bossjara писав:шо ето такоє і с чєм єго єдять?

http://avtokar.uaprom.net/p4276503-deka ... -dlya.html :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
bossjara писав:шо ето такоє і с чєм єго єдять?
ну тому і пиатвся чи недавно клеїли бо десь тут була тема про віддирання тих молдингів.. а якщо вже під ними фарба відлущилась і відклеюється сади на якись герметик!bossjara писав:праві віддирались, я клеїв, але скотч якийсь лєвий попався - буде час переклею нормально. Я б може і зняв і пороги і молдинги, але тоді попід ними треба проводити покрасочні роботи і т.д. - знову таки лишнє баблоо. та й якось вона так веселіше виглядає, чи шо.
bossjara писав:задні фанарі
думаю будеmister_X писав:задні плафони затягнути легеньким червоним оракалом ...
та вже раз зафарбував нехай буде, жаль шо напис GT не забрав))bossjara писав:пороги,
вот коли вони будуть дивитись по феншую)) або хоча б при стоковій висотіbossjara писав:колеса(диски) не по феншую,
класна штука, відчищав дачію і славуту від смоли + скотч з славути фарбу зовсім не хавалоbossjara писав:спс а воно мені стікло не роз*їсть?хтось має таку штуку попробувати або на продаж(шоб я не шукав по автобазарах)?( можна в пп шоб тему не засирати. хоча тут останнім часом ітак глуховато)
Marsik писав:А чим погана така як вона є? нормальна машина, навіть симпатична
+100000 вагомий аргументMarsik писав:Marsik, Ну, а хіба друга несимпатична
нормальна машинка,на рагтюнінх ніяк не тягне.Звичайно шо зависока,і заниження ій би пасувало більше,але якшо власнику так іздити зручно, то це його особиста справа.Marsik писав:А чим погана така як вона є? нормальна машина, навіть симпатична
значить буде така як єMarsik писав:А мені подобається висока!
А шо то хіба не TIGER-NIGER, ??????? Завжди думав, що таmister_X писав: бачив його біля ЖОРЖА
Нажаль цього напису вже немаDenja писав:Ставлю пиво тому, хто зробить фотосесію копійки (копії Нігера) з написом Доженеш - одружусь![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей