та нє, нармасt309 писав: якщо стати перед стоп лінією колесами, а не бампером, це вважаєтся порушенням?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та нє, нармасt309 писав: якщо стати перед стоп лінією колесами, а не бампером, це вважаєтся порушенням?
мен, це він в інеті такий сміливийБосяк писав: По-поводу подойти и пообщаться, милости просим, мы же не в каменном веке.
от це я розумію!!! респект!!!Босяк писав:Доброй ночи. Разметку парко-места прекрасно вижу, так же прекрасно вижу, что между столбами 3 места, ко всеми прочему знаю, что больше половины у нас в стране ездить не умеют, отсюда и следует моя парковка на два места. Паркуюсь не перед главным входом, стараюсь прятать машину там где места для парковки всегда много и машину более менее видно. По-поводу подойти и пообщаться, милости просим, мы же не в каменном веке. Что касается увечий которые кто-то попытается нанести моему железу, главное убедитесь что-бы меня рядом не было (мазер)
Реношка моя!!! я так встав навмисне, та і небуло навколо місця, поміть і на фото це видно, я встав на своє парко місце причому далеко не в притик до тебе, то за що ти вивернув зеркало? за те що сам не правильно запаркувався? до стовпа там у тебе метр був, пасажирську дверку відкрити не проблема і залізти через неї!!!!Босяк писав:Кстати, когда вывернул боковое зеркало на рено, был припаркован у столба, водитель рено прижался ко мне слишком близко, тем самым затруднив мою посадку в автомобиль. Это еще один случай почему меня каждый раз тянет на два места поставить машину.
дуже сумніваюсь, і ну неможу уявити як це могло статися окрім як в наслідок нервового удару рукоюБосяк писав: Вывернул я, в попытке попасть в машину
тут не одна твоя фотка перша на 224 сторінціБосяк писав:На каком фото? То фото что неск страницами ранее, это уже после того случая когда ты прижался к моей машине, поэтому я ее еще ближе к центру и поставил
я ховатись не звик, якщо хтось хоче заробити проблем МИЛОСТИ ПРОСИМtopper писав:t309, ховай від тепер тачілу в іншому кінці ашану![]()
![]()
то як ти сказав ми не в камяному віці, тому думаю ніхто в здоровому глузді цього робити не буде, ну хіба як всі почнуть так паркуватись і законними методами добитись нічого не вийде тоді так все і буде ( і дякую за пораду обовязково переконаюсь що тебе поряд нема)Босяк писав: Что касается увечий которые кто-то попытается нанести моему железу, главное убедитесь что-бы меня рядом не было (мазер)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей