zelja писав:бачив ДТП на К.О. перед мостом походу рено якесь збило жінку
дивись уважніше. на початку сторінкиmikeng писав:Обіцяні фото, насправді якось зовсім "грусно"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
zelja писав:бачив ДТП на К.О. перед мостом походу рено якесь збило жінку
дивись уважніше. на початку сторінкиmikeng писав:Обіцяні фото, насправді якось зовсім "грусно"
я там проїжджав через хвилину після ДТП. Судячи з усього винуватий водій ГАЗелі, який через подвійну суцільну намагався вирулити вліво, в сторону кільця (принаймні, його колеса були вивернуті саме для повороту наліво. Яким чином їхав водій маршрутки - зрозуміти важко... І ще - у БМВ серйозні пошкодження, в ГАЗелі - не видно навітьDiwal писав:я так розумію шо ГАЗель виїзджала на Виговського з повороту а БМВ напевно когось обганяв і лупнув його в сторону так що газель розкрутило і вона вальнулась в маршрутку?!!
гляньте на її заднє колесоCorleone писав: в ГАЗелі - не видно навіть
а я сидів на камні і нєрвно курив в ожиданії МусарівSluva писав:zelja
Бачив тебе в районі 13-14 год. там,ще подумав чомусь власне про Омеги з нашого форуму
Добре що я сьогодні цілий день в МРЕВ провів. Поки зранку їхав в центр і з центру в МРЕВ спотів. Переживав щоб знов чогось не сталосяCorleone писав:Судячи з кількості ДТП - дурний день сьогодні
Vusiko,Vusiko писав:weber, ти що женився?
Бампер вже!!! на дорозі, я проїжджав там трошки швидше то тай бампер висів в морді ВАЗаweber писав:В суботу десь 11:30 на Кульпарківській при повороті на Щирецьку - опель постраждав (бампер на дорозі):
на дорозі і "вживу" часом і не такого надивишсяmister_X писав:Мені аж морозило, коли дивився це відео...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей