Кстаті, поступила інформація

бікоз

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тема не проце але я поясню,Base-T писав:Хм, як то так тобі 355 грн то все винесло?), я два тижні тому теж переробляв, і в касу заплатив порядка 450 грн, при тому що податок з минулий рік квитанцію мав сплачену. Що подешевшали податки?)))
мене як цікавило питання то я перечитав абсолютно усі дописи, трохи підхарило читати но тут є і ссилки і дописи, все добре написано!swed писав:я внимательно читал и так и не понял, что где находиться
куда идти в первую очередь!
Пластик є - вчора в репортері-новинах по новому каналу з МРЕВ сказали що талонів є досить і вистачить на 2 місяці.sergey писав:не штрафують за ТО бікоз немає пластику
Канешно є, передали 18 тис талонівnonuk писав:так є ті талони в нас , чи ні ?
sergey, а потім можуть сказати подзвони на наступну пятницюsergey писав:вже каже в пятницю подзвони - процес пішов
Я вже більше місяця чекаю - сьогодні вже рішалі казав шоб гроші віддавав, повіддавав всі довідки і квитанції - все каже в них але ніфіга зробити не можутьnonuk писав:sergey, а потім можуть сказати подзвони на наступну пятницюsergey писав:вже каже в пятницю подзвони - процес пішовяк мені пояснили ті талони що привезли роздєрибанили начальство і прибліжонні , а рішали чекають далі
![]()
перефразую питання - хто цього тижня получив на руки талон ?
Demyan писав: повіддавав всі довідки і квитанції
Кількість талонів в ДАІ обчислюється не штуками, а місяцями)Demyan писав:Пластик є - вчора в репортері-новинах по новому каналу з МРЕВ сказали що талонів є досить і вистачить на 2 місяці.sergey писав:не штрафують за ТО бікоз немає пластику
Проканає, мене зупиняли, пробували розказувати за талон, показав копії квитанцій , сказали ,що питань більше нема і відпустили...nonuk писав:інтересно чи реально проканає
Я получив , зробили за 3 дніnonuk писав:перефразую питання - хто цього тижня получив на руки талон ?
*Lesyk*, а коли саме показував ? на цьому тижні ?*Lesyk* писав:показав копії квитанцій , сказали ,що питань більше нема і відпустили...
у друга та ж ситуація була, все проканало...*Lesyk* писав:інтересно чи реально проканає Проканає, мене зупиняли, пробували розказувати за талон, показав копії квитанцій , сказали ,що питань більше нема і відпустили...
*Lesyk* писав:На минулому
yurec13 писав: друга та ж ситуація була, все проканало...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей