часом в нас народ просто хоче ви...сь. В мене так було я проходив вже місяць а один каже я мол за день пройшов...ну я розстроївся...десь через пару тижднів зустрів його на авто а в нього 2010 я кажу а де новийsergey писав:Як це так? Я вже більше місяця не можу зробити То в них талони є, то немає..
Це як?Ну я прийшов, здав документи, мені сказали:Йди додому, талонів немає.Мої дальнєйші дєйствія?галина писав:Треба просто стояти на свому
Що мається на увазі?галина писав:Треба вміти жінкам проходити
Думаю краще цього нам чоловікам не знатиsergey писав:Треба вміти жінкам проходити Що мається на увазі?
Треба було дати 50грн,і талон би отримав на наступний день...sergey писав:Це як?Ну я прийшов, здав документи, мені сказали:Йди додому, талонів немає.Мої дальнєйші дєйствія?галина писав:Треба просто стояти на свому
Що мається на увазі?галина писав:Треба вміти жінкам проходити
ага, все чёткоДенис писав:Треба було дати 50грн,і талон би отримав на наступний день...
В Ощадбанку я платив.За сам талон і полсуги(які послуги?Дав-взявFrank писав:Чи то в МРЕВ в касі проплачувати потрібно?
Якщо тонована тебе ні одне СТО не прийме, краще це рішати на даїшному сервісіFrank писав:що можливий варіант поїхати на СТО яке має право проводити ТО, провести там ТО і проплатити їм послуги.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей