По двум проданним будинкам за останні три рокі скажу тобі що не менше половини будинку.Хоча там ажиотаж був бо продавалося вже готове.Петро писав: сусіди мають бути зі сходу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Re: Квартирне питання
Такс стяжку зробили,штукатурку тоже.Тепер черга вибирати плитку,ламінат і т.д.Треба лазити в неті і дивитись фото як поєднцються кольори....
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
нафіга ти то всьо робиш якшо в тебе незаконний будинок і побудований по документах на місці автомобільної стоянки?Петро писав: Такс стяжку зробили,штукатурку тоже.Тепер черга вибирати плитку,ламінат і т.д.Треба лазити в неті і дивитись фото як поєднцються кольори....

вдруг знесуть
Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Dexter, та буде мав де машину поставити 

- Петро
Enter, ти правильно підмітив 

xenum.ua
-
Та пофіг-головне не бери чорний і плитку на пол гладку.Петро писав: дивитись фото як поєднцються кольори
- Петро
САХАР, чорну нє,голубу чи синю тоже не хочу 

xenum.ua
-
Ходиш по хатам дивись по сторонам і в офісах тоже.Крім хочу є ще мити.Так вот такі є що так треба мити що не схочеш красоти.
А що вам так останні поверхи не до вподоби???САХАР писав: Коли документи виробляются розпродаєтся остальна кількість але вже останні і 1 поверхі або з виглядом з вікна конченим.
Я наприклад спецом купляв останній....
Не люблю коли по головах зверху товчуться.....Да і зекономити можна добре.....
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Дуже часто в новобудовах тече дах. Не вміють наші дах робити нормально.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Плюс на опалення щомісяця переплачувати треба.
А як ліфт непрацює то взагалі біда - переплата на вантажниках при ремонті, трохи набігає. В новобудовах ті ліфти деколи включають аж через пару років.
В брата 6 поверх. Пройшов рік - ліфт наразі не працює ))
А як ліфт непрацює то взагалі біда - переплата на вантажниках при ремонті, трохи набігає. В новобудовах ті ліфти деколи включають аж через пару років.

В брата 6 поверх. Пройшов рік - ліфт наразі не працює ))
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
vovka, згідний, а ще коли мало заселений будинок, власники забивають на оплату ліфта і його можуть відключити 

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
в польщі ліфти працюють
їх оббивають фанерою з середини яку знімають після того як більшість заселиться і зробить ремонти
ну а перегружати ліфт ніхто не додумується
а то шо він зробить в день лишніх 20-50 ходок вверх вних
ну так блін, на то він і ліфт, шоб їздити
їх оббивають фанерою з середини яку знімають після того як більшість заселиться і зробить ремонти
ну а перегружати ліфт ніхто не додумується
ну так блін, на то він і ліфт, шоб їздити

- vovka
- Контактна інформація:
ну в нас я теж за те щоб включати, але що дивно є багато "перестрашених" сусідів які на зборах ОСББ говорять що всі зіпсують ліфт ремонтами і давайте будемо ходити пішкиKritik писав: ну а перегружати ліфт ніхто не додумується

Я пробував говорити а що якщо в когось мама з каляскою на 6 поверсі ? Так одна курка мені каже мол "і шо, во я ходила в свій час і ніц"

Тобто проблема часто навіть не в забудовнику а в ОСББ і самих жильцях. Вміють наші люди себе заставляти страждати. Певно і кульки з пультів до телека не знімають.

-
Коляска ще щось та і навіть пішки коли ліфт не працює ну наф.сірожа писав: А що вам так останні поверхи не до вподоби???
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Подякували: 0
А є й досить сміливі - запустили ліфт, возили будматеріали, загнули двері, від того навернулася плата дверного оператора - 700Є, за яку ніхто звісно платити не збирається, і тепер успішно всі топають ногами....
В нашому під"їзді на час ремонтів заклали кабіну картоном, на період масових ремонтів зменшили поріг чутливості датчику перегрузу ліфта і заборонили перевозити ліфтом будматеріали із штрафом у 300грн за факт порушення - допомогло
В нашому під"їзді на час ремонтів заклали кабіну картоном, на період масових ремонтів зменшили поріг чутливості датчику перегрузу ліфта і заборонили перевозити ліфтом будматеріали із штрафом у 300грн за факт порушення - допомогло
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- Newman
- Ім'я:Віталік
- Номер:0717
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Я при виборі варіантів з квартир що пропонували на 4 і 6 поверхах, вибрав 4 саме через те що ліфт запустять мінімум через рік після здачі, а вселитись хочу якнайшвидше. У мене забудовник передає будинок управляючій компанії (своєму дочірньому підприємству) і їм краще його просто не включати ніж потім ремонтувати.
- vovka
- Контактна інформація:
те що зменшили чутливість і заклали картоном то добре.volodimir1975 писав: на період масових ремонтів зменшили поріг чутливості датчику перегрузу ліфта і заборонили перевозити ліфтом будматеріал
але незрозуміло чим будматеріали відрізняються від людей ? грає роль перегруз а не що там везеш. Це ще треба постаратися ліфт перегрузити будматеріалами. простіше пару ходок зробити. В мого ліфта вантажопідйомність порядка 500 кг. Мішків з будматеріалами вийде аж 15 штук х 25кг + 1 людина за ходку легенько, а більше там особо і складати недуже зручно. Що тут поганого ?
Та і ліфт тупо не поїде з перегрузом. Прийдеться вигрузити лишнє.
Я з забудовником домовлявся за пару рублів і "ломав" ліфт пару разів будматеріалами. 5-6 ходок по 10-15 мішків (25кг) і нічого тому ліфту не є і не може бути. Інакше він і людей возити незможе.
А двері з платою за 700 євро поломати можна і без будматеріалів. То тут нідочого.
- Andriy01
- Подякували: 4 рази
vovka, буд-матеріали можуть бути довгі. Випадково можна ними задіти кнопки чи почарапати обшивку ліфта. Також можна битою цеглою поцарапати двері і обшивку.
Ще можна розсипати буд.суміші на направляючі ліфта - це стається найчастіше. Вихід з ладу дверей дуже ймовірний. Брудними пальцями натискають на кнопки.
При погрузці будматеріалів треба тримати двері кнопкою. Багато-хто докладає силу для цього.
Переважно, 90% випадків перевезенням вантажів займаються майстри, які не живуть у твоєму будинку, яким [цензура] на твій ліфт, які ставляться до цього майна байдуже. Тому й виникають поломки.
Ще можна розсипати буд.суміші на направляючі ліфта - це стається найчастіше. Вихід з ладу дверей дуже ймовірний. Брудними пальцями натискають на кнопки.
При погрузці будматеріалів треба тримати двері кнопкою. Багато-хто докладає силу для цього.
Переважно, 90% випадків перевезенням вантажів займаються майстри, які не живуть у твоєму будинку, яким [цензура] на твій ліфт, які ставляться до цього майна байдуже. Тому й виникають поломки.
- vovka
- Контактна інформація:
довгі в моєму випадку в ліфт не влізались. гіпсокартон і профіля з кутниками і маяками в ліфт не влізались. то тільки пішки. найбільша морока якраз з 25кг мішками зі шпаклівкою/плиточним клеєм/саморівняючою підлогою, ламінатом, паркетною дошкою, плиткою, всякими відрами по 17 кг.Andriy01 писав: буд-матеріали можуть бути довгі.
А довге то фігня.
нащо ?Andriy01 писав: При погрузці будматеріалів треба тримати двері кнопкою.

в мене ліфти (що старі совдеповські що нові) нікуда не їдуть якщо там є вага. нетреба ніяких кнопок тримати.

таке возиться в мішках, ще небачив щоб хтось насипом то віз, ну і ліфт як вже казали зазвичай всереди обкладають чимось. в мене тоже він був якимось картоном обкладений.Andriy01 писав: Також можна битою цеглою поцарапати двері і обшивку.
Цей процес возіння чогось буде вічний навіть після заселення, та й заселення треба чекати роками

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей