Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

своя справа
sergey
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: своя справа

Повідомлення sergey » Сер, 11 лютого 2009, 20:22

vovka писав:от тільки мені здається хто десь лукавить ))так само як і sergey який пише що працює по годині в день..
:ninja :sing
vovka писав:в місяць не менше 2900$. Непогана зарплата )))
:shock %)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

weber

Повідомлення weber » Сер, 11 лютого 2009, 20:26

vovka писав:нема змісту хвалитися сіюмінутними заробітками.. підсумки можна підбити в кінці місяця.
Отожбо, в кінці місяця і видно результат!

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 11 лютого 2009, 20:31

vovka, звісно це не є фіксована погодинна оплата, просто дехто тут говорив, що неможливо щось продати, а найгірше - наївно в це вірить.
Специфіка роботи в тому, що хочеш - працюєш і маєш, не хочеш - не працюєш і не маєш.
Якщо в когось є бажання - можу допомогти.
Але найгірше, що для когось 2000 у.о. - це "космос", а для когось 10 000 це стабільність як мінімум.

П.С. Хто хоче мати можливість так заробляти - поможу!
Хто не хоче - не переконуйте в своїх необгрунтованих фантазіях тих хто хоче.

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 11 лютого 2009, 20:31

weber, так, видно :).
Я не хвалився, я просто сказав, що це реально.
Востаннє редагувалось Сер, 11 лютого 2009, 20:33 користувачем nwm, всього редагувалось 1 раз.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 11 лютого 2009, 20:32

nwm,
nwm писав:Авто: ВАЗ 21063
Цим все сказано. :sing
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 11 лютого 2009, 20:33

sergey, ех...ти так нічого не зрозумів.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Чет, 12 лютого 2009, 07:32

sergey, а шо ти скажеш про таке ?

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 14 лютого 2009, 20:48

Нє, ну в сфері всякого-там софту цікаво щось мутити!
От тільки бажано пробити клієнтів за бугром (як то свого часу зробили засновники того ж "Софт-Серву")!
Прикиньте мутиш якісь там проги для замовника в США, Канаді чи Франції, скидаєш їм "на мило" , чи т.п. і всяка податкова тобі "по барабану" (бо, ж ніяк не вичислиш!!!). Тема - просто УЛЬОТ!!
По-моємо таким чином працюють 90%, якщо і не всі 100 софт-фірм Львова (України). Тому й не дивно, звідки в них беруться такі космічні заробітки (де ПДВ, пенсійний фонд і т.п. ????
Якщо я не правий, (чи не зовсім правий), соррі, поправте. Я трохи далекий від тої сфери, але "наслишан" - ЗОЛОТЕ ДНО!!!

hugo

Повідомлення hugo » Суб, 14 лютого 2009, 22:37

Speedo писав:По-моємо таким чином працюють 90%, якщо і не всі 100 софт-фірм Львова (України). Тому й не дивно, звідки в них беруться такі космічні заробітки (де ПДВ, пенсійний фонд і т.п. ????

я вот кстати люблю размышлять на тему - "а зачем украинским софтверным компания работающим на иностранного клиента платить какие то налоги и прочие отчисления ?"

ИТ компании полностью независимы от государства, в отличии от тех же заводов и фабрик они не потребляют сырье, не пользуются гос дотациями, кароче вообще не тратят ресурсы страны. Они только то и делают что накачивают страну валютой из за бугра. Да им памятники на вокзалах ставить нужно, а не жаловаться что они там что то не платят(это кстати миф и в той или иной форме все они платят ничем не хуже чем другие представители бизнеса).

P.S.

ИТ это удел исключительно умных людей(интеллектуальная нагрузка в этой сфере превосходит подавляющее большинство таких же нагрузок в других отраслях). Да, это золотое дно как сказал Speedo, но достичь его могут единицы. Я думаю Софт-Серву нужно низко в ноги поклониться за то что он обеспечил работу для 1000 человек и обеспечил их уровнем жизни на порядок лучшим чем в других отраслях.

hugo

Повідомлення hugo » Суб, 14 лютого 2009, 23:18

Я вот тут еще раз перечитал то что написал выше и у меня из головы не выходит один вопрос - "А зачем частным компаниям вообще платить какие то налоги ?".
Я просто слабо разбираюсь в экономике и у меня такой вот наивный вопрос и в силу своей ограниченности в данной теме найти на него ответ пока немогу. Просветите меня плз.

hugo

Повідомлення hugo » Нед, 15 лютого 2009, 00:48

я вот тут еще пивка хлебнул и стал моделировать свою экосистему, очень интересно услышать ваше мнение по поводу ее права на жизнь. Это все пост Speedo, на меня так подействовал :)

Вот сижу я и думаю, а накой обычному труженику со своей и без того мизерной зарплаты выплачивать кучу налогов в различные структуры, которые кроме как вампирскими и бесполезными не назовешь. Вот например зачем мы платим налоги в налоговую ? Куда они идут непонятно... Дальше в пенсионный фонд.. хмм.. тут вроде как все ясно, но как показывает практика, на нынешнею пенсию не проживеш(или будеш жить и ощущать себя конченным бомжарой). Еще есть отчисления в соц. страх - тут тоже не факт, что случись с вами беда, суммы которую вам компенсируют хватит на качественное лечение и не прийдется из своего кармана вываливать отдельно сумасшедшие деньги для того что бы не сдохнуть.
Так к чему это все я - а к тому, что мы со своих зарплат платим кучу денег неизвестно кому, неизвестно зачем. Во всех гос. учреждениях услуги оказываются по хамски, не квалифицированно и без должного внимания. Человек обратившийся в тот же пенсионный фонд или ту же бесплатную поликлинику чувствует себя полным уепищем и никчемной земной тварью(и это мягко еще сказано). Во всех гос. организациях без взятки с вами никто не захочет общаться, или будут вас гонять по пол года пока вам не надоест туда ходить или вы все-таки не заплатите в карман. А зачем с вами цяцкаться если с вас и так принудительно будут содраны налоги в бюджет и этим гос. чиновникам в любом случае будет выплачена из него зарплата.То есть мотивация работать у них на нуле. Я бы и сам так болт забивал на халяву, доведись мне там работать :)

Получается дублирование - мы одновременно живем по социалистической(оплачиваем исправно налоги за мнимые гос. гарантии) и капиталистической(полюбому всегда даем взятки, которые могли бы официально платить в кассу за оказанные услуги) системам. Мне кажется здесь имеет место крутое redundancy(излишество) и этот алгоритм подлежит крутой оптимизации.

Так вот в чем суть моей идеи - а что если взять и дать человеку возможность снять с себя это рекетирское(иначе вроде как назвать происходящее не получается) бремя. Например дать возможность человеку выбирать - хочет ли он иметь возможность получать пенсию или нет. Если нет, он пишет соответствующее заявление по отказу от пенсии и перестает платить взносы в пенсионный фонд. Дальше - для чего мы платим налоги в налоговую - мне до сих пор непонятно. Могу предположить, что это включает в себя долг за то "что страна родила и бесплатно воспитала". Херня, назначаем сумму например в 20000$. Заплатил стране 20 тон долларов и снял с себя повинность платить налоги. С соц. страхом тоже самое, положил на депозит 50000$ без права снятия, и тем самым гарантировал себе средства на случай потери трудоспособности. P.S. Все указанные здесь суммы взяты от балды и сейчас не являются предметом спора - это много или мало.

К чему это приведет - а к тому, что со временем люди заработавшие себе на жизнь начнут массово отказываться от обязательных мнимых и ненужных гос. услуг. Тем самым со временем бюджеткники остро ощутят нехватку средств и тем самым их стабильному паразитическому существованию прийдет писец. У них будет два пути - первый - это исчезнуть, второй начать оказывать качественные услуги, что бы люди перестали них отказываться. Думаю они выберут второе.

Плюс новорожденным нашим гражданам мы можем обеспечить отказ от гос. услуг с самого начала их жизненного пути(платные роддомы(без этого и так сейчас никуда), платное образование(тоже самое)) etc etc....

Тогда без поступления денег в бюджет государство будет просто обязано реформировать свои организации что б они по уровню услуг сравнялись с коммерческими.

Ну вот в кратце дето так :) Тут конечно много еще недоработок и недодумок - но как вы считаете, есть в этом смысл ?

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 15 лютого 2009, 01:52

hugo, навіть Я тут неосилив. Мога букф.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 15 лютого 2009, 02:01

Denja писав:ігор, В вас на кафедрі жіночка викладає, непамятаю точно як предмет називається, але десь 4 чи 5 курс. Про веб дизайн, юнікс і мережеві ресурси. Сама підробляє в тій сфері. Знайди, поспілкуйся - дуже корисні поради дає.
Фамілія Юрчак І.В. (Вроді згадав правильно).

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Нед, 15 лютого 2009, 02:12

hugo прочитав половину
і скажу так на що йдуть податки і самзнаєш наші депутати мають за чись гроші зарплату получати, відпочивати і так далі... ну ти в курсі :)
нарахунок твоєї фрази про похід в пенсійний фонд і про то в якому місці тебе там маєть,
це не так сам працював рік в державній службі і працював по сусідству з пенсійним фондом, там звичайним працівникам начальство таких виписує шо просто жоп... якщо хтось з відвідувачів пожаліється і повір це зовсім не благодарна справа в такій установі працювати, томущо майже кожен приходить точно з такими сами думками які ти тут написва і всі вважають що народ там заробляє дофіга бабла і ніфіга не робить.
в мене зарплата становила дета 780 грн це на посаді головного спеціаліста а на посаді провідного це щаблею нище ще менше,
неспою начальство там нормально заробляє але є дуже багатоооо але :)
Можливо зараз щось помінялося на рахунок зарплати я там не працюю вже майже два роки

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Нед, 15 лютого 2009, 14:25

hugo Можу сказати за ПДВ (податок на додану вартість) знімається з підприємств (підприємців) які займаються торгівлею чи продажем своїх послуг. Просто за "так" -20%!
Держава ті гроші прокрутить і він повинен повертатися - чого, звичайно, не так легко добитися, або взагалі нереально! Знаю лише, що за правління Янека, ПДВ поверталося лише в Донецьку область! Тобто, тупо гроші бралися з цілої України (в т.ч. і з Заходу) і переправлялися на Схід!!! Зараз - взагалі непонятно, знаю лише, що для того щоб повернути той драний ПДВ, треба пройти купу зустрічних звірок і ревізій податкової!
Все ясно???
А ви думали
звідки у наших "власть імущих" вілли, бентлі і власні літаки????
:angry
І то тільки одне з джерел їх доходів. Ну, то я так, "на хлопський розум" прояснив, хто знає більше - доповніть!
Пи си:
А "Софт-серв", канешна, малацци!
:beer

nwm

Повідомлення nwm » Пон, 16 лютого 2009, 22:08

Denja писав:Фамілія Юрчак І.В.
Якщо Юрчак, то Ірина Юріївна.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 16 лютого 2009, 23:14

nwm, точно!

nwm

Повідомлення nwm » Вів, 17 лютого 2009, 10:10

Denja, ;).

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Суб, 20 березня 2010, 17:28

Denja писав:Фамілія Юрчак І.В. (Вроді згадав правильно).
ага, одна з найкращих.
зара викладає якраз
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 20 березня 2010, 22:45

nwm писав:П.С. Послухай розумних людей, таких як Брайан Трейси, Бодо Шефер і т.п.
ти ше скажи, шо Кіосакі твій кумир і класний бізнесмен! :D :D
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей