Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Liuskywalker писав: xxfOxx, жаль , ніззя лайкнути в темі
Liuskywalker писав:цікаво , а "200ті бойс " ще щось трохи творять чи вже всьо ?
Той худий з відео вчився зі мною на потоці, відео повеселило.xxfOxx писав:![]()
новий хіт про бляхарів, підозрюю консультантом слів був дохТур
ВГОЛОСxxfOxx писав:![]()
новий хіт про бляхарів, підозрюю консультантом слів був дохТур
Ну бачиш який я популярнийxxfOxx писав: доктора здерли прототіп жителя Мостиськ)
до митного переходу хоча б допхнеш ?Doktor писав: В ліафі викидаєш половину батарей і ще краще бака
Kirik писав: добре шо я не купив тачку на польських блехах
Ну, я би казав "почалося", коли воно почнеться на вулицях, а не в листі ДФСSviatoslav писав: Почалося https://auto.ria.com/uk/news/autolaw/22 ... t-gfs.html
Vasiliyyy писав: Ну, я би казав "почалося", коли воно почнеться на вулицях, а не в листі ДФС![]()
Певно таки ще ні...інакше сам знаєш який шорох би почався.Sviatoslav писав: Vasiliyyy, підозрюю, що почалося ще до появи офіційної заяви
Сьогодні в районі обіду на Вол Великого бачив зупинену PL тупо на дорозі в правій смузі. Вечером на вул. Зеленій біля Вашингтона Бмв на PL - якась жіночка щось вирішували не в машині. До речі, сьогодні при зустрічі клієнт теж казав, що бачив 4 пол бляхи зупинені.Vasiliyyy писав: Ну, я би казав "почалося", коли воно почнеться на вулицях, а не в листі ДФС
інфа соткаVexler писав:Сьогодні в районі обіду на Вол Великого бачив зупинену PL тупо на дорозі в правій смузі. Вечером на вул. Зеленій біля Вашингтона Бмв на PL - якась жіночка щось вирішували не в машині. До речі, сьогодні при зустрічі клієнт теж казав, що бачив 4 пол бляхи зупинені.Vasiliyyy писав: Ну, я би казав "почалося", коли воно почнеться на вулицях, а не в листі ДФС
Мені здається, що рейд вже почавсяі ще знайомий один казав, що з листопада почнеться перевірка (знаю його брат на митниці працює), тому напевно тема нерозмитнених машин закінчується.
5-ти денникам наскільки розумію всерівно, принаймі тим, хто вчасно перетинаєVexler писав: тому напевно тема нерозмитнених машин закінчується.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей