головне живлення було вже в гофрі, електрик залишив, а я попросив вже зробити в одному стиліDenja писав: заставив кондиціонерщиків пару гофр кидати, ше м такого не видів

взяв всього навсього мідеу міссіонDenja писав: панасонік
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
головне живлення було вже в гофрі, електрик залишив, а я попросив вже зробити в одному стиліDenja писав: заставив кондиціонерщиків пару гофр кидати, ше м такого не видів
взяв всього навсього мідеу міссіонDenja писав: панасонік
Lyubomyr писав: встановив під дахом один чоловік, іншим мабуть не треба або зекономили
вони не так для охолодження як для обігріву в міжсезоння годяться. от як зараз.sapphir писав: нам вони покі що не треба ( на ті пару тижнів аномальної спеки і то не кожного літа )
В цілях економії газу.Andriy01 писав: А чому? Якщо є програматор, він автоматично включив коли треба опалення / виключив.
А людина не бере у процесі опалення ніякої участі.
та шо тут радити )) зі сплітами нічо особо не нарадиш, крім як одна кімната = один спліт :)Lyubomyr писав: де саме? радь, поки мені ще не пізно
ну рахуй кондюк девятка на максимумі (а інвертори на максимум працюють хіба коли температуру наганяють, при підтримці там значно менше та й то з перервами) жре в районі 0.7 кіловата, ну 12 нехай чуть більше.. Тобто 4 кондюка будуть жерти десь так як один електрочайник в піку.Lyubomyr писав: По логіці зрозуміло, в кожній кімнаті кондиціонер, але чи витримає мережа якщо включати всі одночасно
Lyubomyr писав: кабель 6кв мм, автомат 25А
вово.. кабель норм.Andriy01 писав: На такий товстий кабель можна всю техніку одночасно вішати:)
Можу показати 10 квадратів який забудовник завів в братову квартируAndriy01 писав: а навіщо такий товстезний кабель? Промислове виробництво можна в квартирі відкривати:)
vovka писав:
Можу показати 10 квадратів який забудовник завів в братову квартиру
В теорії може так, але в реальному житті цього небуде.bodik01 писав: Індукціїна плита на повну потужність + пилосос і праску включити= 10 квадратів буде вже замало :)
РЕМ на ті мої 10 квадратів теж поставив 25А. Вони просто хочуть грошей за додатковий кіловат потужності :) Ну ще як варіант підстанція не має потужностей, але в моєму випадку вона нова, забудовник в то вкладав гроші, там потужностей з запасом.Lyubomyr писав: спочатку був 32А автомат від забудовника, а коли переводили під РЕМ тоді й поставили 25А
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей