З чого починав і чим закінчив?Demyan писав:реєеструвався...
NE0, ну цей лохотрон вже всі знають.Ну хто дасть за реєстрацію 100 Євро.Це смішно.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
З чого починав і чим закінчив?Demyan писав:реєеструвався...
Теж правда - це здається ти створював тему про продаж (якщо ні то забув:) ). Якщо зараз я б мав вибирати між заробітком в неті типу фрі-лансери,серфінги, реєстрація і так далі...та продажем того ж амвею чи оріфлейму - вибрав би останє.nwm писав:Як не мене кращий той бізнес, який дає дохід від реалізації якісного товару, наприклад парфумів.
напевне, так і є. Гроші нараховують, а от як іх вивести з системи?nwm писав:2 НЕО, подвох може бути в мінімальній сумі, яку можна вивести з системи.
В декого 4500 і що толку?Вивести їх нереально.NE0 писав:Вже на рахунку 175 Є.
бачу, ти вже через це пройшов :)sergey писав:В декого 4500 і що толку?Вивести їх нереально.
Нє, то не я маю 4500$NE0 писав: ти вже через це пройшов
Не забув.Demyan писав:Теж правда - це здається ти створював тему про продаж (якщо ні то забув:) )
Домовився на адвего, але адвего не знає що я там постю.b_andriy писав: то з адвего?
Ну ти його і бачиш.Це займає не більше одної години.nwm писав: Який середньоденний дохід, якщо не секрет?
чому не хочеться ? нормальна робота. і заробиш непогані гроші. тим більше мову знаєш.sergey писав:Є нормальна робота перекладачем.Наприклад договір 26000 символів 500$.Братися за таку відповідальну роботу щось не хочеться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей