Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти ціни на неї дивився? вона дешевша буде ніж в нас?Петро писав: А я хотів а7 в універсалі на пл бляхах
А через 2 тижні ще 8500, потім ще.....Doktor писав:xxfOxx, раз 8500 заплатив і їздиш далі
команду пріусів? які з засобами звязку не змогли чпокнути польського грата?Bohdan писав: Dexter, Стріляти виродків з РПГ, щоб навєрняка!
щось слабенький срач , і на варті камєнти кволіDexter писав: зранку буде срач,
та я веду до того, що відсутня комунікація, верняк, як олені їздили або олені їздили.Bohdan писав: Babak, як ти собі то уявляєш? В штатах десятки машин з вертольотами годинами можуть ганятись за такою ж маздою. Це не так просто. А шмальнути просто. Швидше б поправки Аваковсткі прийняли...
Переважна більшість блях оформлена на поляка. Майже всі через лєві польські фірми, які зараз також почнуть перевіряти. Тому той відсоток оформлених на українця, які справно катають кожних 5 днів не такий вже й великий. Основну масу приберуть з доріг.Doktor писав:pikach00, моя
Fobos писав: але виявляється, що більшість забили кататись
Вони не порушили жодного закону, щоб їздити по Україні на бляхах?Fobos писав: Зі всіх знайомих, хто катає на бляхах ніхто не мудак, всі порядні люди і дотримуються ПДР
Заздрю тобі. Хоч в мене реєстратора й нема, але ще дня не було, щоб бляхар не попер по зустрічній, обганяючи пробку, не пропустив пішоходів, не перевищив швидкості і т.д.Fobos писав: І ще, я постійно їжджу з ввімкненим реєстратором, ще жодного збереженого відео у мене немає з бляхарями
Натякаєш на жабу? Ну я б навіть ключ на ключ не поміняв би свого практично нового Поло на 99% того хламу, що в нас їздить на бляхах.Fobos писав: Може тут справа в упередженості і народній тваринці?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей