Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
я б забив на місці..
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- axel
Re: ДТП!!! Фото
Та нє, той один такий тюнінговий, матьорий Мерседесик, але світ вже давно веде боротьбу з такими алкоголіками, як той Мерс.Jarevych писав:babak писав:я так поняв аудюха не з того ряду повертала направо
Паходу Аудюха там вопше не при ділах, Лесик казав шо вона пізніше підїхала.Kost писав:[цензура] розбили таке машину... то ппц.. мрія..
ти не переживай, в нас ву Львові ше 2 таких є
bmw-club.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
Блін в 4 ранку в розвозці з нічної зміни загинули двоє дівчат і водій
. Має деяке відношення до мене.
Водій БМВ який не мав прав (забрали за водіння в нетверезому стані) на швидкості 100 стукнувся в Бусік Мерседес. Так що той взлетів в повітря і перевернувся....
Кароче слів в мене немає. Лічені секунди могли врятувати життя двом молодим дівчатм....від долі не втечеш

Водій БМВ який не мав прав (забрали за водіння в нетверезому стані) на швидкості 100 стукнувся в Бусік Мерседес. Так що той взлетів в повітря і перевернувся....
Кароче слів в мене немає. Лічені секунди могли врятувати життя двом молодим дівчатм....від долі не втечеш

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Винуватець кривавого ДТП у Львові втік з лікарні. Оновлено
Винуватець ДТП у Львові, внаслідок якого 4 людей загинуло та ще шестеро - перебувають в реанімації, втік з лікарні. Про це ZAXID.NET повідомили в обласному управлінні ДАІ.
Нагадаємо, що 21-річний водій БМВ, зухвала поведінка якого на дорозі і призвела до ДТП, був госпіталізований з черепно-мозковою травмою до лікарні. За повідомленням прес-центру обласного ДАІ, винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
Довiдка ZAXID.NET
1 вересня о 4.50 на перехресті вулиць Левицького-Тершаківців у Львові сталося криваве ДТП, під час якого загинуло четверо осіб.
Як повідомили ZAXID.NET в ГУ МВС України у Львівській області, встановлено, що водій автомобіля "БМВ-535", львів’янин, 1986 р.н., ігноруючи всі вимоги правил дорожнього руху, значно перевищив швидкість, буквально "пролетів" на червоне світло перехрестя і, не впоравшись з керуванням, врізався в мікроавтобус "Мерседес", який належить ЗАТ МТС. Внаслідок ДТП 35-річний водій "Мерседесу" та дві жінки - працівниці цього ж ЗАТ, 1984 та 1982 р.н., загинули від отриманих травм на місці події. З важкими травмами госпіталізовано до лікарні ще 7 потерпілих, одна з яких у лікарні померла.
Винуватець ДТП у Львові, внаслідок якого 4 людей загинуло та ще шестеро - перебувають в реанімації, втік з лікарні. Про це ZAXID.NET повідомили в обласному управлінні ДАІ.
Нагадаємо, що 21-річний водій БМВ, зухвала поведінка якого на дорозі і призвела до ДТП, був госпіталізований з черепно-мозковою травмою до лікарні. За повідомленням прес-центру обласного ДАІ, винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
Довiдка ZAXID.NET
1 вересня о 4.50 на перехресті вулиць Левицького-Тершаківців у Львові сталося криваве ДТП, під час якого загинуло четверо осіб.
Як повідомили ZAXID.NET в ГУ МВС України у Львівській області, встановлено, що водій автомобіля "БМВ-535", львів’янин, 1986 р.н., ігноруючи всі вимоги правил дорожнього руху, значно перевищив швидкість, буквально "пролетів" на червоне світло перехрестя і, не впоравшись з керуванням, врізався в мікроавтобус "Мерседес", який належить ЗАТ МТС. Внаслідок ДТП 35-річний водій "Мерседесу" та дві жінки - працівниці цього ж ЗАТ, 1984 та 1982 р.н., загинули від отриманих травм на місці події. З важкими травмами госпіталізовано до лікарні ще 7 потерпілих, одна з яких у лікарні померла.
Востаннє редагувалось Пон, 03 вересня 2007, 08:11 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
Так водій БМВ і ще пасажир живі. Це сталося на Сихові. Точну адресу не знаю.
- Nazarik
Той бусік то були люди з UMC, одна дівчина з буса мала здається одружуватись на днях на БМВ за рульом здається був пяний циган років 19 зараз він в реанімації, його пасажири якщо виживуть то будуть інвалідами на все життя в одного переломаний хребетDemyan писав:Блін в 4 ранку в розвозці з нічної зміни загинули двоє дівчат і водій![]()
![]()
. Має деяке відношення до мене.
Кароче слів в мене немає. Лічені секунди могли врятувати життя двом молодим дівчатм....від долі не втечеш![]()
![]()

- VAVAN
- Контактна інформація:
вже прочитав і знайшов

- Nazarik
О прошу дуже втік з лікарні!!! вірняк забють його!!!! 

- VAVAN
- Контактна інформація:
Dodatok ( bulo ranishe napysano she dejaki facty)
1 вересня, близько п’ятої години ранку, на вулиці Тершаківців (район Пекарської) сталася жахлива аварія.
Внаслідок зіткнення автомобілів БМВ-535i та Мерседес-бенц 312D (маршрутне таксі) загинуло троє людей, вісім - травмовано. Про це кореспонденту “ВЗ” розповіла керівник прес-центру ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
Водій автомобіля БМВ, Георгій (21 рік), грубо порушив правила дорожнього руху, проїхавши на червоне світло світлофора. Внаслідок чого його автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом Мерседес-бенц. На момент зіткнення в салоні БМВ перебувало троє людей, в Мерседесі – семеро.
За словами Світлани Добровольської, швидкість автомобіля БМВ була настільки великою, що мікроавтобус піднявся у повітря, і в цей момент БМВ проїхало під ним. Після цього Мерседес перекинувся. Як з’ясувалося на місці події, автомобіль БМВ не залишив сліду від гальмування. Тобто водій навіть не спробував зупинити авто чи хоча б зменшити швидкість.
Внаслідок ДТП загинули дві працівниці Українського мобільного зв’язку – Галина (1984 р. н.) та Ірина (1982 р. н.) - дівчата поверталися з нічної зміни додому, а також водій мікроавтобуса Сергій (1972 р. н.). Вісім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Троє людей, які перебували у БМВ, відбулися незначними ушкодженнями, їх врятували подушки безпеки.
Водій БМВ (подейкують, циган, безробітний), як з’ясувалося, взагалі не мав права сідати за кермо, оскільки був позбавлений водійського посвідчення за керування автомобілем у нетверезому стані. За інформацією “Гал-info”, цього разу 21-річний львів’янин також міг бути у стані алкогольного сп’яніння.
“Горе-водія” доставили у лікарню на Топольну - звідти він спробував утекти...
1 вересня, близько п’ятої години ранку, на вулиці Тершаківців (район Пекарської) сталася жахлива аварія.
Внаслідок зіткнення автомобілів БМВ-535i та Мерседес-бенц 312D (маршрутне таксі) загинуло троє людей, вісім - травмовано. Про це кореспонденту “ВЗ” розповіла керівник прес-центру ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
Водій автомобіля БМВ, Георгій (21 рік), грубо порушив правила дорожнього руху, проїхавши на червоне світло світлофора. Внаслідок чого його автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом Мерседес-бенц. На момент зіткнення в салоні БМВ перебувало троє людей, в Мерседесі – семеро.
За словами Світлани Добровольської, швидкість автомобіля БМВ була настільки великою, що мікроавтобус піднявся у повітря, і в цей момент БМВ проїхало під ним. Після цього Мерседес перекинувся. Як з’ясувалося на місці події, автомобіль БМВ не залишив сліду від гальмування. Тобто водій навіть не спробував зупинити авто чи хоча б зменшити швидкість.
Внаслідок ДТП загинули дві працівниці Українського мобільного зв’язку – Галина (1984 р. н.) та Ірина (1982 р. н.) - дівчата поверталися з нічної зміни додому, а також водій мікроавтобуса Сергій (1972 р. н.). Вісім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Троє людей, які перебували у БМВ, відбулися незначними ушкодженнями, їх врятували подушки безпеки.
Водій БМВ (подейкують, циган, безробітний), як з’ясувалося, взагалі не мав права сідати за кермо, оскільки був позбавлений водійського посвідчення за керування автомобілем у нетверезому стані. За інформацією “Гал-info”, цього разу 21-річний львів’янин також міг бути у стані алкогольного сп’яніння.
“Горе-водія” доставили у лікарню на Топольну - звідти він спробував утекти...
- Just be
Я то думаю чо мене вчора в районі 23 зупинили, і почали провіряти по базі на то чи позбавлений і на серйозні порушення, і ше всяку фігню, потім сказав шо на сихові сталось якесь серйозне ДТП, і шо зараз перевіряюсь у всіх документи...VAVAN писав:винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
як раз вночі з пятниці на суботу віз батю в обл лікарню тою дорогою. я їхав в 4-45 і там вже стояли і пожежники і швидкі, так що саме ДТП мало бути десь в годині 4. людей з бехи вже на місці не було. одне діло бачити, то на фотках друге на власні очі, коли трупи розкидані по тротуару і дорозі, а мама стоїть і плаче над своїм сином. кароче бережіть себе і десять раз подумайте чи варто проскакувати на червоне
пару фоток зроблених телефоном

пару фоток зроблених телефоном

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- illi4
- Контактна інформація:
по радіо передали шо водій бмв втік з лікарні
- weber
не далеко втік.illi4 писав:по радіо передали шо водій бмв втік з лікарні
Однак, як розповів „Газеті” працівник прес-служби обласного відділу ДАІ Михайло Василишин, по гарячих слідах хлопця знайшли, і тепер його палату пильнують міліціонери. Георгія Волошаніна чекає суд, і у випадку, якщо його провину доведуть, він „отримає” від семи до дванадцяти років ув’язнення. Натомість, його пасажири, з лікарні таки дали „дьору”.
- Nazarik
% 90 даю не відсидить він навіть тих 7 років!!!
завалять!!!!!!!!!!!!!!!!!

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
а чрмусь мені здається шо він і не сядеNazarik писав:% 90 даю не відсидить він навіть тих 7 років!!!завалять!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
RED_Spider,
ugu... i ce bude piz..c ukrainsjkomu sudo4ynstvu. Prosto treba, shob gromadskistj ne zabula pro cej vypadok, a 4itko slidkuvala, jake pokarannja to cygansjke 4mo otrymaje. Ho4a ce vazhko... Ukraina. Budem nadijatysj, posadatj sobaku!
Div4at shkoda...
ugu... i ce bude piz..c ukrainsjkomu sudo4ynstvu. Prosto treba, shob gromadskistj ne zabula pro cej vypadok, a 4itko slidkuvala, jake pokarannja to cygansjke 4mo otrymaje. Ho4a ce vazhko... Ukraina. Budem nadijatysj, posadatj sobaku!
Div4at shkoda...
Sad, but true.
- Nazarik
Мені знакомий розказува, він там когось знає, його батьків страшать дико тим що його завалять, і під його палатою стояло по 4-6 циганів і нікого до нього непускали!!!
- Breaker
сори за оффтоп, но почитав впервые этот раздел, я наверное уж пешком на учебу пойду... как-то настроение ехать отпало... 

- OKKO
В попередньому пості написано - Район Пекарської. То зовсім не Сихів :) А на Сихові шо сталося?Just be писав:Я то думаю чо мене вчора в районі 23 зупинили, і почали провіряти по базі на то чи позбавлений і на серйозні порушення, і ше всяку фігню, потім сказав шо на сихові сталось якесь серйозне ДТП, і шо зараз перевіряюсь у всіх документи...VAVAN писав:винуватець аварії нещодавно був позбавлений водійського посвідчення за керування авто у нетверезому стані.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей