Завжди радувала тупа бапська логіка. Тепер розумію звідки беруть в КК ідіоти які паркуються в проїздахSally писав:
rocker, а чому через твої таракани я маю з дитиною і тачкою валити хєрзна куда

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Завжди радувала тупа бапська логіка. Тепер розумію звідки беруть в КК ідіоти які паркуються в проїздахSally писав:
rocker, а чому через твої таракани я маю з дитиною і тачкою валити хєрзна куда
Пилять, повбивав биpikach00 писав: Тепер розумію звідки беруть в КК ідіоти які паркуються в проїздах
Трохи поіншому, є куйове техзавдання. Коли перше спроектували сітку колон, а потім втискали туди парковку і малювали полоски як бик посцявrocker писав: є 3 полоси
Особисто для мене ці полосочки- правила. Так само, як правило, що неможна нічого викидати з вікна. Не можна виїхати через вїзд, не можна зупинитись поперек проїзду. І створені ці правила для того, щоб НІХТО НІКОГО НЕ ПОВЧАВ!!!Sally писав:ці білі полосочки це не правила-kesheme- писав: Тому порада паркуватись далі тим, хто користується правилами, звучить не зовсім адекватно.це просто прикинули на око влізе-не влізе
а що там фафаревей то якісь козлячі місця? в чому проблема, щоб там запаркуватись? ДЛЯ ЧОГО КОГОСЬ ПОВЧАТИ? я шось ну ніяк не можу цього догнати, імхо це тупо самоствердження і особисті комплекси.
З людей також. Звісно коли є коректуючі дії. А коли їх немає - людям швидко набридає бардацький стан справ.ugine31 писав:AndrewK, з людей, перш за все
Проїдь зайвих 100 метрів і 99% що знайдеш паркомісце. Так ні, треба зупинитись в зоні прямої видимості жаданого об'єкту. Максимально вперті нарізають круги, поки не припаркуютьсяtelko писав:Я сьогодні паркувався на 5сек. другим рядом, ну шо я зроблю єслі мест нет
Оно, конечно, проще все свои беды свалить на кого-то.AndrewK писав:Європа також починається з проекту.
Это называется "теория разбитых окон". Вопрос: что делать если корректирующее действие со стороны власти не наступает? Вот такая у нас власть, которая забила на все (причем во Львове, еще не самое худшее ее проявление). Вариантов, по сути, два: забить и делать что-то самому (пример, из ЖКХ - ОСББ, не всегда успешно, но в среднем много лучше чем ЖЭК. "Дайте пройти", "Липнева" - это все примеры людей, которые не забили, и у них даже что-то получается).AndrewK писав: При відсутності коректуючої дії в тривалому часі 90% людей скажуть "да іпись воно конем"
хто тобі таке сказав. При сітці 8*8м нормально 3 паркомісця влазять. В Європі абсолютно так само проектують. Хтось тут обіцяв переміряти парковку в АшаніAndrewK писав: Коли перше спроектували сітку колон, а потім втискали туди парковку
звідки така інфа?AndrewK писав: Трохи поіншому, є куйове техзавдання. Коли перше спроектували сітку колон, а потім втискали туди парковку і малювали полоски як бик посцяв
це кілька сторінок тому вже розжовувалось тут..igorok писав: звідки така інфа?
шо ти пхаєш ту європу всюди куди треба і куди не треба? парковка має бути нормальна і зручна для всіх, а не так що парковка від торгового центру (!!!!) має конфігурацію, коли тачкою неможливо ніяк доїхати до машини, ніж як об"їжджати пів парковки! або на місцях для інвалідів стоїть ціла купа купезна людей, які до інвалідів не мають взагалі ніякого відношення і при цьому цього ніхто не пильнє, або хтось стане раком посеред проїзду, що неможливо з місця вивернути. треба нормально все робити а не через задницю-kesheme- писав: Порядок має в голові наступити, а тоді вже в Європу дивитись треба
Небуло, та й я голосував в голосовалці за 5 сек-kesheme- писав: Проїдь зайвих 100 метрів і 99% що знайдеш паркомісце. Так ні, треба зупинитись в зоні прямої видимості жаданого об'єкту. Максимально вперті нарізають круги, поки не припаркуються
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей