Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Техогляд 2011
hrdrive
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Техогляд 2011

Повідомлення hrdrive » Пон, 22 серпня 2011, 08:46

NIK писав: На дорогах для проверки технического состояния сотрудники Госавтоинспекции смогут останавливать только автобусы, маршрутки и такси.
це добре.
доречі вчора нарешті віддер талончик з тою лєйбочкою. нарешті лобове чисте, без всяких папірців :)
INTE®©ULLE®™

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Пон, 22 серпня 2011, 08:50

NIK писав:На дорогах для проверки технического состояния сотрудники Госавтоинспекции смогут останавливать только автобусы, маршрутки и такси.
Класно, тільки це просто слова, хай нормативний акт видасть, тоді і порадуємось.

ibit
Ім'я:Igor

Повідомлення ibit » Вів, 30 серпня 2011, 10:25

Sally писав:shaman написав:
то виходить я можу взяти зараз в сусіда машину, техпаспорт та свої права і спокійно їхати?
можеш якщо він не заявить про викрадення :D

а як же страхівка? тоді треба робити страхівку на машину і будь якого водія або мати стархівку для будь якої машини? якщо навчаєш когось (дружину чи ще когось) керуванню ТЗ, і сидиш збоку, страхівка тільки на тебе, і на людині яку вчиш теж треба робити страхівку?
чув про таку послугу, що змовляєш таксіста щоб забрав тебе із якоїсь п'янки Твоєю машиною, і привозить таксіст іншого водія який поїде у Твому авто, тоді як із страхівкою? якщо зупинять тоді проблеми?

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 30 серпня 2011, 10:31

ibit, я не знаю як в таксистів, може в них ця послуга має якесь окреме страхування, але передавати водіння особам які не мають прав водіння неможна, так що навчати дружину не можна в будь-якому випадку. а якщо вона має права але просто погано їздить то при аварії буде платити зі своєї кишені та ще й штраф за відсутність цивілки. в навчальних машинах учень не несе відповідальності за авто, так що якщо навчальна буде в аварії, то винен буде інструктор. але його машина спеціально обладнана для навчання.
страхівку треба робити на будь-якого водія, вона дорожча.
zubylo.lviv.ua

AXID
Ім'я:M.

Повідомлення AXID » Вів, 30 серпня 2011, 10:36

З 17 вересня страхівки будуть видавати тільки 1-го типу і вони подорожчають. Робив собі вчора 394 грн 1-го типу. Хто знає, талончик страхівки потрібно ліпити на лобове?

weber

Повідомлення weber » Вів, 30 серпня 2011, 10:42

AXID писав:Хто знає, талончик страхівки потрібно ліпити на лобове?
Не обов'язково. Але це може бути причиною зупинки для перевірки наявності страхового полісу. Я зняв разом з талоном ТО, бо він мені не сподобався :)

Оскільки техогляд, принаймні 2011, відмінений для простих смертних, то тему закрито.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей