О той цлс якось зі мною ганявся, він псіханув коли я його обійшов біля Раковця, догнав і почав мені блимкати...*Lesyk* писав: ЦЛС на чешській

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
О той цлс якось зі мною ганявся, він псіханув коли я його обійшов біля Раковця, догнав і почав мені блимкати...*Lesyk* писав: ЦЛС на чешській
в нас на районі таке стояло 2-3 місяці, поки його пробували розтаможити, а потім взагалі пропало.можливо він*Lesyk* писав: ЦЛС на чешській
от у неї криша їде...
нє, цицьками побила до півживучостіpuzzo писав: побризкала б з балончика,
яким ? шанель №5puzzo писав: побризкала б з балончика,
тоді даремно він втікав...Olko_ua писав: нє, цицьками побила до півживучості
Дозволь, кілька реплік.telko писав:http://youtu.be/WuhCQNY8phE?t=1m22s
![]()
Щей сьогодні на кільці біля Метро хрін на Мовано мене чуть не зніс, розминулись в 2 см... коли вже наш народ вивчить правило проїзду кільця я хз
при чому зазвичай в кожних відео...Igor_Lviv писав: Багаторазове системне порушення ПДР
1. Я знаю, що я її не випустив, і це порушення, а хтось їх випускає?Igor_Lviv писав:Дозволь, кілька реплік.telko писав:http://youtu.be/WuhCQNY8phE?t=1m22s
![]()
Щей сьогодні на кільці біля Метро хрін на Мовано мене чуть не зніс, розминулись в 2 см... коли вже наш народ вивчить правило проїзду кільця я хз
1) 1:39хв відео - ти не випустив маршрутку з зупинки. Доволі грубе порушення ПДР. Здається, ще й сигналив їй!
2) 1:52хв - звуковий сигнал в населеному пункті. Аварійної ситуації не було. (Правда, я сам цим грішу постійно). Порушення ПДР.
3) На протязі всього відео: багато маневрів по смугах та два повороти - лише один раз включено поворот! Багаторазове системне порушення ПДР.
... "коли вже наш народ вивчить правила".
Яким ще курівом???topper писав:telko, хтось тут палиться курівом![]()
на відео проїзд кільця кульпар-виговського ну і далі по-Виговського...
P.S.Пиши з якої хв дивитись якшо невмієш різати відео
1. Так, випускає. Наприклад, я. І так вимагають ПДР. Так що не зовсім коректно писати про "виродків на дорозі", а потім задавати такі, м'яко кажучи, дивні питання.telko писав:1. Я знаю, що я її не випустив, і це порушення, а хтось їх випускає?Сигналив спочатку маршрутчик, а потім чувак на червоному чоботі йому.
2. Як не було? Та шкода зупинилась і вирішила розвернутись через сплошну! Я рідко коли сигналю але мене то вже вкурвило...
3. На рахунок поворотів я вже тут спілкувався з Thug'ом, в мене їх нечути якщо легенько доторкатись до ручки поворотів!
1. Завжди випускаєш? Ніколи не було тако щоб не випустив?Igor_Lviv писав: 1. Так, випускає. Наприклад, я. І так вимагають ПДР. Так що не зовсім коректно писати про "виродків на дорозі", а потім задавати такі, м'яко кажучи, дивні питання.
2. Сам так постійно сигналю. Хоч, де-факто - це порушення.
3. Легко, сильніше тиснути на важіль поворотів - реле поворотів одно і те саме. Його або майже не чути ніколи, або чути завжди. Зі всіх маневрів - воно працювало лише раз.
Мабуть, 99%.telko писав: 1. Завжди випускаєш? Ніколи не було тако щоб не випустив?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей