Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
Kost
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ДТП!!! Фото

Повідомлення Kost » Вів, 28 серпня 2007, 23:02

я б забив на місці..
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

axel

Повідомлення axel » Сер, 29 серпня 2007, 12:14

Jarevych писав:
babak писав:я так поняв аудюха не з того ряду повертала направо

Паходу Аудюха там вопше не при ділах, Лесик казав шо вона пізніше підїхала.
Kost писав:[цензура] розбили таке машину... то ппц.. мрія..

ти не переживай, в нас ву Львові ше 2 таких є
Та нє, той один такий тюнінговий, матьорий Мерседесик, але світ вже давно веде боротьбу з такими алкоголіками, як той Мерс.
bmw-club.lviv.ua

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 03 вересня 2007, 07:50

Блін в 4 ранку в розвозці з нічної зміни загинули двоє дівчат і водій :( :( :(. Має деяке відношення до мене.
Водій БМВ який не мав прав (забрали за водіння в нетверезому стані) на швидкості 100 стукнувся в Бусік Мерседес. Так що той взлетів в повітря і перевернувся....
Кароче слів в мене немає. Лічені секунди могли врятувати життя двом молодим дівчатм....від долі не втечеш :cry :cry :cry

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 03 вересня 2007, 08:05

Винуватець кривавого ДТП у Львові втік з лікарні. Оновлено
Винуватець ДТП у Львові, внаслідок якого 4 людей загинуло та ще шестеро - перебувають в реанімації, втік з лікарні. Про це ZAXID.NET повідомили в обласному управлінні ДАІ.
Нагадаємо, що 21-річний водій БМВ, зухвала поведінка якого на дорозі і призвела до ДТП, був госпіталізований з черепно-мозковою травмою до лікарні. За повідомленням прес-центру обласного ДАІ, винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.

Довiдка ZAXID.NET

1 вересня о 4.50 на перехресті вулиць Левицького-Тершаківців у Львові сталося криваве ДТП, під час якого загинуло четверо осіб.

Як повідомили ZAXID.NET в ГУ МВС України у Львівській області, встановлено, що водій автомобіля "БМВ-535", львів’янин, 1986 р.н., ігноруючи всі вимоги правил дорожнього руху, значно перевищив швидкість, буквально "пролетів" на червоне світло перехрестя і, не впоравшись з керуванням, врізався в мікроавтобус "Мерседес", який належить ЗАТ МТС. Внаслідок ДТП 35-річний водій "Мерседесу" та дві жінки - працівниці цього ж ЗАТ, 1984 та 1982 р.н., загинули від отриманих травм на місці події. З важкими травмами госпіталізовано до лікарні ще 7 потерпілих, одна з яких у лікарні померла.
Востаннє редагувалось Пон, 03 вересня 2007, 08:11 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 03 вересня 2007, 08:11

Так водій БМВ і ще пасажир живі. Це сталося на Сихові. Точну адресу не знаю.

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Пон, 03 вересня 2007, 08:12

Demyan писав:Блін в 4 ранку в розвозці з нічної зміни загинули двоє дівчат і водій :( :( :(. Має деяке відношення до мене.
Водій БМВ який не мав прав (забрали за водіння в нетверезому стані) на швидкості 100 стукнувся в Бусік Мерседес. Так що той взлетів в повітря і перевернувся....
Кароче слів в мене немає. Лічені секунди могли врятувати життя двом молодим дівчатм....від долі не втечеш :cry :cry :cry
Той бусік то були люди з UMC, одна дівчина з буса мала здається одружуватись на днях на БМВ за рульом здається був пяний циган років 19 зараз він в реанімації, його пасажири якщо виживуть то будуть інвалідами на все життя в одного переломаний хребет :cry Тепер біля палати водія БМВ завжди стоїть 3-4 цигана і пантрують за ним! Щось мені здається що він своєю смертю не помре :|

VAVAN
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 03 вересня 2007, 08:13

вже прочитав і знайшов
Зображення
Зображення
Зображення

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Пон, 03 вересня 2007, 08:14

О прошу дуже втік з лікарні!!! вірняк забють його!!!! :|

VAVAN
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 03 вересня 2007, 08:20

Dodatok ( bulo ranishe napysano she dejaki facty)

1 вересня, близько п’ятої години ранку, на вулиці Тершаківців (район Пекарської) сталася жахлива аварія.

Внаслідок зіткнення автомобілів БМВ-535i та Мерседес-бенц 312D (маршрутне таксі) загинуло троє людей, вісім - травмовано. Про це кореспонденту “ВЗ” розповіла керівник прес-центру ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

Водій автомобіля БМВ, Георгій (21 рік), грубо порушив правила дорожнього руху, проїхавши на червоне світло світлофора. Внаслідок чого його автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом Мерседес-бенц. На момент зіткнення в салоні БМВ перебувало троє людей, в Мерседесі – семеро.

За словами Світлани Добровольської, швидкість автомобіля БМВ була настільки великою, що мікроавтобус піднявся у повітря, і в цей момент БМВ проїхало під ним. Після цього Мерседес перекинувся. Як з’ясувалося на місці події, автомобіль БМВ не залишив сліду від гальмування. Тобто водій навіть не спробував зупинити авто чи хоча б зменшити швидкість.

Внаслідок ДТП загинули дві працівниці Українського мобільного зв’язку – Галина (1984 р. н.) та Ірина (1982 р. н.) - дівчата поверталися з нічної зміни додому, а також водій мікроавтобуса Сергій (1972 р. н.). Вісім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Троє людей, які перебували у БМВ, відбулися незначними ушкодженнями, їх врятували подушки безпеки.

Водій БМВ (подейкують, циган, безробітний), як з’ясувалося, взагалі не мав права сідати за кермо, оскільки був позбавлений водійського посвідчення за керування автомобілем у нетверезому стані. За інформацією “Гал-info”, цього разу 21-річний львів’янин також міг бути у стані алкогольного сп’яніння.

“Горе-водія” доставили у лікарню на Топольну - звідти він спробував утекти...

Just be

Повідомлення Just be » Пон, 03 вересня 2007, 08:21

VAVAN писав:винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
Я то думаю чо мене вчора в районі 23 зупинили, і почали провіряти по базі на то чи позбавлений і на серйозні порушення, і ше всяку фігню, потім сказав шо на сихові сталось якесь серйозне ДТП, і шо зараз перевіряюсь у всіх документи...

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Пон, 03 вересня 2007, 08:49

як раз вночі з пятниці на суботу віз батю в обл лікарню тою дорогою. я їхав в 4-45 і там вже стояли і пожежники і швидкі, так що саме ДТП мало бути десь в годині 4. людей з бехи вже на місці не було. одне діло бачити, то на фотках друге на власні очі, коли трупи розкидані по тротуару і дорозі, а мама стоїть і плаче над своїм сином. кароче бережіть себе і десять раз подумайте чи варто проскакувати на червоне
пару фоток зроблених телефоном
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

illi4
Контактна інформація:

Повідомлення illi4 » Пон, 03 вересня 2007, 10:31

по радіо передали шо водій бмв втік з лікарні

weber

Повідомлення weber » Пон, 03 вересня 2007, 10:38

illi4 писав:по радіо передали шо водій бмв втік з лікарні
не далеко втік.
Однак, як розповів „Газеті” працівник прес-служби обласного відділу ДАІ Михайло Василишин, по гарячих слідах хлопця знайшли, і тепер його палату пильнують міліціонери. Георгія Волошаніна чекає суд, і у випадку, якщо його провину доведуть, він „отримає” від семи до дванадцяти років ув’язнення. Натомість, його пасажири, з лікарні таки дали „дьору”.

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Пон, 03 вересня 2007, 17:38

% 90 даю не відсидить він навіть тих 7 років!!! :ninja завалять!!!!!!!!!!!!!!!!!

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 03 вересня 2007, 17:45

Nazarik писав:% 90 даю не відсидить він навіть тих 7 років!!! :ninja завалять!!!!!!!!!!!!!!!!!
а чрмусь мені здається шо він і не сяде

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 03 вересня 2007, 17:55

RED_Spider,
ugu... i ce bude piz..c ukrainsjkomu sudo4ynstvu. Prosto treba, shob gromadskistj ne zabula pro cej vypadok, a 4itko slidkuvala, jake pokarannja to cygansjke 4mo otrymaje. Ho4a ce vazhko... Ukraina. Budem nadijatysj, posadatj sobaku!
Div4at shkoda...
Sad, but true.

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Пон, 03 вересня 2007, 18:18

Мені знакомий розказува, він там когось знає, його батьків страшать дико тим що його завалять, і під його палатою стояло по 4-6 циганів і нікого до нього непускали!!!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 03 вересня 2007, 18:20

pravylno robljatj, sho strashatj. sobaka.
Sad, but true.

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 03 вересня 2007, 23:55

сори за оффтоп, но почитав впервые этот раздел, я наверное уж пешком на учебу пойду... как-то настроение ехать отпало... :shock

OKKO

Повідомлення OKKO » Вів, 04 вересня 2007, 10:24

Just be писав:
VAVAN писав:винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
Я то думаю чо мене вчора в районі 23 зупинили, і почали провіряти по базі на то чи позбавлений і на серйозні порушення, і ше всяку фігню, потім сказав шо на сихові сталось якесь серйозне ДТП, і шо зараз перевіряюсь у всіх документи...
В попередньому пості написано - Район Пекарської. То зовсім не Сихів :) А на Сихові шо сталося?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей