Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
killawatt, мене це напрягає найбільше на драгоманова. там знизу стоїть знак односторонній рух, а зверху його нема. місця на 2 машини просто нема, весь лівий ряд заставлений припаркованими, в результаті обовязково хтось пхається і всі стоять півгодини чекають коли він вирулить хоч кудась 

zubylo.lviv.ua
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
я тобі відкрию секрет, твоя машина до таких не відноситься, з 14" тормозами на такій швидкості з АБСом чи без нього ти нічого не зможеш зробити, то тобі не Астон Мартін. Он в Thug 16" чи 17" тормоза, ото сила, плюс дофіга систем які дозволять їх використати на повну, а втебе просто старий гольф в кузові Сеата, такшо не треба тут таке писати. Ти знаєш в мене по характеристиках машина ніразу не гірша, а може і краща, але я собі такого не дозволяю навіть за містом, хіба при обгонах.AndrewK писав: Чуваки, ви просто не розумієте специфіки їзди на таких машинах
Там і тормоза відповідні, і резина з ходовою належні. І на відміну від байків вони на бік не лягають

Машина не жінка , помилок не пробачає
- TimeKeeper
До таких хiба можна вiднести авто за 40+ тыс $. Аж нiяк не старi БМВ двадцяти рiчнi, чи гольфи з 100 тисячним пробiгом.Чуваки, ви просто не розумієте специфіки їзди на таких машинах
Там і тормоза відповідні, і резина з ходовою належні. І на відміну від байків вони на бік не лягають
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Унікал ти, чим він тобі помішав? Там зараз по інакшому добратись нереально, треба круг робити через всю мєчнікова і маяковськогоkillawatt писав:як вам такий персонаж?![]()
я не впевнений, але здається там ж односторонка?
http://goo.gl/maps/kre2W
-
не "тикай" будь-ласкаLEgEnDA писав:Унікал ти, чим він тобі помішав? Там зараз по інакшому добратись нереально, треба круг робити через всю мєчнікова і маяковськогоkillawatt писав:як вам такий персонаж?![]()
я не впевнений, але здається там ж односторонка?
http://goo.gl/maps/kre2W

то мають бути мої проблеми, що йому треба обїзджати? нічого йому б не сталось, якби він обїхав, а раз їде проти шерсті, то хай пропустить тих, хто їде по правилах

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
killawatt, передивився відео ще раз, таки да, я шось пролупив шо ти прямо поїхав, думав направо 

-
окей, всяке буває) просто я стараюсь їхати нормально, ще й за іншими дивлюсь, щоб не влупили ні мене ні пішоходів)))LEgEnDA писав:killawatt, передивився відео ще раз, таки да, я шось пролупив шо ти прямо поїхав, думав направо
та і на відео видко що я не просто проїхати хотів, а був готовий що таки хтось вилетить відтам
мир браття, ми тут виродків петросяним, а не один одного

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
протупивkillawatt писав: ніяк не чекав що з односторонки вилетить

хоча він виїхати з якогось двору де нема вказівника по односторонній рух тому це більше тебестосується щоб ти наліво не повернув. й в тебе стоїть знак дати дорогу. не булоб тоді лупи. перехрестя рівнозначне а справа ти не контролював бо там односторонній. але тут - дати лорогу.
був прицидент на Міхновських. при лобовому на лівій частині дороги був винен що їхав по напрямку бо той хто їхав проти шерсті міг того не знати при виїзді з двору. там чел реально був не місцевий.
+1LEgEnDA писав: Унікал ти, чим він тобі помішав? Там зараз по інакшому добратись нереально, треба круг робити через всю мєчнікова і маяковського
і що??? дати дорогу - не діє?LEgEnDA писав: передивився відео ще раз, таки да, я шось пролупив шо ти прямо поїхав, думав направо
Sally писав: відать отак от через сраку сам і їзде то і захищаєабо ще варіант комплекси,

мене сьогодні не пропустили по зустрічі!! ж попросилась. як там можна.Sally писав: коли хочеться бути не як всі, але в кращу сторону не виходить
Я не як всі стаю на 2 місця....

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Контактна інформація:
сьогодні бачив "красавчега" на червоній чи то А4 чи то А3. летить по Стрийській. Даєць вилітає з палочкою а той на морозі, типу не бачить, ше й по телефону, полетів далі.
Даєць образився й пішов назад в засідку. Взяв тел. думав буде дзвонити на пост. але забив. в них вже стояли спонсори.
Даєць образився й пішов назад в засідку. Взяв тел. думав буде дзвонити на пост. але забив. в них вже стояли спонсори.
-
друже, з тим що нема вказівника - згідний на всі 100...але при розборі, то не грає роліMAECTP0 писав: хоча він виїхати з якогось двору де нема вказівника по односторонній рух тому це більше тебестосується щоб ти наліво не повернув. й в тебе стоїть знак дати дорогу. не булоб тоді лупи. перехрестя рівнозначне а справа ти не контролював бо там односторонній. але тут - дати лорогу.

перехрестя якраз НЕРІВНОЗНАЧНЕ, бо там стоїть знак "дати дорогу", знач у мене другорядна дорога при непрацюючому світлофорі))) (рівнозначне перехрестя, то коли ти користуєшся правилом правої руки і даєш дорогу всім, хто є перешкодою справа для тебе)
п.с.

"дати дорогу+вказаний напрямок по якій траекторії"

Востаннє редагувалось Нед, 23 червня 2013, 21:54 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.
- TimeKeeper
MAECTP0 писав: Даєць образився

- Topic_40
- Ім'я:Volodimir
- Контактна інформація:
на пекарській односторонній рух і якщо спускатися вниз по чернігівській то там стоїть знак дати дорогу і поворот тільки на ліво...........тому на тому перехресті з права ніхто не має їхати ні в якому разі!!!!!!!!!!!!! В мене самого вже було там пару таких самих ситуацій, коли ти ніби нікого не очікуєш а тобі в лоб їдуть!!!!killawatt писав:друже, з тим що нема вказівника - згідний на всі 100...але при розборі, то не грає роліMAECTP0 писав: хоча він виїхати з якогось двору де нема вказівника по односторонній рух тому це більше тебестосується щоб ти наліво не повернув. й в тебе стоїть знак дати дорогу. не булоб тоді лупи. перехрестя рівнозначне а справа ти не контролював бо там односторонній. але тут - дати лорогу.![]()
перехрестя якраз НЕРІВНОЗНАЧНЕ, бо там стоїть знак "дати дорогу", знач у мене другорядна дорога при непрацюючому світлофорі))) (рівнозначне перехрестя, то коли ти користуєшся правилом правої руки і даєш дорогу всім, хто є перешкодою справа для тебе)
п.с.http://vk.com/video3942157_164416681
"дати дорогу+вказаний напрямок по якій траекторії"![]()
![]()
- MAECTP0
- Контактна інформація:
там ше є двори звідки міх виїхати "прибулець". Він то козел - не спорю. але автора відео був знак - дати дорогу.Topic_40 писав: і якщо спускатися вниз по чернігівській
Topic_40 писав: В мене самого вже було там пару таких самих ситуацій

знач є десь лазейка якою користуються любителі по зовнішній на розворот. - вони праві бо не бачили там руху в одному напрямку й гадки не знають що там так є.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Також чув подібний випадок на односторонній дорозі !MAECTP0 писав: при лобовому на лівій частині дороги був винен що їхав по напрямку бо той хто їхав проти шерсті міг того не знати при виїзді з двору. там чел реально був не місцевий.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
та шо ж такоєMAECTP0 писав: але автора відео був знак - дати дорогу.

чого так причіпився до того знаку ? а табличку знизу в упор не бачиш?

-
мене б насторожило вже те що світлофор розвернутий "від мене" а не "до мене"topper писав:Також чув подібний випадок на односторонній дорозі !MAECTP0 писав: при лобовому на лівій частині дороги був винен що їхав по напрямку бо той хто їхав проти шерсті міг того не знати при виїзді з двору. там чел реально був не місцевий.

і тоді в такому випадку я б "крався" а не їхав як "барін" на всіх парах

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
імхо народ просто не мав нормального адвоката або справа не вартувала за нього платити...topper писав: Також чув подібний випадок на односторонній дорозі !
zubylo.lviv.ua
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Бо є така практика.killawatt писав: та шо ж такоє![]()
чого так причіпився до того знаку ?
Другорядні мають дати дорогу всім!
І тим "хто їде задом, проти шерсті або по зустрічній, на даху, з перевищенням швидкості, п'яний і без доків..."
А фацет на відео міг і не знати, що їде проти шерсті...
Не люблять у нас належним чином обладнувати такі вулиці!

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Дороечі якшо той чувак вирулив з вулиці, а там не було знаку одностороньої, при дтп винуватим можна зробити водія регіка... Хоча 99%, що була б обоюдка...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей