то ауді 80 туда не відноситься ???Dexter писав: ні, краще без цвинтару

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то ауді 80 туда не відноситься ???Dexter писав: ні, краще без цвинтару
толку вже,з нього правда ніякогоDexter писав: б каталізатор стоїть
Ресурс,старість ...норми євро 2 віносно євро 5 дуже далекіDexter писав:andreyclk, чому?
говорили про машини з 90-років і автомобільний цвинтар, шо за словесний понос про євро5 ?andreyclk писав: Ресурс,старість ...норми євро 2 віносно євро 5 дуже далекі
а до чого тут твої вісімдесяті?Dexter писав: говорили про машини з 90-років
"бляхи - євро4"? покажи у Львові процент польськи блях євро4 в яких ше не вибили каталізатор і які не димлять і не капаютьDoktor писав: ти ж проти того щоб бляхи заполонили україну і засирали її викидами євро 3-4
Ти тоже шось куриш? ти за каталізатор спитав я тобі відповівDexter писав:говорили про машини з 90-років і автомобільний цвинтар, шо за словесний понос про євро5 ?andreyclk писав: Ресурс,старість ...норми євро 2 віносно євро 5 дуже далекі
Dexter писав: шо за словесний понос про євро5
То в кого словесний понос?Dexter писав: блях євро4 в яких ше не вибили каталізатор
лол, для малих дітей, розжовую:andreyclk писав: Ти тоже шось куриш? ти за каталізатор спитав я тобі відповів![]()
![]()
є ще таке поняття - утилізація!Vexler писав:andreyclk, якщо відмінять - тоді для чого взагалі мито платити? Як на мене, або зменшувати мито, акцизи і т.д в рази і ціни на машини зрівнювати з ЄС, тоді для всі все законно буде. Це про авто понад 10 \ 15 \20 років чи якусь подібну градацію зробити. імхо
Перечитай уважно хто і що писав,я писат що твій каталізатор без толку.Про євро 4 ти сам пишешDexter писав: лол, для малих дітей, розжовую:
ти сказав шо каталізатор на євро2 ніц не дає
я спитав "чому ніц не дає?"
ти сказав "бо відносно євро5 норми дуже далекі"
до чого тут євро5?
Відмінять що?Vexler писав: ndreyclk, якщо відмінять - тоді для чого взагалі мито платити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей