Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Місто точно не пустіше, тянучки нормальні.AndrewK писав:Або місто пустіше стало, або БК бреше
заміри по БК і по повному баку. Завжди заправляюся на одній і тій же заправці і повний бак до вистрілу. Раніше було відхиленя БК + заміри по баку. БК брехав десь на 0,3-0,5. Тепер нема. Маршрути одні і ті ж - центр, головна пошта, Дорошенка, Коперніка, пр. Свободи, Чорновола.AndrewK писав: Або місто пустіше стало, або БК бреше
+1AndrewK писав:Змінив маршрут, стиль їзди, ін. Варіантів купа. На 2л розхід просто так не падає
якщо кожні 15 тисяч розхід робить -2 л, то десь на 90-та тисячах бенза назад в заправку буде виливатись, покличеш знімем той процес на відеоDemyan писав: заміри по БК і по повному баку. Завжди заправляюся на одній і тій же заправці і повний бак до вистрілу. Раніше було відхиленя БК + заміри по баку. БК брехав десь на 0,3-0,5. Тепер нема. Маршрути одні і ті ж - центр, головна пошта, Дорошенка, Коперніка, пр. Свободи, Чорновола.
Він падає поступово після 15 000. Зараз десь 18 000 і такі показники.
ахахаxxfOxx писав: якщо кожні 15 тисяч розхід робить -2 л, то десь на 90-та тисячах бенза назад в заправку буде виливатись, покличеш знімем той процес на відео
я би з задооволенням, але довго прийдеться чекати, бо в мене за рік виходить 6-7 тисяч пробігу, до 90 000 - це ще років 10 треба кататисяxxfOxx писав: якщо кожні 15 тисяч розхід робить -2 л, то десь на 90-та тисячах бенза назад в заправку буде виливатись, покличеш знімем той процес на відео
тракторний двигун буде сучаснимInfernal писав: і він буде на рівні з сучасними двигунами
Ну от. Думаю в нас однакові двигуни, просто в мене аеродинаміка гірша і розхід більший.igorok писав: 1,6 механіка кіа сід, середній 6.7, місто 7.3, траса 5.6, не тошню, але і не тапкую, хіба рідко.
З кривими руками і ногами дійсно страшно йти.telko писав:Та, шо з того, на такому авто на обгін страшно йти, якось довелось їхати з другом на Ланцері 1.5 з акпп, 14.3сек. до 100кмг., так перед обгоном фури можна було хреститись... Та і ресурс тих пукалок під великим знаком питання...vovka писав: це дуже хороший результат як для 1.0 без турбіни.
Спокійно поїде краще того шроту стокового.Infernal писав:Та я от шось теж думаю шо ця літрова пачка соку на вряд буде їхати краще того ж Жигуля (не важливо Класика чи Зубило) . Тобто тут в приоритеті лише економія палива. Але ж машина то хитра штука , на одному економиш , в другому втрачаеш. Та і скільки коштує така машина ?
Навряд ти відібьєш ті гроші. Прийдется їздити на ній більше ніж 5 років, а на скільки часу воно в принципі не розраховане.
Власне в тому і смисл шо їде на рівні . Просто грамотно зібраний класичний ДВС їде на рівні і навіть краще.vovka писав: та воно жерти бензину буде в 2 рази більше.. ну а їхати так - нарівні.. а смисл з того всього ? :) жигуль то вже явно застаріла конструкція, технології пішли давно вперед.
та як бачиш будеDoktor писав: тракторний двигун буде сучасним
myzikk писав: Спокійно поїде краще того шроту стокового
Кращє б ти сам покурив пішовmyzikk писав: Тому нехай ці всі шроти відчизняного виробництва курять в сторонці.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей