yura.lv.ua писав:Зараз в ПУМБі акція 13,99% річних в ГРИВНЯХ!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
yura.lv.ua писав:Зараз в ПУМБі акція 13,99% річних в ГРИВНЯХ!!!
А що тобі такvovka писав:yura.lv.ua писав:Зараз в ПУМБі акція 13,99% річних в ГРИВНЯХ!!!
треба буде задзвонити - поцікавитись чи даютьyura.lv.ua писав: Мені здається, що кредити вони зараз видають
yura.lv.ua писав:Зараз в ПУМБі акція 13,99% річних в ГРИВНЯХ!!! КАСКО під 7,7%. Не акційна ставка в гривнях 25,00%
Плюс страховка 7.7% - думаю це дуже дорого. просто якщо порахувати що нормальне каско 3-4% ( ну франчиза 2%). От і рахуй 100тис. - ціна машини . стаховка 7.7%=7. 7тис грн. і так 7 років ( чи 5 не суттево) , а 4% -4 тис.грн и того різниця на каско 3,7тис. ( 7,7-4=3,7) 3,7 *5років=18 тис.грн, 3,7*7років=25,9тис. ( ну це враховано що з роками амортизація машини невідбувається - тому завжди буде однаковий платіж. Якщо врахувати амортизацію то трохи менше буде. але принцип той самий). І тепер до чого я це писав Не залежно того чи ти зробив ДТП чи ні а от гроші ти ВЖЕ ВІДДАВ 18,0 чи 25,9 тис за рахунок різниці процентної ставки страховки.A1 писав:Комиссия за оформление кредита: 0,99% от суммы кредита, минимум 599 грн. + 2% за оформление пакета услуг.треба добре рахувати, що краще чи "акційне" чи звичайне
А можно мне такой кредит, ну и чтобы далеко с деньгами не носиться, я его у них же на депозит положу под 19%. :) Те, кто не боятся ходить с большими деньгами по улице, могут перейти через дорогу, и положить под 22-23 :)yura.lv.ua писав:Зараз в ПУМБі акція 13,99% річних в ГРИВНЯХ!!!
За таким КАСКО я пожалуй тоже в очередь встану. У меня меньше 6,5 (сейчас 6.73, но это уже со скидкой, типа программа лояльности) не получается. Самый низкий базовый тариф, который я видел - 4.38. Хотя, соглашусь, 7.7 - это таки до фига.moomnad писав:просто якщо порахувати що нормальне каско 3-4%
У мене тариф на каско або 3,2 або 3,7 точно не памятаю. Коротше страховик у мене оранта ( банк скотина заставив його взяти), коротше я взяв найменший процент каско. спитаєте чому?azakharchuk писав: Самый низкий базовый тариф, который я видел - 4.38
moomnad писав:Плюс страховка 7.7% - думаю це дуже дорого. просто якщо порахувати що нормальне каско 3-4% ( ну франчиза 2%). От і ра[цензура] 100тис. - ціна машини . стаховка 7.7%=7. 7тис грн. і так 7 років ( чи 5 не суттево) , а 4% -4 тис.грн и того різниця на каско 3,7тис. ( 7,7-4=3,7) 3,7 *5років=18 тис.грн, 3,7*7років=25,9тис. ( ну це враховано що з роками амортизація машини невідбувається - тому завжди буде однаковий платіж. Якщо врахувати амортизацію то трохи менше буде. але принцип той самий). І тепер до чого я це писав Не залежно того чи ти зробив ДТП чи ні а от гроші ти ВЖЕ ВІДДАВ 18,0 чи 25,9 тис за рахунок різниці процентної ставки страховки.
Так воно так, але це тимчасове явище. Цілий світ живе в кредит і нічого. Але там кредити на квартири 4-5 % на 20 років....vovka писав:По сути наступило время жить по средствам, а не в кредит. Просто представь себе, что кредитов нет.
1) КАСКО акційне дійсно коштує 7,7%, але звичайне на тих самих умовах приблизно буде коштувати 5%. Получається переплата близько 2,5-3%.moomnad писав:Плюс страховка 7.7% - думаю це дуже дорого. просто якщо порахувати що нормальне каско 3-4% ( ну франчиза 2%). От і ра[цензура] 100тис. - ціна машини . стаховка 7.7%=7. 7тис грн. і так 7 років ( чи 5 не суттево) , а 4% -4 тис.грн и того різниця на каско 3,7тис. ( 7,7-4=3,7) 3,7 *5років=18 тис.грн, 3,7*7років=25,9тис. ( ну це враховано що з роками амортизація машини невідбувається - тому завжди буде однаковий платіж. Якщо врахувати амортизацію то трохи менше буде. але принцип той самий). І тепер до чого я це писав Не залежно того чи ти зробив ДТП чи ні а от гроші ти ВЖЕ ВІДДАВ 18,0 чи 25,9 тис за рахунок різниці процентної ставки страховки.A1 писав:Комиссия за оформление кредита: 0,99% от суммы кредита, минимум 599 грн. + 2% за оформление пакета услуг.треба добре рахувати, що краще чи "акційне" чи звичайне![]()
Вже дожилися в кредитuranium писав:Так воно так, але це тимчасове явище. Цілий світ живе в кредит і нічого. Але там кредити на квартири 4-5 % на 20 років....
Сходи поцікався, заодно оформиш кредит та депозит :)azakharchuk писав:А можно мне такой кредит, ну и чтобы далеко с деньгами не носиться, я его у них же на депозит положу под 19%. Те, кто не боятся ходить с большими деньгами по улице, могут перейти через дорогу, и положить под 22-23
мда... перспектива не тішить. Але я чомусь впевнений, шо країна вигребе і дефолту не буде. Інтуїція якась така...Omega писав:Пахнет дефолтом
також спеціально дзвонив в ПУМБ сьогодні, на вул. Тургєнєва, питався авто в кредит, сказали не кредитують, і на запитання коли будете - не змогли нічого відповістиigorok писав:В ПУМБі був, сказали заборона НАЦбанку на видачу кредитів, але під такий гривневий кредит підписуюсь вже!
то як тільки так зразу.A1 писав:кредитні портфелі банків заморожені на рівні 13 жовтня, тобто щоб видати новий кредит на 20 тис у.е., то треба щоб хтось погасив 20 тис. у.е.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей