По-перше, якщо я щось захочу сказати, я не буду питати у тебе дозволу. Сприйми це як сувору реальністьTOXA писав:Thug, туди куди іншим ше далеко
тоновані вікна в ноль жесть в тому випадку якшо пльонка бутерний китай, якшо нормальна плівка то поганого і чогось жестякового тут нема.
на даній машині фари всі закрашені з середини і стоїть бі лінза з ксеноном, такому світлу навіть з лобовухою заклеєною багато іномарок зі своїми фарами позавидує, такшо нетреба говорити лижби шось сказати незнаю нічого .. !
По-друге, ти, напевно, видатний фізик, маєш якісь відкриття у сфері оптичних властивостей світла, раз стверджуєш, що "не китайська, нормальна пльонка" хоч і чорна як ядерна зима, але все одно світло пропускає. Я здивований, що ти досі не отримав нобелівську премію
І по-третє, в стопах, я так розумію, у нього теж ксенон, щоб просвітити "фари всі закрашені з середини". Бо якось образливо тобі ж потім буде, якщо в сонячний день ти не побачиш, що він гальмує і в'їдеш йому в зад
PS Про смаки не сперечаються, та й сайдьот така машина для розсікання по району і виїзду в Радехів. Але на кордоні буде він усе це здирати, аж гай буде шуміти.
Вони, оті кляті європейці, очевидно не в курсі про твої наукові праці із властивостей світла