MAECTP0 писав: помадою на шклі "паркуюсь як вмію"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
MAECTP0 писав: помадою на шклі "паркуюсь як вмію"
проїхатись візочком по дверкахt309 писав: парковка
дальнє+шарики підшипників з вікна на зустрічнуt309 писав: ксенон
тупо ігнор. Якщо дуже настирливі, то ті самі шарики, але назадt309 писав: моргателі в лівому ряді
З віком навчитесь,що це не так.Я теж раніше намагався таким людям щось доводити.Зараз забив і намагаюсь не реагувати.Всіх рагулів не перевчите,а проблем серйозних нажити собі можетеBohdan писав:проїхатись візочком по дверкахt309 писав: парковкадальнє+шарики підшипників з вікна на зустрічнуt309 писав: ксенонтупо ігнор. Якщо дуже настирливі, то ті самі шарики, але назадt309 писав: моргателі в лівому ряді![]()
І поступово все налагодиться.
Бидло треба вчити
Та то ясно. Та і якщо тонований Гелік виродкує, то краще ігнорити, бо може вилізти якийсь ПРидурок і пульнути з травмата пару раз, бо в нього ксіваluav писав: Всіх рагулів не перевчите,а проблем серйозних нажити собі можете
Я знаю,що це неправильно,але намагаюсь не реагувати.Якщо щось доводити кожному довбню,то пупок може розв"язатисяBohdan писав:Та то ясно. Та і якщо тонований Гелік виродкує, то краще ігнорити, бо може вилізти якийсь ПРидурок і пульнути з травмата пару раз, бо в нього ксіваluav писав: Всіх рагулів не перевчите,а проблем серйозних нажити собі можетеАле загалом, треба щось робити з виродками, бо то ппц...
ну накінець то хтось щось путне запропонував!!!! +100500Bohdan писав:проїхатись візочком по дверкахt309 писав: парковкадальнє+шарики підшипників з вікна на зустрічнуt309 писав: ксенонтупо ігнор. Якщо дуже настирливі, то ті самі шарики, але назадt309 писав: моргателі в лівому ряді![]()
І поступово все налагодиться.
Бидло треба вчити
тупо ставати коло них з камерою і напрягати хай вчатся робити свою роботу!!!vovka писав: провести реформу в ДАІ
Головне що не в проїздіt309 писав:той самий мазер на тому ж паркомісці, тіко тепер він виправив свою попередню помилку, коло нього тепер хіба смарт запаркуєтся ))))
мазер однако широка машинко ))))
Повикручувати йому ніпелі якщо таке можливоt309 писав:той самий мазер на тому ж паркомісці, тіко тепер він виправив свою попередню помилку, коло нього тепер хіба смарт запаркуєтся ))))
мазер однако широка машинко ))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей