Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

Wasik
Стать:чоловік
Номер:BC77**xx
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення Wasik » Суб, 04 січня 2014, 15:23

Sally писав: але вперто навязується всім і використовується при кожній можливій нагоді, типу: дивіть всі, я вам зараз розкажу, які ви тут всі некультурні, бо я знаю, я - приклад цивілізованості і культури, а ви всі рагулі, і тамті рагулі, ой щоб не забути ооон ті так так ті зкраю теж рагулі і безкультурщина.
Може, тобі й спокійно спати, коли твої діти переходять дорогу по пішохідному переходу, а їх водії вчасно можуть не побачити через припаркований твій ж автомобіль, бо тобі пофіг... І мені шкода, і соромно, що я мушу жити а такій країні, з такими як ти співгромадянами, і не можу нічого змінити, бо таких як ти, більшість...

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3
Подякували: 0

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:25

rallyst писав: Ви шановна хочете сказати, що те що на фото це є поведінка нормальних культурних людей?
я якраз сьогодні там їхала. і знову ж таки усувати треба причину а не наслідок. там такого не було поки не відкрили той епіцентр з досить таки погано розпланованою парковкою, особисто бачила, як бусик фольцваген як він там називається такий як в жовтого кота не міг виїхати, хоч стояв строго по розмітці, але він ззаду впирався в навіс з тачками! ще той торпедо, там є парковка, але на вЇхзді стоять якісь чуваки і нехрозуміло за шо збирають гроші! то що їм можна не платити то інше питання але з цим моментом обізнані не всі і багато хто свідомо не їде туди щоб не платити і шукає безкоштовне місце. ще одне цікаве місце там - автостанція. я сьогодні забирала якраз сестру, стала я навпроти готелю волтер, там є кишенька, так ми з двома дітьми і з торбами важкезними ледве до машини з автостанції дійшли! невже так важко організувати якесь цивілізоване паркування? важко, бо це займає велику територію і не приносить ніякого прибутку! ще там є радіоринок і в усі дні, в які він працює, всі парковки і можливі дюри де можна впхнути машину, зайняті. в результаті там не тільки все зайнято, але й пробки, бо ті, хто виїжджають з епіцентру, не можуть виїхати чи заїхати і всі дружно стоять (як я сьогодні). а все чому? а бо парковки невигідні! вони мають бути безкоштовними, вони займають великі території там, де можна збудувати щось, що буде приносити прибуток. якщо звідти ганяти людей, то вони будуть шукати інших місць,бо неможна забороняти і не пропонувати щось натомість!
zubylo.lviv.ua

Wasik

Повідомлення Wasik » Суб, 04 січня 2014, 15:28

Sally писав: там такого не було поки не відкрили той епіцентр
Там таке було завжди, відколи там "Торпедо" і "Радіоринок" :facepalm

Wasik

Повідомлення Wasik » Суб, 04 січня 2014, 15:30

Sally писав: ще там є радіоринок і в усі дні, в які він працює, всі парковки і можливі дюри де можна впхнути машину, зайняті. в результаті там не тільки все зайнято, але й пробки, бо ті, хто виїжджають з епіцентру, не можуть виїхати чи заїхати і всі дружно стоять (як я сьогодні).
Ти ж тільки-що захищала тих, хто паркується де заманеться? :facepalm

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:31

Wasik, а якщо дитина просто вискочить на дорогу? це ж дитина, вона не є адекватним учасником дорожнього руху! в правилах пише, що коли ти наближаєшся до пішоходного переходу, то маєш скинути швидкість і ти повинен пропускати тих, хто на пішодному переході, якщо не можеш загальмувати, значить це ТИ зашвидко їдеш і ТОБІ треба змінити манеру водіння. як тут популярно казати - починай з себе!
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:32

Wasik писав: Ти ж тільки-що захищала тих, хто паркується де заманеться?
ти бачиш тільки те, що хочеш бачити, а не те, що я насправді писала. може ти ще мені тицьнеш пальцем, де я казала, що підтримую паркування де заманеться?
zubylo.lviv.ua

rallyst
Ім'я:Роман

Повідомлення rallyst » Суб, 04 січня 2014, 15:32

Wasik писав:
Sally писав: там такого не було поки не відкрили той епіцентр
Там таке було завжди, відколи там "Торпедо" і "Радіоринок" :facepalm
так точно. Кожен день на роботу тим напрямком. Так було завжди :(
Там ще знак є "Поворот наліво заборонено" (на торпедо) але на нього мало хто дивиться. Ну і пішоходи переходять дорогу де попало. Так що є над чим працювати і крім парко місць...
rallybox motorsport

Wasik

Повідомлення Wasik » Суб, 04 січня 2014, 15:34

Sally, перечитавши останні 20-ть сторінок даної теми, розумію, що з тобою дискутувати - марна справа... :santas)
"...ТИ зашвидко їдеш і ТОБІ треба..." , бо Я поставила тут авто бо МЕНІ туди тре :D
Востаннє редагувалось Суб, 04 січня 2014, 15:35 користувачем Wasik, всього редагувалось 1 раз.

rallyst

Повідомлення rallyst » Суб, 04 січня 2014, 15:35

Sally писав: Wasik, а якщо дитина просто вискочить на дорогу? це ж дитина, вона не є адекватним учасником дорожнього руху! в правилах пише, що коли ти наближаєшся до пішоходного переходу, то маєш скинути швидкість і ти повинен пропускати тих, хто на пішодному переході, якщо не можеш загальмувати, значить це ТИ зашвидко їдеш і ТОБІ треба змінити манеру водіння. як тут популярно казати - починай з себе!

от і маємо корки, тому що щоб щось побачити на пішоходному, при криво припаркованих машинах потрібно ну дуже вже повільно їхати. От і тягнучки виникають. Ще одну проблему знайшли як вирішити :)
rallybox motorsport

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:42

rallyst писав: Сьогодні в мене критичні дні, паркуюсь де попало?
в тебе сьогодні критичні дні? може тобі до лікаря звернутись? :D Це неправда, що яка людина на дорозі, то така ж і в житті! відбиток на водіння може накладати тільки рівень впевненості в собі, при чому невневнений водій це гірше, ніж водій, який порушує правила! всі інші риси характеру не впливають на водіння ніяк, впливає вміння, навики, транспорт, трафік, загальний стан, запас часу, шкидкість реакції, але це все не має відношення до життя поза кермом.
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:45

Wasik писав: , перечитавши останні 20-ть сторінок даної теми, розумію, що з тобою дискутувати - марна справа...
ну от я і кажу, ти бачиш тільки те, що хочеш бачити, навіть якщо це дуже далеке від правди :facepalm вказати на мої слова ти не можеш, бо там такого ніде нема :facepalm але якщо тобі так приємно думати, то думай собі наздоров"я! якби я переймалась весь час чужою думкою, то давно би обросла комплексами як новорічна ялинка гирляндами, так шо думай собі наздоров"я і багатій :D :D :D
rallyst писав: Ще одну проблему знайшли як вирішити :)
визначення проблеми це вже половина її вирішення. в даному випадку проблема не в неправильному паркуванні, а у відсутності паркувлаьних місць в принципі. тому там ніхто і не забороняє пракуватись і навіть якщо мєнти і стоять, то вони цей момент ігнорують, бо добре розуміють, що більше там паркуватись нІде! треба підходити до вирішення питань з початку, а не здупистрони.
zubylo.lviv.ua

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Суб, 04 січня 2014, 15:46

rallyst писав: тому що щоб щось побачити на пішоходному, при криво припаркованих машинах потрібно ну дуже вже повільно їхати. От і тягнучки виникають. Ще одну проблему знайшли як вирішити :)
так от власне тобі за це говорять, погано припарковані машини - це наслідок! Вирішувати треба причину, а причина - брак нормального місця паркування. Та шо тут говорити, подись коли динамо приїжджає чи шахтар з карпатами грати - одна платна парковка або безплатний в"їзд для держслужбовців...Афігєть перспектива :facepalm
П.С. Я вже казав, риба гниє з голови! Пишіть скарги в міську раду, даі. Я не сумніваюсь шо "вирішенням" проблеми вони поставлять дайця який і буде карати.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:48

topper писав: Я вже казав, риба гниє з голови! Пишіть скарги в міську раду, даі. Я не сумніваюсь шо "вирішенням" проблеми вони поставлять дайця який і буде карати.
нє нє то не по європейськи - скарги :D
zubylo.lviv.ua

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Суб, 04 січня 2014, 15:50

Sally писав: нє нє то не по європейськи - скарги
ах ну так, разом - сила - хто пошкодить найбільше авт - той щирий євгопеєць :shout :facepalm
Востаннє редагувалось Суб, 04 січня 2014, 15:55 користувачем topper, всього редагувалось 1 раз.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

rallyst

Повідомлення rallyst » Суб, 04 січня 2014, 15:52

А я впевнений, що яка людина в житті , то така вона і за кермом, і в інших сферах життя. Погодся, що хамів і рагулів видно усюди. не тільки на дорозі.

Я напевно якийсь дуже особливий, але я ЗАВЖДИ знаходжу місце щоб припаркуватись! І це НЕ порушуючи правил, і не заважаючи іншим учасникам руху (пішоходам також)
Мені здається що люди у нас просто не хочуть шукати місце, а стають де сподобалось. Тому що їм так добре :D
rallybox motorsport

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 15:52

topper писав: ах ну так, разом - сила - хто пошкодить найбільше авто - той щирий євгопеєць
!!!!!!!!! :shout :facepalm :beer
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 04 січня 2014, 16:00

rallyst писав: Я напевно якийсь дуже особливий, але я ЗАВЖДИ знаходжу місце щоб припаркуватись!
ну ти знаходиш, а хтось не знаходить, може хтось не вміє так гарно паркуватись? навіть тут на форумі купа людей, які радше не поїдуть кудись взагалі, ніж поїдуть в гущу і будуть там показувати чудеса паркування, бо вони не вміють показувати таких чудес :D і потім сидятьі кажуть: фу як негарно запаркувались, от Я так ніколи не паркуюсь :D :D :D
zubylo.lviv.ua

rallyst

Повідомлення rallyst » Суб, 04 січня 2014, 16:03

І до речі, в п'ятницю на вул. Орлика Реанімація новонароджених десь хвилин 10 не могла проїхати до лікарні, тому що багато бідолах, яким важко пошукати собі місце понапарковували машин... Так що думайте деколи про інших людей а не тільки про себе. Цілком можливо, що ці 5хв, які ви використаєте на пошук місця, врятує комусь життя.
rallybox motorsport

rallyst

Повідомлення rallyst » Суб, 04 січня 2014, 16:05

Sally писав: ну ти знаходиш, а хтось не знаходить, може хтось не вміє так гарно паркуватись? навіть тут на форумі купа людей, які радше не поїдуть кудись взагалі, ніж поїдуть в гущу і будуть там показувати чудеса паркування, бо вони не вміють показувати таких чудес і потім сидятьі кажуть: фу як негарно запаркувались, от Я так ніколи не паркуюсь

Так весь парадокс в тому, що непотрібно в гущу пхатись. Навколо гущі завжди є місця :-) Тільки треба навкруги дивитись :sing
rallybox motorsport

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 04 січня 2014, 16:20

Sally, topper, ви бля як два клоуна-циркачі, які на цьому форумі в парі виступають :bad :facepalm гонорари хоч нормальні платять? :santaa)
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей