Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ціна А-95 не має перевищувати 8,1 грн - урядова комісія
Урядова експертно-аналітична група з питань функціонування ринку нафти й нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної галузі рекомендувала нафтотрейдерам знизити роздрібні ціни на світлі нафтопродукти.
Про це повідомив один з учасників засідання, передає агентство "Українські новини".
Група встановила, що середні ціни на бензин А-95 не повинні перевищувати 8,1 гривень за літр. Такий рівень цін, відповідно до рішення, повинен триматися до узгодження нової формули розрахунку роздрібних цін.
У прес-релізі Міністерства палива й енергетики повідомляється, що за підсумками засідання було ухвалене рішення повернутися до затвердженого раніше економічно обґрунтованому рівня цін на пальне.
Міністр Юрій Бойко під час засідання підкреслив необхідність терміново стабілізувати ситуацію, яка виникла у зв'язку зі зростанням цін.
"Влада не буде терпіти такі методи трейдерів, не погоджені в рамках експертно-аналітичної групи, і буде відповідним чином реагувати на них", - сказав міністр.
На засіданні також було ухвалене рішення провести низку заходів щодо поліпшення якості нафтопродуктів, реалізованих в Україні. Конкретні пропозиції обіцяють розглянути на наступному засіданні групи.
Конкретні пропозиції будуть розглянуті на наступному засіданні експертно-аналітичної групи.
Зі слів одного з учасників, на засіданні були присутні представники концерну "Галнафтогаз" (Львів), компанії "Укртатнафта" (Кременчук), компанії "Альянс-Холдинг" (Київ), компанії "Укрнафта".
Як повідомлялося, 25 березня 2010 року Антимонопольний комітет порушив справу проти 15 операторів роздрібного ринку нафтопродуктів за ознаками антиконкурентних узгоджених дій, а також рекомендував їм до 29 березня знизити ціни на бензин і дизельне паливо до економічно обґрунтованих.
22 березня 2010 року практично всі великі нафтотрейдери одночасно різко підвищили роздрібні ціни на світлі нафтопродукти на 20-35 копійок за літр.
http://www.epravda.com.ua/news/4bacf9d5d2619/
Урядова експертно-аналітична група з питань функціонування ринку нафти й нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної галузі рекомендувала нафтотрейдерам знизити роздрібні ціни на світлі нафтопродукти.
Про це повідомив один з учасників засідання, передає агентство "Українські новини".
Група встановила, що середні ціни на бензин А-95 не повинні перевищувати 8,1 гривень за літр. Такий рівень цін, відповідно до рішення, повинен триматися до узгодження нової формули розрахунку роздрібних цін.
У прес-релізі Міністерства палива й енергетики повідомляється, що за підсумками засідання було ухвалене рішення повернутися до затвердженого раніше економічно обґрунтованому рівня цін на пальне.
Міністр Юрій Бойко під час засідання підкреслив необхідність терміново стабілізувати ситуацію, яка виникла у зв'язку зі зростанням цін.
"Влада не буде терпіти такі методи трейдерів, не погоджені в рамках експертно-аналітичної групи, і буде відповідним чином реагувати на них", - сказав міністр.
На засіданні також було ухвалене рішення провести низку заходів щодо поліпшення якості нафтопродуктів, реалізованих в Україні. Конкретні пропозиції обіцяють розглянути на наступному засіданні групи.
Конкретні пропозиції будуть розглянуті на наступному засіданні експертно-аналітичної групи.
Зі слів одного з учасників, на засіданні були присутні представники концерну "Галнафтогаз" (Львів), компанії "Укртатнафта" (Кременчук), компанії "Альянс-Холдинг" (Київ), компанії "Укрнафта".
Як повідомлялося, 25 березня 2010 року Антимонопольний комітет порушив справу проти 15 операторів роздрібного ринку нафтопродуктів за ознаками антиконкурентних узгоджених дій, а також рекомендував їм до 29 березня знизити ціни на бензин і дизельне паливо до економічно обґрунтованих.
22 березня 2010 року практично всі великі нафтотрейдери одночасно різко підвищили роздрібні ціни на світлі нафтопродукти на 20-35 копійок за літр.
http://www.epravda.com.ua/news/4bacf9d5d2619/
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!
сьогодні по дорозі на Кривчиці заправився А-92 на Львів - Петроль (зазвичай на АНП заправляюсь)! заправляв заправщик! заправив на 20 грн так як не знаю шо там зе бенз і мої підозри справдились!
після заправки ше може 8 - 10 км проїхав нормально, потім почало троїти ніби циліндр один в холосту, ше пізніше на холостому глохла! приїхав в гараж, 5 год постояла мафинка! після цього завівся нормано, проїхав 20 м і заглох
толкачом не заводилась стартером теж
навіть не хапало! за пів року поки мафинка в мене перший раз не завелась
після глибокого аналізу, було виявлено шо форсунка не прискає - продули! всеодно ніфіга! фільтр чистий! взялись до бензу, попробували запалити а вона не горить
! думаю ну пісец невже мені Дизеляки ляпнули! запах, колір як у норм бензи!
ляйнули А - 80 завелась
це ж як треба забадяжити той бенз, шоб воно навіть від запальнички не запалювалось?
після заправки ше може 8 - 10 км проїхав нормально, потім почало троїти ніби циліндр один в холосту, ше пізніше на холостому глохла! приїхав в гараж, 5 год постояла мафинка! після цього завівся нормано, проїхав 20 м і заглох

після глибокого аналізу, було виявлено шо форсунка не прискає - продули! всеодно ніфіга! фільтр чистий! взялись до бензу, попробували запалити а вона не горить

ляйнули А - 80 завелась

це ж як треба забадяжити той бенз, шоб воно навіть від запальнички не запалювалось?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Контактна інформація:
sabonis766, не знаю як А95 але не відчуваю різниці А - 92 ОККО І АНП! в принципі маю фішку ОККО на яку збираю бали! але так як кожен ранок мені АНП по дорозі + якість бензу власне на цій заправці (Пасічна) мене влаштовує!
а вот УкрПетроль - раджу заїзджати тільки в тому випадку якщо в туалет припикло, і нема куда сходити!
а вот УкрПетроль - раджу заїзджати тільки в тому випадку якщо в туалет припикло, і нема куда сходити!

- Apokalipsis
вони походу то і заливають :)Diwal писав:якщо в туалет припикло, і нема куда сходити!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
а вони потім з того що ти сходиш набадяжать і хтось заправитсяDiwal писав:а вот УкрПетроль - раджу заїзджати тільки в тому випадку якщо в туалет припикло, і нема куда сходити!

https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
Сьогодні побачив на цінниках WOG - незначний прогрес (хоча чи можна це назвати прогресом). Ціна А-95 - 8 грн.20 коп.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
А я завжди лив 92-й на АНП і вважав, що нормальний бенз . Ще й тут агітував, що нема чого переплачувати
А місяць тому заправився на ВОҐу (теж 92-м ) і прозрів . Моторчик значно веселіше розкручується, і найголовніше - в змішаному циклі розхід знизився майже на літру (три рази вже міряв - від 0,9 до 1,4 (1,4 - то по трасі більше їздив)). Тому наразі не бачу смислу в економії тих 35-37 копійок на АНП .
І ще: свічки вчора викручував (так заради цікавості) - перший раз в мене колір свічок був як в мурзілці - не рижий , не чорний і без глазурі !

А місяць тому заправився на ВОҐу (теж 92-м ) і прозрів . Моторчик значно веселіше розкручується, і найголовніше - в змішаному циклі розхід знизився майже на літру (три рази вже міряв - від 0,9 до 1,4 (1,4 - то по трасі більше їздив)). Тому наразі не бачу смислу в економії тих 35-37 копійок на АНП .
І ще: свічки вчора викручував (так заради цікавості) - перший раз в мене колір свічок був як в мурзілці - не рижий , не чорний і без глазурі !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- hrdrive
- Контактна інформація:
Liuskywalker, це називаєть незарікайся :)
Дякуєм за відгук
Дякуєм за відгук

INTE®©ULLE®™
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Далі лию АНП, політ нормальний

- PYY
окко отстой?
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Та чого? Пиво і чіпси там ніби не просроченіPYY писав:окко отстой?

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
+1, я навіть картки Авіас на соляру маю, кент підігнав по класній цініpikach00 писав:Далі лию АНП, політ нормальний

- PYY
Помоєму бензин на Окко,тут на куті Пасічна,Батальна зіпсувався,в мене великий розхід палива,до 10л,а заправився недавно на Укрнафті то все ок,до 7 по місту... Так може бути?
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Також і проблем немаю. :)pikach00 писав:Далі лию АНП
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Brudas
- Подякували: 1 раз
PYY, чьота я дуже в тому сумніваюся
часто там заправляюся
і різниця в 3л це забагато
просто манера їзди
напр. їздив в пятницю вдень взяло 7.8л/100
вже в суботу вечером - 10/100
часто там заправляюся
і різниця в 3л це забагато
просто манера їзди
напр. їздив в пятницю вдень взяло 7.8л/100
вже в суботу вечером - 10/100

- hrdrive
- Контактна інформація:
Myself писав:Ціна А-95 не має перевищувати 8,1 грн - урядова комісія
30.03. сьогодні ціна на окко/вог незмінна, 8.2.Myself писав:а також рекомендував їм до 29 березня знизити ціни на бензин і дизельне паливо до економічно обґрунтованих.
Це вже економічно обгрунтована ціна, чи вони мають "в носі" урядову комісію?

INTE®©ULLE®™
Я теж поступово розчаровуюсь в ОККО, хоча ще продовжую там заливатись. Пару раз заправлявся на GFC, ніби нічого, я знаю... На чомусь треба зупинитись.PYY писав:Помоєму бензин на Окко,тут на куті Пасічна,Батальна зіпсувався,в мене великий розхід палива,до 10л,а заправився недавно на Укрнафті то все ок,до 7 по місту... Так може бути?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей