Желательно, что б чуваг-продавец с ebay имел статус Power Seller. Тогда смело совершайте покупку и будьте уверены что его акк и репутация ему дороже его мамы

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нунуhugo писав:на ebay такого не бывает
розтаможка. закони прочитай.это об чем ? об уплате налогов ?
мдя.. звиняй но це брєд. "напряму" це яким чином ? під землею чи через космос ?hugo писав:даже сами знакомые таможенники советуют посылку до 1000$ пускать не через таможню а напрямую физ лицу.
карочє я бачу ти не в темі. не вводи людей в омануhugo писав:Кароче все детский бред. Не запугивай людей не зная темы.
USPS це не кур'єр, це державна пошта америки, яка всі посилки вантажить на нашу укрпоштуhugo писав:USPS etc etc. А это очень серьезные канторы и потеря или недоставка посылки равно NULL.
сам почитай ebay-forum.ru і сам розберися для себе, а то тут зараз наговорять всякої херні а ти потім будеш з митницею вирішувати свої проблеми.Lyubomyr писав:ну то і кому вірити?
Lyubomyr писав:hugo, з англійським ще зрозуміло а от з німецьким, ніхт фірштейн
якщо це до мене, то мені простіше буде самому купити чи в Америці чи в Азії, а з запчастинами з німців трохи не то.vovka писав:можеш для приколу заказати ноут якийсь новенький ціною як тут сказали до 1000$ і подивитися потім на скільки попадеш, для більшого ефекту вибери доставку кур'єром типу UPS або FedEX
vovka писав:сам почитай ebay-forum.ru і сам розберися для себе
vovka писав:нуну спробуй найди спарені dellorto dhla 48 і запчастини до них на ebay
недумаю що це добрий варіант.Коба писав:і прошу в міжнародній декларації вказати, що це подарунок
Ліпше перед покупкою напиши йому і уточни чи шле в Україну і чи то безплатно.Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Guernsey, Iceland, Ireland, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Vatican City State
треба щоб було біля 130 баксів (якщо доставка free), залежно по якому курсу тобі банк сконвертує гривню.Коба писав:має бути сума не менше приблизно 1500 грн
шось я це все пропустивhugo писав:че за бред ? кто такие вещи на ebay покупает, есть же сайт производителя
мені подобаються такі теоретегиhugo писав:Братан - ты еще одна жертва грамотных чуваков
не потрібно цього робити, при купівлі тобі пропонується одразу оплатити, оплачуєш і всеКоба писав:Далі заходжу на ПайПел і через відправка платежу оплачую за товар, потім пишу продавцю, що я такий-то оплатив за 260672668385 лот
Вовка правильно написав краще такого не робити ато тоді точно митниця доколупаєтьсКоба писав: і прошу в міжнародній декларації вказати, що це подарунок,
там повинно бути написано якою канторою він відправляєКоба писав: а от з підправкою, я щось не зрозумівЧим він має відправити і як він цей товар відправляє, як краще?
Тобто посилка прийде на місцеву пошту, а декларацію вони видають? Щоб легалізувати телефон :)vovka писав:Відправка звичайною поштою.
та от я тому і писав що з телефонами там не все так просто. порийся краще на ebay-forum.ru по тому питанню. там такі теми про електроніку і телефони популярні.Коба писав:Тобто посилка прийде на місцеву пошту, а декларацію вони видають? Щоб легалізувати телефон
Глянув ніц нема :santaOKurylyshyn писав:Коба,
Не спіши, глянь в ПП
Вже є, та дай троха часу аби написати.Коба писав:Глянув ніц нема :santaOKurylyshyn писав:Коба,
Не спіши, глянь в ПП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей