Бачив ту чергу на розмитенння, то ппц, відносно "свіжі" там "астри", "фабії", "лагуни", то одно! Мені також дивно! Смисл розмитнювати ті старі друшлаги Б4-ті, там, аудє, старі "беемве"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зовсім старе дрантя не розмитнюють , а вивозять і викидають. А що свіжіше, митнять, бо заплатили грошей за них, на шрот нікому не треба, а викинути шкода.Speedo писав: ↑Пон, 07 січня 2019, 09:56Jarevych
Бачив ту чергу на розмитенння, то ппц, відносно "свіжі" там "астри", "фабії", "лагуни", то одно! Мені також дивно! Смисл розмитнювати ті старі друшлаги Б4-ті, там, аудє, старі "беемве"чи "шарани" середини 90-х, з дзюрами в крилах і "хмарами диму"? Чи не простіше то здати на шрот? Але розмитнюють і таке!
![]()
дивлячись на то як в україні космонавти цінять вектру А в 3к уо - смисл розмитнювати машини середини 90-их років - є ))Speedo писав: ↑Пон, 07 січня 2019, 09:56Jarevych
Бачив ту чергу на розмитенння, то ппц, відносно "свіжі" там "астри", "фабії", "лагуни", то одно! Мені також дивно! Смисл розмитнювати ті старі друшлаги Б4-ті, там, аудє, старі "беемве"чи "шарани" середини 90-х, з дзюрами в крилах і "хмарами диму"? Чи не простіше то здати на шрот? Але розмитнюють і таке!
![]()
Так от у мене рестайл, тому ніколи не розумів тих всіх страшилок про " гниє на ходу"!andriy320e30 писав: ↑Пон, 07 січня 2019, 19:03Мав вектру а рестайл . нормальна машина краща ніж ланос рено і тд . але до ауді неможна її рівняти!
От дорестайл вектра гнила страшно .бувало відгнивала задня ходова на ходу![]()
мда відчуття за кермом\управління\динаміка у Вектри 1.8 8 клапанів еталонСкажу більше, недавно помінявся з товаришем на день (у нього "кіа сід"), так хоч вір хоч не, мене мій пепелац набагато більше пре! по відчуттях за кермом, управлінню і динаміці![]()
ти забув уточнити шо після купівлі ти її розшивав, варив і промазував )))
з Ауді b4 не треба
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 33 гостей