з якого року фотка і коли там про 2м для пешиків ввели?R2-D2 писав: набрів на жигуля-рагуля з минулого

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з якого року фотка і коли там про 2м для пешиків ввели?R2-D2 писав: набрів на жигуля-рагуля з минулого
був гарний сквер, а тепер наліпили смердячих тошниловок і всякий зброд там бухаєR2-D2 писав: набрів на жигуля-рагуля з минулого
Тому уроду треба колеса поспускати і всю машину побити. Бо це вже взагалі крайність таке витворятиR2-D2 писав:![]()
Ото видавDexter писав:вісімка канчіта, хай йому гниє в два рази швидше
Я розумію, що сьогодні до церкви приіхали всі річники і нема де паркуватись, але це вже хамство. Ну і я звичайно не міг пройти мимо, щоб не покарати НЕГІДНИКА.
ну я ж чомусь на свому пассаті варіант, можу запаркуватись щоранку, чи то на 8 30 чи на 10 чи на 12. ЗАВЖДИ. І не на тротуарі, так як авто достатньо низьке. Лінь зробити декілька кіл?Sally писав: RULES, де біля політеха? там все зайнято! я точно знаю, бо там в мого чоловіка офіс, коли там стоїть машина, то стоїть прямо на тротуарі, в інші місця я або фізично не здатна залізти (і потім з них вилізти), або їх просто нема! ну буває стається диво і прямо перед носом звільняється козирне місце, але це не правило.
R2-D2 писав: Акура
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей